Има ли мами от Норвегия

• 41 185
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Ами тя нашата тема вече хич я няма Thinking
При нас пък снега се стопи и от два дена вали само дъжд Mr. Green
Дани,
[/color] ние с теб се чуваме та няма страшно,ако не ти се пише аз ще информирам момичетата за теб и бебо
Приятна вечер на всички Heart Eyes

# 241
Эдравейте,момичета!Терминът ми е на 27.02,но вече чакам.До вчера мислех,че ще имам момче като ме гледаха,но днес след прегледа доктора каэа,че е момиче,а бе божа работа.С теэи видиоэони те объркват.Но много ще се радвам ако е момиче,эащото ще направя подарък на таткото и ще носи неговото име....Вече нямам търпение...Неэнам как е било с вас,но аэ се чувствам като эа първи път.Чао момичета приятна вечер.

# 242
Эдравейте,момичета.Вече никой непише,иэчерпахме ли се?чао и лека нощ.

# 243
Здравейте. Не сме се из4ерпали Дани все о6те се разписваме. Дани пожелавам ти леко раждане 4е то време не ти е останало. Не знам как сте вие ама моят син е болен. От сряда е с температура и ка6лица. За сега опазвам малката, но да видим. Нали сме на  кърма та се надявам това да я предпази до някаква степен. Нямам много време напоследък, 4е нали преместване ни 4ака и затова не се разписвам 4есто. 4ао за сега.

# 244
Добро утро на всички.Как я карате? При нас най-сетне эаваля хубав сняг и времето наистина иэглежда като эимна прикаэка.чао

# 245
Благодаря, добре:))) При нас обаче снега почти се стопи. След малко отиваме на гости на свеки:) Леко раждане и от мен

# 246
Здравейте момичета!Страхотно.Данинай-после и Габи ще се нарадва на снега.
Пожелавам бързо оздравяване на сина ти Квинне.Дано да успееш да опазиш малката.
При нас също се стопи снега и вали само дъжд ooooh!
Приятин ден на всички

# 247
Здравейте, приятна нова седмица ви пожелавам. Изглежда съм първапред компа.Kvinne,успех с преместването. Знам 4е никак не е лесно. Голямо 4истене пада .Хладилник, аспиратор,6кафове.Те тук мият и стените ако са измазани.Дано сина ти да оздравява бързо 4е никак не е приятно. И моя син бе6е болен , но без температура.А малката, такъв номер ми погоди, 4е не зная да се радвам ли или да се ядосвам. В 4етвъртък се бяхме записали на курс с мъжа ми, който завър6ва6е с ве4еря. Уж и аз малко да изляза сред хора.Сутринта се събуждаме и малката с температура ooooh!До обед я мерих сигурно 15 пъти, но все показва 4е има около 37,7. Не много, но ако се вдигне то4но ве4ерта ,когато е при тези познати ,които 6тяха да гледат децата.  newsm78. Ре6их да не ходя никъде , макар 4е курса никак не бе6е евтин и да се гледаме в къ6ти. Дадох и един Панадол. Температурата до ве4ерта спадна и пове4е не се появи, няма6е нито хрема , нито ка6лица.Ако разбрах какво бе6е това 4удо...о6те ни е рано за зъби. Направо ми изглежда6е като  "мамо, ти никъде няма да ходи6 и да ме дава6 на 4ужди хора да ме гледат".Радвам се разбира се 4е не е наистина болна, но ме яд за курса. Не е ли наистина странно...Дани,стискаме палци вси4ко да мине бързо и добре. Знаете ли какво е бебето.Ти мом4енце или моми4енце има6 от преди. 4ао за сега

# 248
Здравейте,весела и най-вече здрава нова седмица за всички.
При нас е страшна буря ще ни издуха.Вали и сняг и дъжд и лед ooooh!луда работа.
sandefjord голям сладур е малката,определено е било "мамо ще си стоиш при мен" :35color]
Моя син като беше на 2г.го оставихме при свекърва ми да го гледа,а той искаше да си е с нас.Един час след това той вдигна температура.Когато си го прибрахме нямаше и помен от нея. Mr. GreenСтрашни маймунки са #Crazy
Успешен дин  bouquet

# 249
Эдравейте.Първото ми е момче на 9 год.Както гледам май всички дечица усещат,че майките ще иэлиэат и веднага се раэболяват...и моето правеше така и все още го прави.Эа това,което чакам единия лекар каэа момче,а другия момиче...ще видам.Мерси эа пожеланията дано всичко мине лесно.Бобченка къде иэчеэна? Квине синчето оправи ли се?Малката как е?И успех с преместването.Чао и лека нощ

# 250
Здравейте моми4ета. За съжаление и малката се разболя Cry Незнам какъв е този вирус, но много висока температура която няма сваляне 2, 3 дни. Малката бе6е с 39.2 по4ти 3 дни. Като премине температурата запо4ва една много силна ка6лица. Ох, с една дума много неприятна работа. Дани като гледам и ти си от отбора на 9 годи6ните мом4е6ки мами Mr. Green. Сега ти пожелавам едно здраво и хубаво бебе, пък каквото дойде,  божа работа. Дани,  дай  малко информация : Какво и4ат 9 годи6ните в Бг? Не е ли прекалено натоварена програмата им? 4ета тук във форума 4е имали много дома6ни който отнемали около 3 4аса дневно #Crazy Поздрави от мен и болните ми ми6ленца на вси4ки норвежки мами.

# 251
най накрая се логнах. не знам дали повредата е в моя телевизор, ама е много изнервя6то така...... Тук е студеничко и прехвърча сняг. Пожелавам на всички болни, включително и мен, бързо оздравяване.

# 252
rkbкакво прехвър4ане, при нас така духа, 4е сте ни отвее. В4ера вятър и сняг, днес само вятър за сега.Такова време не ми харесва, усе6та се адски студено.Затова и в4ера по български не си подадох носа на вън. С майките от класа на сина ми бяхме организирали сре6та в едно заведение, но аз не посмях да изляза, ни6то 4е спирката е на 100 м от нас. , а в автобуса е топло.Kwinneкато 4ета какво пи6е6 се радвам 4е ре6их така.Не е само студа, но и като се събират пове4е хора по заведения все се намира някои болен. Освен това все ми повтарят да се пазя и аз след тази тежка пневмония.Не 4е баткото не мож,е да ни донесе грипа в къ6ти ooooh!, ама поне да не съм аз при4ината.
Я сега малко по розови мисли. Вие не6то готвите ли за Св. Валентин на половинките си. Аз миналата година от работа не се сетих 4е е празник. Тази се се6там , но като съм затворена в къ6ти с малката какво пове4е да измисля от хубава ве4еря. 4ета из форума 4е поръ4ват хората 6околадови карти4ки и разни други изненади по инернет, но  тук има ли такива работи.Дайте идеи Simple Smile, сайтове.

# 253
здравейте момичета-кокичета

зимата дойде и в наше село - сега е -30, дават го да се стопли в петък и дано, че не се стои все в къщи
sandefjord, и аз смятам като теб - след пневмония трябва много пазене, а и с малко бебе става още по-сложно, при нас в суперите продават кутии с шокол. бонбони на сърца,, та аз взDaniимам от тях, ако не ме мързи, с детето изрязваме картички от бял и червен картон пак на сърчица
rkb, да се оправяш бързо-бързо
Dani, пожелавам ти леко раждане и сладко бебче
kvinne, и аз съм в тази група - детето е на 10год, в БГ беше по средата на 3 клас като дойдохме тук - там имаха по 6 часа на ден, в къщи се учеше по 2-3 часа, като по разказвателните предмети  отиваше целият уикенд, малък кошмар
тук го дават много по-спокойно, такова натоварване има в гимназията, ама от тук излизат готови специалисти, напр сега аз уча по гимназиална програма за администрация на локални мрежи - ами те си излизат готови администратори след гимназията с хляба в ръцете, и така е с по всички гимназиални направления, много приятно съм учудена, а не да учат като луди по всички предмети за тоя, що духа, като в БГ и накрая едно голямо нищо

замръзнали поздрави на всички

# 254
Здравейте момичета!При нас сви страшен студ,но и слънце грее #Crazy
Квинее,много е лошо с тоя грип.Той се вихри и в БГ почти всичките ми познати са го изкарали.Дано да се оправят бързо сладурите ти Praynig
Петя къде се губиш.Ще ти пишем отсъствия hahaha
Щях да пропусна да ви кажа.Дани я взеха в болница,защото и откриха диабет  Cry По всяка вероятност ще и направят секцио.Да и стискаме палци всичко с нея и с бебето да е наред newsm17
Приятен и усмихнат ден от мен

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 14:48 от Бебинщайн

Общи условия

Активация на акаунт