Отговори
# 570
Моля ви да споделите повече информация за новият сериал по BTV Lady Бараж.Никъде не намирам нищо публикувано.Благодаря ви!

Няма тема. В главните роли са Феяз Думан, Биран Дамла Йълмаз, Сумру Явруджук, Бурак Йорук и др.
Сериалът е създаден по едноименното произведение на Сафа Юнал. Има 39 епизода, тук ще са 102.
Повторения се предлагат през уикенда от 6:00 до 9:00 сутринта.
Разказва се за момиче на име Нехир, което работи като измамница с помощта на жена на име Зерин. Един ден на нея ѝ писва от този начин на живот и двете се скарват жестоко.
Тя започва да си пише в интернет с мъж на име Назъм, и е впечатлена от него.
Тя настоява той да ѝ изпрати своя снимка. Той е притеснен заради огромния белег на лицето си.
Той се договаря със свой колега от язовира Тарък, който да се представя за него и изпраща на Нехир снимка на Тарък.
Това води до много недоразумения.

# 571
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Якут, аз гледам  Erkek severse на руски в Turk.ru с руски субтитри. (Аз всички сериали гледам там.)
В един ден ще излизат по 2 епизода от по 46 мин. Досега са излезли 2.

Ето и линка съм сайта:
https://turkru.tv/turkey-serials27

Пепелче, ти подхвана ли го? Чакам да се изкажеш.Simple Smile

Чакам си с нетърпение връщането на сериала с Йойкю.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 14:11 от Светълчо

# 572
  • София
Малко нахлуване в темата от моя страна. People Raising Hand

Здравейте на всички, първо! Simple Smile

Вчера имаше нов епизод на Kaderimin Oyunu след дълга пауза. Чакаме превод сега. Има тема за сериала, там можеш да следиш новостите около него. Wink

Чакам си с нетърпение връщането на сериала с Йойкю.

# 573
Светълче, благодаря за споделения линк. Гледах първият епизод на "Erkek severse" през линка, който ми даде Пепелчето, за което много й благодаря. Хареса ми първия епизод. Хареса ми играта на Алперен и на Бюшра, у която открих визуална прилика със Жулиет Бинош. Притежава същата нежност и финес.
Снощи започнах да гледам епизода от сериала на Йойкю и Акън и днес го догледах. Останах за пореден възмутена от държанието на Наргис и самодеяността на Джемал. Какво нахалство да се опитва да се сближи с дъщеря си, да й пълни главата с какви ли не глупости, да й дава надежда, а след това й каза как не може да зареже семейството си. Но егоиста не може да приеме, че в живота на бившата му жена има друг човек. Джемал е непоносим егоцентрик. А Махир е толкова добър и подкрепящ. Старае се да създаде уют, да зарадва децата с малки, ненатрапващи се жестове. Приближава се до Асие внимателно, без да я стряска и напряга. От другата страна е нахалникът Джемал, който й налита да я целува като пубертет, върти й номерца, но няма смелостта да се изправи и да я защити. Дано впоследствие не развалят образа на Махир. В края на серията се появи мъжа на най-добрата й  приятелка от Малатя. Кой знае какви ще ги забърка и той.
Светълче, сърдечно благодаря! Purple Heart Още днес ще гледам втория епизод.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 15:08 от yakut

# 574
Снощи започнах да гледам епизода от сериала на Йойкю и Акън и днес го догледах. Останах за пореден възмутена от държанието на Наргис и самодеяността на Джемал. Какво нахалство да се опитва да се сближи с дъщеря си, да й пълни главата с какви ли не глупости, да й дава надежда, а след това й каза как не може да зареже семейството си. Но егоиста не може да приеме, че в живота на бившата му жена има друг човек. Джемал е непоносим егоцентрик. А Махир е толкова добър и подкрепящ. Старае се да създаде уют, да зарадва децата с малки, ненатрапващи се жестове. Приближава се до Асие внимателно, без да я стряска и напряга. От другата страна е нахалникът Джемал, който й налита да я целува като пубертет, върти й номерца, но няма смелостта да се изправи и да я защити. Дано впоследствие не развалят образа на Махир. В края на серията се появи мъжа на най-добрата й  приятелка от Малатя. Кой знае какви ще ги забърка и той.

