ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ - bTV

• 35 174
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
Не съм вярвал че ще гледам турски сериал някога ,но съвсем случайно попаднах на този ,и само мога да кажа ...Българи учете се ,гледайте и се учете ...
Първо някой по долу беше казал ,че сюжета е до болка познат ,Ами не съм съгласен ....Сюжета си го бива и то много ..
Второ невероятна актьорска игра ,за мен лично Оскар заслужава госпожа Ендер ,такава игра скоро не бях виждал в нито един от филмите, които съм гледал .

Поглед ,маниер ,хитрост ,лукавост ,радост ,тъга ,страх , коварство ,несигурност - Тази жена може всичко и го прави с такъв финес и дълбочина ... невероятна актриса .
Гледам го само заради нея ,и е красива жена все пак 😉

# 76
ivo8, съгласна съм на Ендер и за филма. Много ми е любима и на мен. Гледай сериите, има още много да видиш. Ако имаш възможност гледай ги и онлайн, заслужават си и следващите сезони. Ендер търпи разитие, има обрати, но си остава силна, хитра и можеща. За мен е голям дипломат и стратег.

# 77
Ендер ми е абсолютен фаворит. Уж трябва да е донякъде отрицателна роля, но е любимката ми. Ерудирана, хитра, пресметлива и "хлъзгава". Харесвам и Йълдъз. Простовата, но забавна. Винаги е била любимата ми от сестрите.
Е, Зейнеп така и не я харесах. Вечно намусена и сърдита.
Другите ми любимци са Джанер и Емир.

# 78
Действието остава с все така високо напрежение!
Няма да издавам сюжета.
Но най-голям стратег се оказва Йелдъз дотук.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:42 от amonqk

# 79
Йълдъз, Йълдъз

# 80
Започна трети сезон...ех защо са сменили актрисата която играе Лила...😩

# 81
  • Sofia
Ендер жива ли е?
Може в скрит текст да отговорите.

# 82
Скрит текст:
Ендер е жива. Ще обвини Шахика за падането си. Ще се съюзи с Йълдъз и ще станат приятелки [/spoler]
 Не съм гледала много натам, но отделни моменти и някои епизоди.

# 83
  • Варна
Този трети сезон започна много добре.
Нямам търпение да разбера какво ше се случи.
Благодаря за скрития текст.
Мислех ,че Ийт е в основата....

# 84
Скрит текст:
Ийт я бута, но тя обвинява Шахика

# 85
  • Варна
Ерим ще пострада ли?
Ще се оправи ли?

# 86
Мислех че Шахика я е бутнала,сякаш се чуха токчета 😳явно не

# 87
Ерим ще пострада ли?
Ще се оправи ли?

И на двата въпроса да.

# 88
  • Варна
Тази Шахика ми е много неприятна.
Не я харесах още преди да се разбере, че ще играе лоша.
Нещо има в лицето й, което я прави груба и в комбинация с ролята й, ми става още по непритяна.

Докато при Ендер е обратното. И при нея има нещо, което не ми допада в лицето й, и тя е лоша роля, но винаги съм искала тя да победи над Йълдъз.

# 89
Но пък Шаика има много хубава фигура и я обличат доста секси. До края ще си остане гадина и все ще ѝ връзва в почти всяко начинание.
Има един момент, в който ми стана симптична, но това е накрая.

Общи условия

Активация на акаунт