Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 876
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Хич не ме вълнува гей идеологията. Дъгата и преливащи цветове са ми любими и ще си купувам, ако ми харесват.

# 316
  • have faith and be patient ..
И за мен са ок, обичам цветно, шарено.. Изобщо не ме интересува кой какво, децата ми са целите облечени  в еднорози, за първи път чувам нещо подобно.., а и ху кеърс Simple Smile важното е да сме весели

# 317
Дами, мислите като майки на момичета, струва ми се. Има разлика в цветовия толеранс.

# 318
Да, права си, Феникс. Но за деца е приемливо.

# 319
Ако някой го влече да носи женски дрехи, да си вземе от дамския сектор. Ама трета секция и колаборация да има, е тенденциозно вече.

# 320
  • Mostly in my mind
Да дам отзиви за синята рокля. За щастие не е по мен, стои супер и е много мекичка и е нежен цвят. Чудесен модел. Благодаря на Dareland, че сподели.
Сутиенът си отговаря, боксерките също. Много са хубави и качествени, на добра цена. Могат да се перат на 60 градуса и да се сушат в сушилня. Препоръчвам. Simple Smile

# 321
Лолита, радвам се! Аз нямам вече търпение да се застуди и да я слагам! Simple Smile

# 322
Много хубави пижами.

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0978764001.html
Взех за градината, доволна съм, за първи път поръчах.

# 323
  • Пловдив
И тук ли Хари Потър? Smiley

# 324
Има, има-и в Next, и в George срещнах Wink

# 325
Имаме и тази https://www.lcw.com/bg-BG/p/crew-neck-printed-short-sleeve-cotto … set-S1AL82Z8-FWW#.  Мисля, че ако продължим да купуваме стоки с 🦄 и 🌈, ще противодействаме на тенденцията за еднозначно асоцииране с гейтематиката.
От НМ получих ленена блуза цвят метличина, мн.е хубава и уголемена, сега ще трябва да връщам , уж четох отзиви, уж звънях за размери, но не ми се вярваш да има цели десет см разлика в талията между М и Л размери.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 11:51 от *Камея

# 326
Да дам отзиви за синята рокля. За щастие не е по мен, стои супер и е много мекичка и е нежен цвят. Чудесен модел. Благодаря на Dareland, че сподели.
Сутиенът си отговаря, боксерките също. Много са хубави и качествени, на добра цена. Могат да се перат на 60 градуса и да се сушат в сушилня. Препоръчвам. Simple Smile

Може ли снимка на роклята?

# 327
  • Mostly in my mind

# 328
Момичета по-рано кода от ваучерите даваше намаление на цялата поръчка, сега май е само на един артикул, така ли?

# 329
Не. Винаги е бил за 1 артикул. Този код от дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт