СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 14

• 50 251
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
По което време на деня искаш и айо искаш на гладно, ако искаш на пълен стомах Simple Smile.

# 661
Здравейте,
Знам, че е хормон и няма много логика във въпроса ми, но все пак - изследването за ЧХГ сутрин на гладно ли трябва да се прави?
Благодаря ви!

По всяко време може да се направи.
Не е нужно да сте гладна и жадна. Simple Smile

# 662
Благодаря ви, момичета 😊

# 663
Здравейте момичета! В 5 г.с и 0 дни си пусках ЧХГ, защото имах кафяво зацапване  5 дни, което вече спря. И ЧХГ излезе 7002 mui/ml  при референтни стойности в Синево 217 - 7138 mui/ml . Първоначално се зарадвах, че е висока стойността, после пък се замислих защо още в самота начало на 5 г.с е на най-горната граница? Тоест не е ли прекалено високо? Бях на лекар в 4 седм и 4 дни каза, че изключваме извънматочна, защото видя много малко сакче. Утре пак ще си пусна ЧХГ, но четох при високи стойности ( ако изобщо това е висока стойност ) , че е проблем. Утре пак на лекар, направо не ме свърта, защото имам една неуспешна бременност, койято завърши в 8 г.с след спряла сърдечна дейност. Да се притеснявам ли за тези стойности или да се радвам? Благодаря предварително❤

# 664
Нищо ти няма. Не се вкарвай във филми.

# 665
Здравейте, при положителен тест за О на 26.12сутринта,кога най рано мога да пусна кръвен тест?

# 666
На 09.01. Но се пада неделя, тъй че на 8ми или 10ти януари...
Здравейте, при положителен тест за О на 26.12сутринта,кога най рано мога да пусна кръвен тест?

# 667
Щом теста е положителен, кръвния ще покаже още по- категорично.

# 668
Щом теста е положителен, кръвния ще покаже още по- категорично.
положителният тест е за овулация

# 669
Не съм прочела. Да, най- добре е да изчака деня в който трябва да и дойде.

# 670
Може ли да разчетете този тест благодаря предварително !

# 671
Положителен е..
Може ли да разчетете този тест благодаря предварително !

# 672
  • София
Повтори го след 48 ч., за да видиш как се развива.
Иначе е положителен, но зависи на кой ден от закъснението си.

# 673
Здравейте , местя се ит темата с бледите черти , последен цикъл 05.12 , овулация нямам идея кога е била тъй като тестовете не ми дадоха категорична наситена тестова линия .На 27.12 пускам ЧХГ заради положителен тест с бледа черта -10,9 ( предполагам е 8-9 дни след О ), на 28.12 е 29,3 и днес 30.12 е 58,7 .Надявям се на 02.01 да не ми дойде !Въпроса ми е -добре ли е това ЧХГ и добре ли нараства?? Защото ще се побъркам от притеснение , много искано бебче е:((
За тия два дни четене, мисля че си бременна, защото ЧХГ ти се увеличило двойно за 2 дни, ако правилно съм разбрала! Стискам палци и успех! Blush
Здравейте отново съм аз , незнайно защо докторката ме извика на преглед на 04.01 (днес) след като и съобщих за мойте резултати на 30.Днес ме видя даде ми някаква снимка окръгли ми нещо каза “ето го” ела на 18 ти за пулс .Обаче нищо повече и ще се побъркам сега , дори не знам какво е това ,Моля ви ако има някой компетентен да ми каже , защото дори не знам какво да кажа на мъжа ми ???!! Наред лие. Всичко не е е ли какво е това сак ли е не е ли .Ох ижас просто цяла вечер съм в смут [/img]

# 674
IrenB
 Миниатюрен плоден сак в матката.
А защо е всичкото това побъркване още от първото ЧХГ?

Общи условия

Активация на акаунт