Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 208
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
Добре дошла на Мимоза2, писах ти на ли4ни за у4илището:)
Относно ритането- мен по някога ме рита доста силни4ко ве4ер и като си вдигна дрешката да покажа на другите и то спира.Явно се срамува или пък ритниците озна4ават"Я вдигни малко тия катове, 4е ми е топлоооо"

# 196
  • Willebroek, Belgium
Мимоза2 добре дошла сред нас  bouquet
радвам се 4е броя на мамите за януари се увели4ава.лека бременност и на финала едно сладко беб4е Mr. Green
за ритането-наща мома е с характер и тя Laughingза да я видят как рита и другите трябва да я издебнем.тези дни спря нещо да рита ама затова пък си плува из целия ми корем.направо си става на вълни4ки.много е смешно Laughing

# 197
И ние се присъединяваме към клуба на срамежливите бебета - когато сме си двете, правим цели бабунки по корема на мама, но ако някой си служи ръката и почти ведната спира. И според мен много усещат малките човечета:)))

# 198
здравейте,
вчера нещо ми се развали комп-а и така и не ми се получи включването, кактосигурно сте забелязали....
Ним мисля че майка ти вече прекалява... newsm78... тя и мойта на моменти не е адекватна, но това....
както и да е съгласна съм с Ivonska - въпрос на личен избор и в крайна сметка щом бременността е желана - нищо друго няма значение  Peace
Аз свекъра и свекърва ми ги наричам с имената им и не мисля че се обиждат.

# 199
  • София; Дружбето
KayRenn само на колони чува бебока, все пак не чете мисли Mr. Green И аз се чудех по едно време и си налагам вкуса на колегите без срам  Whistling

# 200
И нашата бебка е срамежлива.Досега два пъти само е ритнала друг човек,единия от които е баща й.Снощи като го гушнах започна да рита непрестанно. JoyМай всички Януарчета са много срамежливи baby_neutral
Мимоза 2 добре дошла в отбора   bouquet

# 201
  • София
Днес се разписахме и с феталната при Марков...  Бебо и мама са по-едрички от очакваното, еле мама...  Sick
Каза, че раждането вероятно ще се случи между 5 и 13 януари, ма то ние си го знаехме това... Иначе сме във всякаквите-там норми!

Хайде, лека нощ, аз ще поскитам с една бизнес-вечеря по ресторантите!  Twisted Evil А как ми се лежи..... ту на ляво, ту на дясно.... #Crazy

bouquet

# 202
Момичета, днес много ми липсвахте, но нямаше как да дойда, че имах лекции. Но хубавота е, че са през четвъртък. Като слушам и лекцията е била интересна и не съм я слушала.

На всички честит празник! Днес и майка ми има рожден ден!   party023

По въпроса с ритането - нашето бебе е голяма лудетина. Но и то се срамува когато тати сложи ръка, вчера го бях прегърнала в гръб и усети бебо какви ритници раздава. А на какви вълни става корема...не е истина, на лекции ме е срам като започне да се движи.

На свекъра и свекървата им казвам на име, но те и не искат по друг начин. А и на мен така ми е по-удобно. Аз си имам майка, а татко не мога да кажа на никой защото баща ми е починал като съм била на 3 месеца и никога не съм произнасяла тази дума. Майка ми има втори мъж, но и той не е настоявал за това. Като бях по-малка направих няколко неуспешни опита, след това плаках много  newsm45, защото всеки път ми ставаше мъчно за моя баща. Но това е съдба която на никой не я пожелавам.

Ивонска, ти не прекаляваш ли с ехографите?! Вчера гледах  Мазнейкова в Биберон. По ТВ изглежда по-различна, на живо е невероятна.

Мимоза, добре дошла! Hug

# 203
  • София
Аз забравих да кажа, че утре съм на прословутия курс в Тина Киркова, дето съм се записала преди 1 месец за него. После, стига да имам нет, ще разказвам. Само се надявам да не си забравя въпросите, че нещо напоследък изкуфявам!  Crazy

Галина, не се натъжавай!  spoko Горе главата! Аз вече чакам вторника с нетърпение! А за мърдащия корем - до сега само един приятел го е издебнал как мърда и много се смя. Всеки път като кажа на тати - гледай сега как мърда и беба спира.

Хайде лека и спокойна нощ на всички!

ПП - абе Цвета, Клеми и Ивонска днеска къде ме забравихте на тръгване, а!?  newsm66 Аз докато се обърна, докато се нааадиииигна и вие профучахте в храстите! Сега си останах със синя биба и нямаше с кого да я менкам за жълта!  Crossing Arms

# 204
Добро утро,момичета!Аз да питам с какво мажете коремчетата?Защото тази сутрин се събудих с адски сърбежи newsm78,много неприятно.Аз,досега мажех с бебешко олио,ама нещо няма ефект за сърбежите,иначе стрии нямам. newsm78

# 205
Добро утро и от мен. Аз се мажа с крем на Кокона майка против стрии и с бебешко олио на Джонсън и засега нямам стрии, но затова пък там, където се разтяга, кожата ми се бели:)))

# 206
Момичета, хайде и аз да питам нещо, че се сетих: Какво мислите за отоплението през зимата на климатик при наличието на бебето - чух, че не било хубаво, ама ние засега нямаме друга алтернатива

# 207
  • София; Дружбето
ДОбро утро. Относно сърбежите аз се мажа с олиото на Бюбхен , преди се мажех с крема на Дева. И в двата случая от време на време си получавам сърбежи, за сега стрии имам само по дупето, но там пък не ме е сърбяло никога newsm78
А относно отоплението , аз ще отоплявам с климатик стаята. Ако струята въздух не е насочена срещу бебето и имаш овлажнител или климата е с йонизатор, няма проблем. ТОва е мнение на педиатър, който специално питах Flutter
А да, Ним, май наистина те загубихме вчера ooooh!, ама сега сме си отвеяни, та ни е простено Rolling Eyes

# 208
Ето ни и нас! Първо за мазането на корема - аз ползвам крема на Чико Мамма Донна и за сега съм доволна. Нямам сърбежи или някакви обриви. Една приятелка пък се маже с нещо на Нивеа, но ще проверя какво е и ще споделя с вас.
А относно отоплението с климатик мисля, че няма проблем, стига въздушната струя да не е насочена директно към бебето. Но ако има мами с повече опит, нека те дадат съвет.
От Ним чакаме подробен разказ за чутото в Тина Киркова.

# 209
  • София
Ним, аз уж щях да те чакам да си ходим заедно с 22, ама се замислих, че си с приятелка  , а пък и реших да се пошматкам из центъра...И ходих пеша от Кракра до Св. Неделя. Купих дебела пелена на бебо /сложила съм я в албума/ и едни ботуши за мене /абе, това вчера май го писах вече  newsm78/.
Ох, от два дни имам много контракции...не са болезнени, но от време на време са адски чести, да речем, през 3-4 минути, за по 1 минута. Понякога ме стяга и кръста по време на контракция, но не е болка. Пия си магнезия, но явно дозата е слабичка. Ще говоря с доки другата седмица, да видим какво ще правим. И тъпото е, че имам контракции не като ходя, а  като седна да седя на едно място.  ooooh! Явно трябва да митлосвам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт