ДЕСЕТИ клас. Морски пръски, планинска прохлада - заслужен отдих и омайна наслада.

• 48 563
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Да сте ползвали наскоро ортодонт за тийновете? СМ отдавна трябваше да отиде, но все нещо отлагаме! Днес му видях единият кучешки зъб е направо по диагонал на челюстта. Ако имате опит и сте доволни от такъв специалист в София, моля да споделите!

# 646
Не сме ползвали Ортодонт. Девойката уж трябвало да й разширят долната челюст, за да има място за мъдреците, ама нищо не сме правили. Даже ни препоръча ортодонтска клиника, ама сега не ми изплува името.

На моето единият подарък ще е със сигурност парфюм, може плюс някакъв козметичен комплект. Много харесваме сухите масла на Nuxe.

# 647
Доволна съм от Яна Пападополу - има практика в кв. "Надежда". Заради пандемията самоволно спряхме прегледите при нея, а не трябваше.

Моето "свраче" следва в страстите си майка си. Красиви обеци или пръстен са винаги добре дошли. Познавам й вкуса, знам размера на безименния пръст и ми е лесно да поръчам и онлайн.

# 648
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Много добре сте се заговорили за подаръци и Коледа. Като цяло всяка година изпадам в тих ужас като наближи декември. Основно е от празниците и умуването за подаръци (дребния има ИД и РД).
Наборката нищо не е казвала, но усилено разглежда ски екипировка. Реши, че е доста скъпо и сега надзърта във втората употреба.
Дребния иска разни ъпгреди на компютъра за скромната сума от около 250 лв. Flushed Друго което иска, но основно сам ще си го плати е графичен таблет. Някой дали има и дали може да ми даде съвет. Първоначално се насочи към Apple iPad 7. Позната девойка 11 клас в някое художествено училище, каза че нямало смисъл да се дават толкова пари, а да заложим на Wacom Intuos S. Дали някой може да се включи с мнение?

АниК, направо ти съчувствам. Много усилия положих да науча дребния да снима хубаво и да не затруднява учителите. Те всеки ден  имат задания и постоянно нещо се снима и праща.

# 649
  • София
Отскоро ходи при ортодонт и то точно заради кучешки зъб, който не е на място.
Много ми похвалиха специалиста, но аз все още нямам лично мнение.

Нинче, по-късно ще покажа таблета на щерката. Купихме го преди две години, ползва го много и върши отлично работа за начинаещи, а цената му беше чудесна.

# 650
Да сте ползвали наскоро ортодонт за тийновете? СМ отдавна трябваше да отиде, но все нещо отлагаме! Днес му видях единият кучешки зъб е направо по диагонал на челюстта. Ако имате опит и сте доволни от такъв специалист в София, моля да споделите!
От нашият сме много доволни, но е доста възрастен, ако имаш интерес пиши ми на лично!

# 651
  • София
Таблетът е Deco 01 V2. Сега сигурно има и по-добри модели на прилични цени.
Купила съм го преди две години от Аliexpress, но го има и в Амазон, и у нас.
Тогава четох, четох и реших, че няма нужда да купувам висок клас, докато не се убедя, че интересът ѝ е траен. Засега не е поискала друг, но сигурно скоро ще го направи.

# 652
  • София
Нашия е този https://www.muziker.bg/xp-pen-artist-12-pro. Има добра чувствителност и екрана на таблета е като втори екран на компютъра.

# 653
  • София
Вашият е съвсем различен и е много по-хубав.
Но пък марката е същата, което си е ориентир.

# 654
  • Sofia
Ей, ама сте, запалихте ме за щерката. Изгледах видеото.
Спунк, а на вашия вижа ли се какво рисуваш върху самия таблет или само на екрана на компютъра? Сори за невежеството, но доста отдавна бях гледала графични таблети и останах тогава с впечатлението, че тяхното не е екран, остава черно.

# 655
  • София
Ха, Шарлот, и ние сме при Яна, голяма е сладурана.
Това със сина ми, но ние ходим в кабинета дето е близо до Интерпред, доста по-удобно ни е. В Надежда само веднъж сме ходили.
Хехе, и аз много обичам обеци, останалите си изчанчени бижута нещо не нося напоследък.., но щерка ми хич не носи. И по-добре, че аз трудно ги прежалвам като изгубя някоя..

Подаръци.. оле.. направо тръпки ме побиват, че вече е 16-ти ноември.., но да си кажат деците какво и що..

# 656
  • София
Ей, ама сте, запалихте ме за щерката. Изгледах видеото.
Спунк, а на вашия вижа ли се какво рисуваш върху самия таблет или само на екрана на компютъра? Сори за невежеството, но доста отдавна бях гледала графични таблети и останах тогава с впечатлението, че тяхното не е екран, остава черно.
Ани, има и с, и без екрани.. Simple Smile Даже като те четох за домашните преди няколко дни, си помислих, че един  графичен таблет, от най-нисък клас дори, би те улеснил в проверката.  Сваляш снимката/файла, поправяш, запазваш и връщаш.. У нас 4 дами се вихрим с 4 графични таблета, девойките учат предимно с тях, та техните са и качествени.. Едната и рисува в свободното си време на него. Но и моят Wacom  си е супер, макар и без екран. Подарък ми е от една наша обща позната/приятелка Wink, адски съм й благодарна.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 16:31 от пенсионирана русалка

# 657
  • Sofia
Русалче, аз затова разпитвам Спунк, ако е по-бюджетен, че от известно време ми се върти в ума за себе си да взема. Малката много рисува и добре ще ѝ дойде един хубав, но можем да започнем с по-евтиничък общ.
Направо си е супер идея за Коледа.

# 658
И аз съм с Wacom, определено без него нито домашни мога да проверя, нито урок да предам.

# 659
Ха, Шарлот, и ние сме при Яна, голяма е сладурана.
Това със сина ми, но ние ходим в кабинета дето е близо до Интерпред
Доброто при Яна (сестра на актрисата Ана Пападополу) е, че не е безусловен почитател на брекетите и решава ред проблеми с (липсва ми термина) силиконова като протеза, носена само през нощта. Хем се запазва емайлът на зъбите, хем детето не е с нещо постоянно в устата. Но при нас корекциите от нея се оттекоха. Насила хубост не бива!

Синът на Яна е 04 набор и тя е в сюжета на филма. Няма защо дори да си смигаме зад пациента с отворена човчица.

Общи условия

Активация на акаунт