Пазаруване от HМ, тема 53

• 51 868
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
В първите не виждам абсолютно нищо "залитнало", вторите са една идея по-шарени от вкуса ми, но пак..

# 301
Нищо лошо не виждам и в двата модела. С подходяща блузка бих ги комбинирала. За малко дете де. За по-голямо, ако иска то.
Какво значи гейско знаме?

# 302
Тази колаборация за травестити ли е?
Прекаляват според мен с натрапването на идеите си.

# 303
За мен лично има разлика в смисъла на думата толерантност и натрапване. Някои елементи леко и неусетно, понякога дори незабележимо на пръв поглед, се прокрадват вече и в детските дрехи, а това не е ок - пак казвам, лично мнение.

# 304
Значи, аз не си падам по конспирациите, но наистина смятам, че не са случани тези неща. И не ми харесват. Вие и това няма да намерите за вярно сигурно. Пак незабележимо, както казва fenyx.
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/skritite-seksualni-poslan … sni-video-1585709

# 305
Нещо като "магията няма пол ,чакайте да турнем мъж за добрата фея кръстница в Пепеляшка " ми е тая работа Не ме кефи.Може и аз да съм консерва.
И да този униксекс,не ми е унисекс .

# 306
Според мен се чудят вече как да оригиналничат с дрехите. Просто следват вълната. Конкретно тия сандали са боклучки за лятото.. Носиш и мяташ в кофата.
А, че има лобизъм, има - къде в стремеж да се наложи собствените виждания за живота, къде от чиста глупост ..

# 307
Нищо лошо не виждам и в двата модела. С подходяща блузка бих ги комбинирала. За малко дете де. За по-голямо, ако иска то.
Какво значи гейско знаме?

И аз не виждам. За лятото са си супер, весели цветове.

# 308
Скрит текст:
На мен пък ми е гадно, че дъгата се асоциира с това, както и еднорозите. Имам шарени дрехи (за мен), преди време имах пуловер точно с редуващи се няколко цвята и не мога да ги нося спокойно, заради разни идеологии. Това е натрапване - фактът, че е добило толкова широка популярност Е натрапване.

Няма ли да намалят летните пижами - отдавна харесах една на хотдози и ми се щеше да я взема. А от Уайкики съм си харесала пижама точно на еднорози и дъги и ме е яд, че се асоциира с друг вид животни...

# 309
Една общност си присвои дъгата ,за еднорозите не знаех.Не съм хомофоб в никой случай.

# 310
И аз не съм, но обичам шарено (поначало повечето хора, които се занимават с рисуване обичат - поне тези, които познавам) - и наистина щях да си купя чорапи на еднорози, докато не видях, че магазинът ги рекламира по време на един от парадите като символ на подкрепа към гей общонстта. Не искам да ме асоциират с това.

# 311
Тая статията на darik е нямам думи..
"Пример за това е постера на филма(Малката русалка). В емоционалната кулминация на филма се вижда, че свещеникът очевидно има ерекция. "
Вие сериозно ли?!

Покрай 15.09 имаше ли код минали години, помни ли нялой?

# 312
Мисля, че за първия учебен ден правеха по 20%.

# 313
Госпожа, има клипче към статията. Може да ти изглеждам тъпа, но не съм сляпа.

# 314
От Уайкики взех мин.мес.пижама памучна с еднорог на горницата и дъги&облаци на долнището. Носи се, удобна е и само за 12 лв. Не ми е минавало през ум за тези асоциации с гейидеологията. Като не знам, купих, но и не би ме спряло  нещо такова.
 Да си се асоциират. Аз харесвам дъги и еднорози, нищо че пижамата е дамска, а не детска.

Общи условия

Активация на акаунт