Знаете ли кого видях - 39 тема

• 110 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Може би, защото ролята й беше такава, но ми беше много неприятна. Струваше ми се и грозна. На снимката има съвсем друго излъчване.

# 436
  • в 1001-та нощ
На мен също, но тя и в Дървото на живота беше с кофти роля ... Онази сладникавата, също ми беше адски неприятна - ЧР-ката, която забременя. То лигавщини, то превземки, то преиграване.

# 437
  • пустинята Гоби
Огнян Герджиков вчера на ул.Раковска около пл. Славейков. Днес сутринта Атанас Атанасов  - купи си нещо за хапване от Попа и се качи в черен автомобил, който го чакаше.

# 438
Аз пък вчера научих от "Последният печели",че истинското име на Силвия Кацарова е Силвер Нури Мехмед!

# 439
Чудо невиждано, ми туркиня си е жената, и това ако не знаеш. Само спамиш по групите.
Никого не виждам аз в прованса, сал един Мартин Трухчев, ако някой изобщо го помни.

# 440
  • пустинята Гоби
Аз пък вчера научих от "Последният печели",че истинското име на Силвия Кацарова е Силвер Нури Мехмед!
Темата не е "Какво научих вчера, което всички знаят".

# 441
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Възродителен процес...

# 442
Херо с бебешка количка. Явно и сина му вече има дете

# 443
  • София
Фики и Тони Стораро заедно със семействата си в спа-хотел във Велинград.

# 444
Херо с бебешка количка. Явно и сина му вече има дете
Аз помислих Херо Мустафа Joy

# 445
Деян Донков и Радина Кърджилова с 2-те дечица в Тракийската резиденция в Старосел.

# 446
  • София
Днес Ицо Хазарта. С гуменки и анцунг, пазаруваше си из кварталните магазинчета. Всеки се обръщаше след него.

# 447
Стефка Костадинова, Емил Костадинов, Криско и жена му.

# 448
Криско нали е разделена с жена си?!
Тази седмица видях Николаос Цитиридис. Не е слаб, но не е и нисък както съм си мислила

# 449
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Криско нали е разделена с жена си?!
Тази седмица видях Николаос Цитиридис. Не е слаб, а си е типичен грък
Е майка му е българка , значи е 50% типичен грък Simple Smile Всъщност той оплешивява, и затова си бръсне главата, или така му харесва?

Общи условия

Активация на акаунт