Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 216
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Мимоза2, добре си ни дошла!  Hug

Ама защо се забави толкова....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 181
Ами досега влизах само в "Майки - бъдещи и настоящи", и едва днес видях темата за "януарските ни слънчица" (да са ни живи и здрави). KayRenn, мерси за инфото за у-ще 9 месеца - не знаех, много ще ми е полезно

# 182
  • София; Дружбето
ДОбре дошла при нас Мимоза2. Честит празник на празнуващите ако има такива, ако няма пак честит Wine Glass Аз с нетършение чакам да се изнесем към кръчмето, че ич не ми се бачи вече. А темата за страховете на детето май наистина трябва да се слуша , щото и аз не мисля че всичко разбрах добре newsm78 тя и жената сто пъти каза не ма разбирайте погрешно ама на Joy Кат ни дойде до главите мисля ще се справим Crazy

# 183
  • София/Варна
tsveta, кой води темата - онази мацка, която говори за пред- и следродилните депресии?

# 184
  • София; Дружбето
tsveta, кой води темата - онази мацка, която говори за пред- и следродилните депресии?
Аха, психиатърката от Шейново, даже не успяхме да си зададем всички въпроси, че времето свърши

# 185
  • София
Аха, психиатърката от Шейново, даже не успяхме да си зададем всички въпроси, че времето свърши

Laughing Laughing Laughing Цвета, тя би трябвало да е психоложка, рано ни е за психиатри....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 186
  • София; Дружбето

Laughing Laughing Laughing Цвета, тя би трябвало да е психоложка, рано ни е за психиатри....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
На някои рано, на други тамън на време Whistling

# 187
  • София
Ох, най-накрая и аз да се добера до компютъра.  Crazy
Мотках се из магазините, купих си едни ботуши / с неприлично висок ток, но мисля, че ще ги сложа след като се роди бебето чак/, едно одеалце-пелена за бебо и много готин ватиран чорапогащник за "каката". Laughing
По въпроса за това кой кога ще става родител съм точно на мнението на ivonska, кой когато се е почувствал готов. Няма универсална възраст за това. Има по-подходяща и по-неподходяща от физиологична гледна точка, но това не е единствения фактор все пак.  Аз винаги съм искала да бъда млада майка, ама пък не ми е било самоцел да търся "донор" за усъществяване на целта. Когато усетих, че човекът до мен е "моят" човек обаче...такава психоатака му нанесох на тема "бебе"...не ви е работа. Е, накрая узря и той за идеята, да не говорим, че като видя колко е хубаво да имаш бебе и за второто ме юркаше буквално от първия месец след раждането на Никол. И хич не ни е чужда идеята за трето, но...за това сме решили, че трябва доооста стабилни финансови постъпления, та "третото"/ евентуално/ е отсрочено далече във времето.  Whistling
Темата днес беше много добра, явно за бъдещите майки е неразбираема, като ви скушам, иначе на мен ми беше ясна...ама като веднъж си го "усетил" детето, с всичките му страхове и колебания и ти е ясно за какво става въпрос. Странни човечета са малките.

# 188
... Аз винаги съм искала да бъда млада майка, ама пък не ми е било самоцел да търся "донор" за усъществяване на целта. Когато усетих, че човекът до мен е "моят" човек обаче...

newsm10 - определено е така , мисля ,че всяка нормална майка ще се съгласи с теб.Едно бебе се прави с любов и от родители,който поне малко се чувстват готови да са родители...   family4

# 189
  • Русе
Добре дошла на Мимоза2 и от мен! Леко бременеене и успешно раждане  newsm51

# 190
Мимоза 2 - добре дошла и от мен  Hug
Момичета, снощи си направих един експеримент - бебето много шаваше и аз викам я да го пробвам - започнах да прокарвам пръст по стомаха си  и бебето го следваше  Simple SmileНаправо като огледално отражение беше!!!  Незнам с ръчичка ли, с краче ли с какво, обаче беше  магично!!! Така се развълнувах, както първия път като го усетих да ритка  Simple Smile Голям кеф  Simple Smile
Обаче забелязах и друго - когато са моите ръце върху стомаха ми си рита необезпокоявано, в момента обаче, в който някой друг си сложи ръката и спира почти веднага  newsm78 СТранно, нали  #Crazy  Явно наистина усещат повече, отколкото си мислим  Simple Smile

# 191
  • София
Да, това че усещат чия е ръката е вярно, и с Никол и сега с беборан, когато мъжа ми си сложи ръка на корема бебо спира да рита. Според мен усещат непозната енергия и се спотаяват /лично мое разсъждение/.

# 192
  • Варна
Добре дошла на Мимоза2 и от мен!   bouquet
Радвам се, че термина ти е като моя на 30 януари 2007г.

# 193
  • София
Елеонора, това е много интересно, което описваш!  Heart Eyes А за спотаяването на бебето - и при нас е така. Тя беба по принцип е кротичка и май обича да се разхождаме, защото тогава почти не рита. Освен това татито много трудно я издебва да я усети как рита. Преди около седмица се опитах да демонстрирам и на сестра ми (7-ми клас), обаче душицата така и не се показа. Риташе на воля, но сестра ми сложи ли си ръката на корема, тишина и спокойствие!

# 194
  • София/Варна
И ние рядко успяваме да прилъжем младежа да срита ръката на таткото Simple Smile.
Аз сега имам една питанка - може да ви се стори смешно, но бебчето само на колони ли може да чува музиката? Защото в офиса мога да слушам само на слушалки - някак не е удобно да натрапвам музикалния си вкус на колегите. У дома рядко се случва да си пускам каквото и да било, гледам предимно научно популярните канали и "Убийства в Мидсамър" по Холмарк (размазвам се като чуя британски английски Wink).

Общи условия

Активация на акаунт