Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 201
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, хайде и аз да питам нещо, че се сетих: Какво мислите за отоплението през зимата на климатик при наличието на бебето - чух, че не било хубаво, ама ние засега нямаме друга алтернатива

Ами ти сама казваш, че нямате друга алтернатива. Много семейства се отопляват на климатик. Ние пък сме по-зле - с камина на твърдо гориво!  ooooh! Иска много чистене и никога не е чисто!  Tired Обаче нямаме друга алтернатива. Значи това е!

# 211
Цвета, какъв е този овлажнител, можеш ли да ми кажеш, и от къде мога да си купя?
И къде мога да намеря този албум, в който помествате покупките си, защото не можах да го намеря, а много ми се иска да го разгледам?

# 212
  • София
Клеми, той трамваят в момента не върви там! Така че добре, че не си ме чакала, ами си тръгнала пеш. Аз маах гащи през парка до театъра и от там с рейс. Отивам да видя пелената.

Мимоза, на първа страница тук под списъка с бебетата и термините ще видиш адреса на албума, както и паролата, за да можеш и ти да качваш снимки.

# 213
Аз снимки нямам какви да качвам, защото нищо не съм купила - уж не страдам от подобни предразсъдъци, но със съпругът ми в това отношение сме доста суеверни и няма да купуваме нищо преди 9-ия месец (той даже не искаше нищо да се купува преди раждането). Но пък с огромно удоволствие ще разгледам вашите.
Колкото до други алтернативи за отопление - започнах да се замислям за покупката на радиатор за зимата, ако се наложи.

# 214
  • София; Дружбето
Има тема относно мами гледащи децата си на климатици, в търсачката излиза. Не е проблем наистина и на парно да е, ако бебето е с алергия тя ще се прояви. Като знам при нас въздуха в Дружба как смърди на боклук, климата ни спасява от отваряне на прозорци, иначе нощем не се живее. За овлажнителя знам че са скъпи, май към 60 лв и мисля, че Чико имаха, но не съм се интересувала много, тъй като нашия има йонизатор и антиалергенен(май тъй се пише) филтър Rolling Eyes  Абе маслен радиатор е хубаво да има, от опит знам, че затоплят бързо, но само на него не може да се разчита ако стаята е по-голяма

# 215
Добро утро,момичета!Аз да питам с какво мажете коремчетата?Защото тази сутрин се събудих с адски сърбежи newsm78,много неприятно.Аз,досега мажех с бебешко олио,ама нещо няма ефект за сърбежите,иначе стрии нямам. newsm78
    Аз се мажа с крем МУСТЕЛА сутрин и олио против стрии ЧИКО.Засега съм доволна,но истинския ефект на мазилата ще видя СЛЕД раждането!
    Преди месец мазах се с бебешко олио Джонсон&Джонсон,получих страхотна алергия от него.Да Внимават другите майчета!Оказа се,че това масло предизвиквало алергиите и при бебетата!
    Въпреки мазането,корема ме сърби всяка вечер,като се прибирам от работа.Обяснявам си го с това,че на работа нося дрехи от напълно изкуствени платове,а освен това и коремчето ми леко се отпуска към края на деня и кожата се опъва повече.

# 216
Добро утро на всички!
Днес отново се шашнах, като видях колко много сте изписали за един ден.
Да започна на ред по въпросите:

На моите свекър и свекърва още от годежа започнах да им казвам "майка" и "татко". На свекърва ми даже и преди това й се искаше и го правеше на въпрос, ама аз нещо не можех да си извъртя езика така, ама след годежа постепенно свикнах.

По въпроса за мазането на коремчетата: мазала съм се вече с какво ли не и винаги ме сърби корема. А кожата на дупето и гърдите не само ме сърби, но ме и боли и не случайно там се появиха стрии. Сега се мажа даже със съваем обикновено мляко за тяло, защото установих, че след като кожата ми е предразположена към появата на стрии абсолютно нищо не помага.

За отоплението на стаята:
Ние още от миналата зима сме с климатик и сега също ще е така. Няма как. Но с каквото и да се отоплявате - всичко изсушава вуздуха и пак ще е необходим овлажнител (овлажнителя и йонизатора нямат нищо общо). Отоплението с климатик не пречи, стига въздушната струя да не е насочена директно срещу бебето (както казаха някои мами). Въпреки всичко има движение на въздуха, затова аз съм решила да сложа обиколници на кошарата, които да предпазват бебчо.
Най-добро е отопление на твърдо гориво.

