Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 268
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Mного интересно, Алена! Има ли име тази техника на английски?

# 256
  • в 1001-та нощ
MD Codes, 8 point lifting.

# 257
Благодаря! Има логика в това да се поставят филъри в различни точки на лицето. Не знаех термина.

# 258
Здравейте момичета, за първи път се включвам в тази тема, защото имам въпроси относно някои продукти, но, за да не нахълтвам така в темата, мисля че трябва първо да се представя с няколко думи 😊
На 26 години съм и си поставям филъри от около 5 години. Първото нещо с което започнах беше Filorga в устните - изключително недоволна съм, но може би повече от самата докторка, защото ми изкриви устните, които после много трудно оправихме. От тогава насам това, което поставям е Juvederm и съм много доволна, също и от моята д-р Каляшева.
Корекциите, които правя по лицето ми са в устни, брадичка и ботокс в дъвкателните мускули.
Днес бях при д-р на посещение (без процедури) и както винаги и “вадя душата” да ми направи нещичко, а тя е много умерена и често не иска, но днес каза, че есента и се иска да направим назолабиалните, така че това ми предстои…

НО идвам си на думата с въпросите 😀
Диагностицирала съм се, че имам розацея, защото имам зачервяване по носът и бузите. Когато съм говорила с д-р за това, първият път мрън, мрън и с две думи искаше да ми каже, че няма много ефект от заличаване, но като настоявах за някаква процедура, казва че зимата ще мислим някакъв лазер… та, единият ми въпрос е свързан с това - има ли някой, който се бори с розацеята, било то с някаква процедура или кремчета, които използвате? Аз за момента използвам кремът на Avene Antirougeurs Fort, а днес си взех тоник лосион на Rosacure - имате ли впечатления за него? Отворена съм за всякакви предложения 😀

И другото нещо, което имам откакто се помня, са вени под очите и тънка кожа там, което не знам как да поправя… търся някакъв крем, ако някой може да ми препоръча?

# 259
  • в 1001-та нощ
Благодаря! Има логика в това да се поставят филъри в различни точки на лицето. Не знаех термина.

Да, има жени, при които назолабиалните бръчки изобщо е са изразени, направо липсват, макар това по принцип да е "масов проблем". Лицето им старее по друг начин. Също, когато се работят устни при дами на средна възраст - обичайно първо се работи зоната около устните и чак тогава те самите. Не е ОК тази зона да е спихнала или без основа, а устните да са сочни. И видно от точките - тази област никак не е лека Simple Smile

# 260
  • София
Darling, аз съм по абсолютно същия начин. . На 25 съм със розацея от 3 години, но чак тази пролет сериозно се взех в ръце да я излекувам.  Попринцип има тема за розацеята където се коментират продукти и много полезни неща, въпреки че няма много активност напоследък може да я погледнеш Simple Smile Лечението е комплексно-както кремчета и мазила,така и процедури. Ако се интересуваш може да пишеш и на мен. Мога да споделя някои по-добри продукти, за които съсигурност знам,че работят (поне масово при повечето хора)  Но се въоръжи с търпение. Моето състояние вече е доста по-добро от преди благодарение и на дерматоложката ми. Октомври ми предстои лазер при нея. Когато времето позахладнее е удачно да се правят тези процедури, като са необходими поне около 3-4 (зависимост от състоянието и етапа на розацеята) Моята кожа под очите също е мноого тънка с видими капиляри и плюс това си имам и хлътвания там, заради скорошно отслабване  , абе чудо! Иначе капиляри нямам, само зачервявания по бузите, боря се и с пигментни петна останали от пъпки (имах такива,защото беше много напреднало и влошено състоянието на кожата ми) Иначе за момента  никъде не съм слагала нито филъри, нито ботокс, но много следя темата тук и съсигурност съм набелязала някои неща-първо устни,/но малко/, след което нещо в зоната на очите ще видя какво мога да направя. Назолабиалните при мен не са изразени.

