Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на хъркащия си приятел?
Какви са опитът на други бъдещи майки със свекървите им?
Как да се справя с киселините по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на хъркащия си приятел?
Хъркането на приятел може да бъде неудобно, но има няколко метода, които можете да опитате. Някои хора намират за полезно леко потупване или галене на приятеля им, за да ги успокоят. Други предлагат използване на ниска възглавница и избягване на алкохол преди лягане. Важно е да обсъдите проблема с партньора си и заедно да намерите решение.
-
Какви са опитът на други бъдещи майки със свекървите им?
Много бъдещи майки споделят положителни преживявания със своите свекърви, като подчертават взаимното уважение и разбирателство. Някои от тях споделят, че свекървата им помага много, като готви или предоставя съвети. Важно е да се подчертае, че откритата комуникация и взаимното уважение са ключови за успешните отношения със свекървата.
-
Как да се справя с киселините по време на бременност?
-
Къде е най-добре да празнувате Нова година, когато сте бременна?
-
Как да се справя с болки и кръв в урината по време на бременност?
като излязох от банята мъжа ми беше сменил канала и по неговите думи така разбрах.За да не ме разтройват кадрите сменил канала-ееее,много сятно мъжле

. Пък и все едно вече бях тръгнала натам. Хич не е по тази част. На миналата консултация ми взеха пак кръв венозно за антитела(RH(-)съм),и една смотла два пъти ми боде лявата ръка и на третия път успя да ми вземе кръв но от дясната ръка. И представете си като излязох с двете ръце свити с памуци и лейкопласт, пощуря горкия. Не, че и аз не бях полудяла ама си сдържам нервите все пак сме в болница и чакат още коремчета за взимане на кръв. Няма нужда да слушат и скандали.
, 
случайно, де.
Шоколадовата вафла не помогна, сега отивам да ударя едно кафе, че се тътрузя като парцал у дома и изпускам хубавия слънчев ден за разходка, може би последен!
700-те лева в Тина Киркова ми се струват множко. Някой има ли идея каква е цената за същото в Шейново?
И все пак, сигурно като се тури чертата накрая (плюс нерегламинтираните ср-ва, имайки предвид, че ти май ще си избираш екип), Шейново ще се окаже по-скъпо АГ. Инак мен най-много ме успокоява обстановката в Шейново, хеле па, че преди четири лета сестра ми роди там по направление и без да дава 1 ст. , защото не си избра ни лекар, ни екип, ни нищо (по съвет на гинеколога от 25-та П-ка, който й водеше ЖК-то). Тя роди секцио по медицински причини и беше много доволна. Е, беше само на 24 години и може би затова да е минало по-леко, не знам...