Вие какво ще кажете за подготовката на стаята за бебчо, преди раждането?
Аз съм решила да си подготвя стаята предварително, та като вляза в болницата да съм спокойна. Ама се опасявам че свекър ми и свекърва ми няма да ми позволят. Обзела ги е някаква паника.
Понеже преди няколко дена намерихме почти нова количка от познати (и хората искат да си я вземем да не им пречи), ама свекърва ми на всеки разговор повтаря даже да не сме пипали количката, ако трябвало някой друг щял да отиде да я вземе. Та покрай нея чак и аз започнах да се притеснявам.
Аз мисля, че това са си просто суеверия от едно време и на който каквото му е писано такова.

Извинявам се за дългите писания.

# 217
И ние още не сме купили нищо за бебчето!Просто не сме намерили време да пообиколим детските магазини досега.Но лично аз мисля,че е хубаво поне нещо да се купи,преди бебето да дойде!Все пак ние,като чакаме гости подготвяме се за тяхното идване:купуваме храна,чистим и украсяваме масата и къщата.Така те идват и усещат ,че са били очаквани!
  А БЕБЕТО си е направо VIP персона!Трябва да го посрещнем най-  bouquet  chef bowuu! Е разбира се не и с "водка и селедка",а точно с това,което на него му е необходимо!

# 218
  • София
Ним, сори за недоразумението, във Вторник да нося ли една жълта бибка да си ги менкаме???  Shocked

Галче, ехографа не вреди, питах Марков и той каза ако ме влече - да го гледам и всеки ден...

За отоплението: ЛЪЧЕВО-КОНВЕРТОРЕН РАДИАТОР е моята препоръка - икономичен, бързо нагрява въздуха, не го суши, поддържа зададена температура. Френски, от Техномаркет - 2,000 вата струва 380 лв., 1,500 - 320 лв.

# 219
Здравейте и от мем!!!
По въпроса за свекъра и свекървата-ги наричам "маико и татко" но без да ги чувствам такива!
За мазането първата бременност се мазах с икаров и дева-против стрии и имам стрии 2-3 само на дупето,но аз бях +25кг.Сега  в началото се мазах с Чико,Бубхен и Мустела,но когато почна да расте корема по-бързо усетих,че не са по-добри от икаров и сега се мажа само с него,но по три пъти и то яката(една опаковка я свършвам за 2 седмици).
А за олиото Джонсън имаше цяло предаване преди година,за множеството алергии не само от деца,а и от възрастни.Сега има една нова серия на Саносан(със  зехтин,на растителна основа)-супер е!

# 220
  • София
Мен пък нищо не ме сърби, но един път дневно се мажа с олио против стрии...

# 221
Ох, досега преглеждах снимките на вашите покупки! Всички са супер, толкова са малки и сладки! Ние сме избрали по-крупните неща, но евентуално ще ги купуваме по-нататък.
Освен това гледах и много красиви булки (виж, аз поне това мога да кача - 2-3 мои снимки като булка).
ivonska, мерси за инфото за радиатора - ще идем да ги погледнем.
Ним, много ми хареса твоята рокля (за бебока), на Добито - шкафа и на Клеми комплекта за изписване е просто невероятен. Можете ли да ми кажете на кои фирми са (Дай Боже да ги има и в Пловдив). Мерси предварително

# 222
  • София/Варна
Мен ме сърби когато дрешката ми има шев или етикетче нейде около шкембето.
Иначе се мажа с Мамма Донна на Чико, обикновено веднъж, но като се присетя и по два пъти дневно. Една опаковка ми стигаше за 2 месеца, но сега площите са повечко и ми стига за около месец и малко Wink.

# 223
  • София
За радиатора: Технополис имах предвид не Техномаркет... Или се омотах в тия претенциозни имена... Все едно де, важен е продуктът! Също така, имайте предвид, че е за стена! Но аз съм много, много доволна!

# 224
Мимоза2, аз ти препоръчвам да идеш в борсата Вис Виталис или Хиполенд в Пловдив.Има страхотни неща и на добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт