ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 519
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Изидка, да ти е здраво и щастливо момчето, късмет от мен! Animal Lion Birthday Balloon

Наборката я е свил стомаха, явно е някой летен вирус и пази стаята си вече няколко дни.
Иначе и тя се радва на Незаслужена почивка, Joy
Хубави дни на всички! Flowers Hibiscus

# 76
Нека почиват децата, да събират сили:) А и като смятахме вкъщи останаха само две! летни ваканции и после няма;)

# 77
  • София
Изида, да ти е живо и здраво момчето! Зло да ви забрави!
Ани, да не би с Велбурга да беше набора в Австрия? Моите трябва да заминат на 17-и, ама се притеснявам, че може и да им се размине с увеличаващите се случаи с китайската гад.
Ние заминаваме за нашето море в неделя, на Камчия, на бунгала. Не сме ходили на бунгала на морето от студентските години. Да видим как ще ни се отрази.

# 78
  • София
Izida честити 16 на твоето момче!Да за здрави и щастливи тийн годините му!

# 79
  • В средата на времето
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания! Heart
Ани, една зодия сме, така е.Simple Smile Другата седмица аз съм наред. Simple Smile
Игривке, наваксва, да. Самото ходене по дискотеки не е болка за умиране. 10 дни са, ще минат. Повече ме притеснява употребата на алкохол, която се случва. Хич не могат да пият в тази възраст, а се правят на "мъже".

# 80
  • Sofia
Ани, да не би с Велбурга да беше набора в Австрия? Моите трябва да заминат на 17-и, ама се притеснявам, че може и да им се размине с увеличаващите се случаи с китайската гад.
Да, с тях, в Semmering. В началото на лятото предложиха лагер юли или август и аз избрах първата възможна дата от притеснение да не стане като миналата година Confounded Много силно стискам палци да не им провали плановете, малко дни останаха. Не знам защо помня, че на Ceco децата също ще ходят на  лагер с Велбург през август.

# 81
От около седмица си мисля, че много сте притихнали и се чудя защо не ми излизат известия, а то отдавна сте започнали нова тема. Прочетох я!
Честито на момъка на Изида! Да расте здрав, щастлив и успешен!
Ние преди  около седмица се върнахме от Гърция. беше много приятно и наистина си починах. Голям рахат е водата да ти е на 50 секунди бавно ходене от верандата. Всеки ходи, когато си иска на плаж и не  правиш никаква логистика за придвижване. Бяхме в партерния апартамент на малка кооперация, което пък позволи да ползваме и двора.
Наборката беше с нас, общо взето си отспа и навакса пропуснатият сън на десетдневната екскурзия  до Париж. Вчера пък замина на 10 дневен лагер с  ВТФ"Врабчетата", очертава се купонджийско да е на лагера, от вчера още е започнала веселбата. Много се радвам, че децата се оживиха и започнаха отново да правят нормалните им за възрастта неща. За задължителната литература дори не сме говорили още. Като се върне от лагера мисля да повдигна темата.
Хубав ден от мен!

# 82
  • София
Изида, да ти е жив и здрав рожденика с един ден закъснение, но от все сърце само най-най-прекрасни моменти да има младежа.
По повод дискотеките и пиенето мисля, че просто трябва много да се говори и да пробват как се пие с храна под родителски поглед. Като бяхме на къмпинга Калоян също отскачаше вечер до Лозенец с приятелски деца и се прибираха късно с такси, но проблеми не сме имали, защото си знае мярката.

# 83
  • София
Благодаря за темата! Flowers Rose

Почивките са отметнати и у нас. Морето беше по-кратко, че имах дълго пътуване, а сега вече се настройвам за предстоящата учебна година.
За лагери нищо не съм чула.

# 84
Да, с тях, в Semmering. В началото на лятото предложиха лагер юли или август и аз избрах първата възможна дата от притеснение да не стане като миналата година Confounded Много силно стискам палци да не им провали плановете, малко дни останаха. Не знам защо помня, че на Ceco децата също ще ходят на  лагер с Велбург през август.

Синът щеше да ходи миналото лято в Австрия с Велбург, но се отмени екскурзията, за това лято учителката не обели дума. Щерката беше там 2019.

# 85
  • София
https://mamaninja.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE/ … NrCF3sdT4uiAS9nPY

Не знам дали може да се отвори линка от тук, но много се смях и за това реших и вас да развеселя в петък Laughing

# 86
  • някъде ... тук ...
Аз вече го пуснах в семейната ни групичка Grinning Laughing

# 87
  • Sofia
Да им връщат казармата Laughing

# 88
И ако може да я направят трите  поредни летА след 8, 9 и 10 клас ...

# 89
Казармата не, ама да им върнат бригадите. Половината лято бригада на село. После да обясняват, кон боб яде ли.

Общи условия

Активация на акаунт