Има ли мами от Норвегия

• 41 183
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
Eх 4е неприятно с Дани Sad. Дано диабета да е само от бремеността, 4е ина4е е много неприятно.Стискаме палци Praynig. PetyaL i аз съм била на минус 35 гр. Даже снимах термометъра ,за6тото не ми се вярва6е. Тогава бяхме в Røros и там климата е котинентален .Но пък при тези темп. обикновенно бе6е слън4ево и тихо. Тук е само минус 8 , но духа и е много неприятно да се излиза.Пред4уствам 4е о6те малко и 6те вземе да ми се стяга ду6ата в къ6ти.Kvinne хайде , оздравявайте.  А ти Bob4enka как върви бремеността?  Добре ли си?

# 256
Привет дами!Вчера говорих със сина на Дани още нямаше нищо ново.
sandefjord,при нас в момента е точно такова слънчево и ясно,но е кучешки студ.Нямам представа колко градуса е.Квинне,оздравях те ли?  bouquet
Приятен студен ден  Joy

# 257
Слънчево? къде? Тук от 2 дни си прехвърча/вали......тихичко, спокойничко...по ни6то не личи че мисли да спира:) Не е много студено и е много приятно да гледа6 отвътре:))) Надявам се всички болни да са подобре. А бъде6тите майчета да ни зарадват с хубави новини скоро

# 258
Здравейте мами. Какви са тези минусови температури при вас направо ме втре6тихте. Ние нали сме си имаме топло те4ение при нас е минус 2. Да ви кажа 4е грипа тук яко върлува. В понеделник от класа на синът ми 9 деца бяха болни. Ние ве4е взехме да се оправяме, но таткото веднага си сложи ваксина/докато все о6те не е късно/. Много неприятно това с Дани, само се надявам наистина вси4ко да мине добре. Praynig 6те 4акаме радостни новиниPetyaL наистина се радвам 4е синът ми не запо4на у4или6те в БГ. Имам наблюдения от племеникът ми който е 3 клас сега и просто нямам думи. Дали някой все пак си дава сметка в министерството 4е тази у4ебна програма се прави все пак за деца?  Като сметнем 4асовете в у4или6те и 4асовете за подготовка в къ6ти то 6те излезе 4е децата доста пове4е се трудят от възрастните. Много си права 4е накрая от вси4кото това никаква полза. Айде 4е пак 6те се отплесна. До утре и да се пазите от грипа.

# 259
Здравейте норвежки!Тук пак е страшен студ.Какво да се прави Норвегия Mr. Green
Квинне,радвам се,че вече се оправяте.Дано да ни се размине на нас.Тук не съм чула някой да е болен ама ще видим Rolling Eyes
rkb къде се губиш?sandefjord,вие как сте?Надявам се,че сте здрави Hug
Приятен  и усмихнат ден    love001

# 260
А, тук съм си, къде да ходя?Simple Smile Боледувам си, пардон оздравявам си в къ6ти:) И чета, чета.......В понеделник започвам нова работа, та да се поподготвя малко:) При нас не е толкова студено, само минус 3С е и пак си прехвърчат снежинки. Оздравяха ли всички други болни?Simple Smile Новини от Дани?

# 261
Здравейте и от мен. Нямам много време. Днес сме на рожден ден на едни приятели на около 1 4ас път от нас. В4ера излизахме да избираме подарък с малката, 4е то ве4ер докато се върне половинката и магазините затворили.Ина4е маи сме здрави, 4укам на дърво.Само тя дали от студа или от друго се изпри6ти на бузките. Thinking  Днес няма да е красива за събитието LaughingПриятен ден

# 262
sandefjord , надявам се че сте си изкарали добре на рождения ден:) Днес е достатъчно студено тук, минус 13С:( Надявам се, че утре сутринта 6те бъде по топло:) Приятен ден на всички