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 11:34 от LoLo30

# 261
  • Варна
Бих искала да попитам Darling* кое е наложило ботокса в дъвкателните мускули? И едно не поискано мнение-права е Каляшева да ви отказва процедури на тази възраст, а назолабиалните ей тъй без хич да си оправяте е нежелателно е... Вероятността да имате нужда е минимална.
Синините под очите са генетични, кремчетата имат минимален ефект и то по - скоро върху състоянието на кожата, друго няма да се повлияе. Евентуално мезотерапийки и бустер.

# 262
На дъвкателните се слага, за да се релаксира там зоната и да прибере лицето, да се офирми по-нежен овал.

# 263
  • Варна
На дъвкателните се слага, за да се релаксира там зоната и да прибере лицето, да се офирми по-нежен овал.
До колкото помня също и при бруксизъм и бруксомания✌🏻

# 264
  • София
Момичета, имам нужда от мнение, чрез Хайфу стягане на овала ли се получава

Последна редакция: сб, 21 авг 2021, 14:07 от Мaksy

# 265
Здравейте,
слагам ботокс за втори път. Този път само в челото, без гневната, тъй като там още не ме е пуснало. Вече минаха 4 дни от поставянето и ми прави впечатление, че челото ми сякаш натежа и веждите ми стоят по-ниско. Винаги съм имала ясно очертана дъга на веждите, а сега външният им край провисна лекичко, но за мен е видимо. Друго, което забелязвам е, че едната вежда мога да я повдигам, а другата не и на практика имам асиметрия в двете половини на лицето. Знам, че трябва да изчакам две седмици за крайният ефект, но според мен асиметрията ще се засили като напълно ме хване ботокса. Права ли съм? И какъв съвет бихте ми дали в този случай ( лекарят, който ме боцна, ще може да ме види втората седмица на септември чак Sad ).

# 266
svinkata,  това е страничен ефект от поставяне на ботокс само на чело, когато са пропуснати другите зони в горната част на лицето. Лекарят не е съобразил точките. На някои хора или им падат веждите или им се вдигат повече от желателното именно поради тази причина. Имай предвид също, че ботокс на вежди не се инжектира в началото на веждите и в малка зона отгоре над тях.
Възможно е да е само временен дефект, докато хване и стегне. При кой лекар си била, ако не ти е проблем да кажеш, разбира се.
https://www.youtube.com/watch?v=lsyvrIcGZoQ. Ето клипче по темата.

Ако положението стане много зле, мисля че имаше вещество, което се инжектира на принципа на премахване на хиалуроновите филъри. Но точното име не мога да ти кажа в момента, говоря по памет, може и да се бъркам.

# 267
svinkata,  това е страничен ефект от поставяне на ботокс само на чело, когато са пропуснати другите зони в горната част на лицето. Лекарят не е съобразил точките. На някои хора или им падат веждите или им се вдигат повече от желателното именно поради тази причина. Имай предвид също, че ботокс на вежди не се инжектира в началото на веждите и в малка зона отгоре над тях.
Възможно е да е само временен дефект, докато хване и стегне. При кой лекар си била, ако не ти е проблем да кажеш, разбира се.
https://www.youtube.com/watch?v=lsyvrIcGZoQ. Ето клипче по темата.

Ако положението стане много зле, мисля че имаше вещество, което се инжектира на принципа на премахване на хиалуроновите филъри. Но точното име не мога да ти кажа в момента, говоря по памет, може и да се бъркам.
Благодаря, надявам се да е временно.
Ще си изчакам чинно двете седмици и дано да не се изкривя още.

# 268
Здравейте, момичета! Simple Smile

В темите се коментираше много добра дерматоложка-диагностичка в София за лекуване на акне. Ако някой се сеща за името, моля да ми го напише.

Опитах с търсачката, но много имена ми излизат.
Благодаря педвалително!

# 269
  • в 1001-та нощ
Аз съм препоръчвала д-р Николаева от Кожния диспансер.  Ходи се със зелен талон от ЛЛ или платено.

Общи условия

Активация на акаунт