Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 558
  • 751
  •   2
Отговори
# 90
  • Бургас
Уф,в жегата е хабене на парфюм,а не носене на парфюм.
Нищо не се задържа на кожата ми,ако е над 30 градуса.

# 91
  • Пловдив
Нещо от Заг кокосово като за море да ми препоръчате? Новите кокосови ги няма в Пловдив, били лимитирана серия по поръчка.

# 92
Coconut Passion /518/ е страхотна кокосова разкошотия !

# 93
А пък аз да питам срещали ли сте добра имитация на Miss Dior или някой от фланкърите му? На първа страница няма посочени сполучливи имитации, гледам, че някои фирми ги предлагат, но не съм пробвала нищо. Като че ли този парфюм не е от най-обсъжданите във форума, или е бил обсъждан преди години.

# 94
На "Miss Dior Cherie" -  Dior, имам чудесна имитация в лицето на Pani Walewska Ruby:
https://makeup.bg/product/358794/#/option/686276/

# 95
Звучи страхотно и на много достъпна цена Simple Smile Този аромат бонбонен ли беше? Спрян е отдавна май и го пропуснах.

# 96
Не, никак даже не е бонбонест /според мен/. В смисъла на шоколадови бонбони Simple Smile но може би, ако бонбоните са не шоколадови - тогава да Simple Smile Не е тип Блек опиум или Ла ви е бель...По - скоро е  плодов шипър.  Пуканките и карамела ясно се усещат, заедно с ягодата, ананаса, пачулито и портокала. Но плодовете са леко кисели, не са сладки, /дано става ясно какво приказвам Simple Smile  / Невероятно траен и шлейфов е.

# 97
  • Бургас
Днес минах през Заг. Имам чувството, че тестерите им (магазина на Княз Борис) са кофти. Често има огромно разминаваме между аромата от бутилката, от която наливат и тестера. В повечето случай тестерите ми миришат ужасно, а реалния аромат от бутилката си е окей. Мисля си, че така пропускам много добри аромати, тъй като ми е неудобно да искам за всеки аромат цялата бутилка. Не знам дали съм само аз.
Налях Уоманити за пореден път. Супер ми е за лятото, а и мисля, че е единствения парфюм, който не се изпарява от кожата ми в жегите.
Взех и покривните градини. В тези температури ми идва много разхлаждащ. Ранна сутрин на зелена поляна и похапваш ябълки. Тепърва ще го разносвам, не съм го ползвала преди.
Трети и последен е Angel nova. Симпатичен е. Не е нещо особено, но оригиналния Angel въобще не го харесвам, а в Nova няма и следа от него, което за мен е плюс. Тип Ескада е, но може би една идея по-зрял. Звънлив и закачлив, не много сериозен, но не и детски. Точно сега му е времето за носене. И него ще разносвам тепърва.

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 22:57 от rdb323

# 98
Не, никак даже не е бонбонест /според мен/. В смисъла на шоколадови бонбони Simple Smile но може би, ако бонбоните са не шоколадови - тогава да Simple Smile Не е тип Блек опиум или Ла ви е бель...По - скоро е  плодов шипър.  Пуканките и карамела ясно се усещат, заедно с ягодата, ананаса, пачулито и портокала. Но плодовете са леко кисели, не са сладки, /дано става ясно какво приказвам Simple Smile  / Невероятно траен и шлейфов е.

Направо ще се побъркам с този Мис Диор и хилядите му вариации. Предполагам, че този Шери е от 2005, щом има пуканки. Него го хвалят най-много във Фрагрантика и се оплакват от изданията от 2011 и 2017.

# 99
  • Бургас
Тестерите на D&P в Бургас са шишенца с ролка,повече като масла.
Някак по-трайни и хубави( и концентрирани) от парфюма са.
Е,парфюмите са си пак хубави...

# 100
Пани Валевска Руби е имитация ето на този:
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Cherie-213.html  Simple Smile

# 101
Значи рано или късно ще го поръчам. Не бих изпуснала пуканки... Благодаря много, solar!

# 102
В Кауфланд от 9.08.

# 103

Направо ще се побъркам с този Мис Диор и хилядите му вариации. Предполагам, че този Шери е от 2005, щом има пуканки. Него го хвалят най-много във Фрагрантика и се оплакват от изданията от 2011 и 2017.

Мис Диор Шери на мен ми мирише на пудра с череша. Когато давах  моето куфарче с мострите да си избира парфюми една клиентка каза,че  и мирише на вино, хахха. Имам го и във вариант  Галерия, подарих го на баба ми,ами пудра с череши си е за мен. Да уточня, че оригинала не познавам. За мен е интересно,леко ретро ухание,изискно. Мога да отворя мосгтрата по-късно и да го опиша пак.

# 104
  • BG-DE
Да не е някакъв друг Мис Диор? В Шери има ягоди, карамелът е леко солен и леко пачули, ароматът в никакъв случай не е ретро, преди години ползвах версията на Рефан, беше страхотна, а с двойни капки трайността и с феноменална трайност.

Общи условия

Активация на акаунт