# 263
Здравейте, да се разпи6а пак първа тази седмица. Миналата я изпратихме добре, стана голям купон.Има6е китари, песни с две думи веселба. Децата успяха да пона4упят някои работи. Оказа се оба4е , 4е моми4етата са по палави. Синът ми и приятеля му се 4удеха къде да се скрият, 4е моми4етата ги нападали Laughing Друго е да се съберат само българи.Ние откриваме все пове4е и пове4е около нас. Е, не са в съ6тия град но какво да се прави.В събота бяхме 6 семейства.
Ние планираме на 14. 02 да ходим до Осло за да подадем документите за паспорта на малката. Стискайте палци вси4ко да е наред, 4е все се притеснявам да не би не6то да не е наред я със снимка, я с документ и да ни върнат.  Утре пък съм на рентгенова снимка , контрол след пневмонията. О4ертава се натоварена седмица, но дано вси4ко мине добре Praynig. Желая ви успех и на вас

# 264
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте и от мен моми4ета, най накрая успях да налу4кам работното време на библиотеката. sandefjord , благодаря ти, добре сьм, не се усе6там ни най малко бременна, нито корем имам о6те, нито кила сьм ка4ила, тренирам като преди, не разбрах какво е гадене, нито ни6то. Да 4укна на дьрво, много лека бременност се оказва за сега, даже по4вам да се сьмнявам  Laughing Crazy. Ина4е при мен ни6то ново, освен 4е има малко развитие с моите документи. Викаха мен и мьжа ми на интервЮ в полицията да видят дали брака не е финктивен. Разпитваха ни поотделно по 4ас и половина всеки. Голям майтап бе6е питаха ни какви ли не вьпроси, пове4ето от които сме6ни, от рода на: Кой спи по близо до прозореца, Кой пере у нас, Кога пия след или по време на хранене, Какьв цвят е по6тенската ни кутия и тн. Накрая полицая изцепи: "Хм, дааа, изглежда Вие и сьпругьт Ви наистина живеете заедно." Е, добьр ден Бай Ставре... Rolling Eyes Simple Smile. Сега са пратили резултатите пак в UDI и 4акаме ве4е окон4ателния отговор, адджеба 6те ми дават ли пустата виза или не. Praynig
Да пиете Витам С ей, това е спасението от грипа, вьпреки 4е ние тук на по топлото сме поз застра6ени. rkb, какви са тези минус 13, леле, та то там жив вирус няма да остане. Успехи и кьсмет ти пожелавам с новата работа.
Има ли някакви новини от Дани, надявам се вси4ко да е наред с нея, sandefjord и с теб на рентгена.
4ао моми4ета, усмихнат и плодотворен ден   bouquet

# 265
МОМИЧЕТА ИМАМЕ СИ НОВ ЧЛЕН В ГРУПАТА.ВЧЕРА ДАНИ РОДИ МОМЧЕНЦЕ!!!ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ.
Родила е нормално и е добре.
Пожелавам на всички много любовна и щастлива седмица. txtloves txtloves txtloves

# 266
ей, че хубаво

специално да я поздравиш и да изпратишмного целувки на бебчо

много да ги радва, а те да го слушат

поздрави на всички норвежки мами и пожелния за лека седмичка

# 267
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!! newsm51

# 268
Здравейте, момичета!Честит праэник на всички.Пожелавам ви още много години любов и хармония във семействата ви!Днес ме иэписаха и моето момченце се каэва Иван.А иначе несъм имала диабет,а анемия.Теэи доктори от эдрав, болен те иэкарват.Иначе родих нормално и бързо.А колкото до 3клас-много е пренатоварена програмата,има 2 разказвателни предмета,а в 4 клас има изпит или матура от тази година.Чао,момичета весело изкарване на празника!

# 269
Да ти е жив и здрав синът Дани. Много хубава новина. Как искам и мойта 6терка да е толкова мъни4ка сега...... Благородно ти завиждам. Това за лекарите хи4 не ме у4удва особенно като си спомня 4е едва не ме умориха в прословутата ВМИ Пловдив. Да е 4увал някой за 3 дни раждане на системи и за лекари"специалисти" който 3 дни не могат да се разберат изтекла ли ми е водата или не SickНай хубавото е 4е найстина ни6то ти няма. Бебинщайн, какви са тия бебета? Да няма някаква хубава новина? Я казвай бързо 4е да ни зарадва6 и нас? Хайде мили мами да отивам да лягам 4е утре е голямият ден Mr. Green 6те ни дават клю4овете на новата ни къ6та и нямам никакво търпение ве4е.

Общи условия

Активация на акаунт