Здравейте, съгласна с вашето мнение относно поведението на Джемал, въпреки, че аз намирам вина за поведението на госпожицата и в майка й. Относно мъжа от Амасиния една малка поправка. Той не е съпруг на приятелката й. Този мъж беше приятел на убития от Нергиз насилник.

# 575
ДениАра, да, приятел е на убития от Нергис. Условно написах мъж, защото ми се стори по фриволното му държание, че имат нещо помежду си с приятелката й Мерал от Амасия (не от Малатия, както бях написала Grinning). Не че не подметна, да прати поздрави и че умирал от любов по Асие. Типично поведение на лентяй, който не работи и търси пари наготово. Постоянно се навърташе около Мерал и искаше пари. Неджми се казва и  тя му  е първа братовчедка (нарече я хала къзъ, дъщеря на сестрата на баща му, спомена го няколко пъти). Пропуснала съм тази подробност. Stuck Out Tongue Winking Eye Изглеждаха ми интимни. Не че като са братовчеди им пречи да се женят де. Така се впусна да разследване къде е Асие, че без малко да повярвам, че тъжи за Али.  Стана точно това, от което се притесняваше Асие, че някой на снимката от списанието ще разпознае Уур и това стана. Неджми като като разбра ситуацията каква е отиде да ги шантажира да  откопчи пари. Сега появата му ще прилече вниманието на Захиде и тя ще се постарае да изкара наяве кой кой е.

# 576
Светълче, гледам сериалите или онлайн в часа на излъчване на лаптопа, но с дългите реклами имам чувството, че понякога не е синхронизирано това, което дават по телевизията, с това което гледам от нета, защото понякога ми се губят отделни сцени, които наваксвам като качат серията в ютуб. Често пък искам да върви действието по-бързо и така прескачам с мишка и пропускам някои неща. Ако нещо ми се е набило в главата го гледам повторно или повече пъти. И това ми се е случвало. Ако сериала не го намеря в ютуб, особено ми се струва на канал D не ги качват винаги, тогава търся къде е качена свободно в нета. Та така. Sunglasses

# 577
Момичета, аз съм хлътнала по Момичето на прозореца, на който дадох втори шанс, а то стана филмов маратон.
Остават ми още 4 епизода, но като се има предвид, че ги гледам на по- висока скорост, утре ще ги прецапам.
Тогава ще се върна към нормалното 😜, т. е. сериалите, които следя и ще се изкажа компетентно и за Алперенчо. 😍
Приликата на Бюшра с Бинош отдавна съм я забелязала, но въпреки това продължавам да не харесвам Бюшра - малко нещо ми е като дрогирана.
Да видим сега дали пък няма да си променя мнението.

# 578
Много ме увлече в историята мен Момичето на прозореца. Гледам си го с интерес. Голям фен съм на Фериде, когато се съсредоточи върху някой проблем  Sunglasses
макар че отношението към Найлян хич не мога да го обясня, нито разтълкувам или приема...Тъй като само него гледам, а преди време следях и ми харесваше и Истанбулска невеста, реших да пробвам третия филм по книгите - Домът, в който си роден... Взе че и той ми допадна, та си го гледам при всеки свободен момент.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 19:27 от Marsia_K

# 579
Момичето на прозореца ми действа хипнотизиращо, направо съм изненадана от себе си Laughing. Даже чакам новите серии.

# 580
Брей, ще ме зарибите и мен с това момиче! Досега не посягах към него, щото много не обичам Бурджу, а също и психарии, ама ми събудихте любопитството. Особено Пепелхен, с която горе-долу едни и същи харесваме.Simple Smile

Якут, благодаря зя отговора, но, доколкото разбирам, ти на турски ги гледаш сериалите - нещо непостижимо за мен...

Досега рових из нета за Бараж на разбираем език, обаче след 3 еп. няма...
А Затворникът пък изглежда по-късно е станал интригуващ, щото там пък първите епизоди нямат превод.

# 581
Светълче,  Момичето на прозореца не е за светли душици като тебе. 😍
Аз трудно издържам насилието над Налян от майка ѝ, но любопитството надделява и след всеки финал уж само да погледна началото на следващия епизод и така до към 2- 3 часа.
Моите любимци са Рафет и Джавит в комплект.
А Рафет, колкото и да го обвиняват, че е лош родител,  ми е симпатичен.
То с такъв син като плужека Седат какво да възпитаваш.
Но пък Рафет изказа на глас една мисъл, която вече 25 години ми се върти в ума😀 - "Да си родител значи да изпитваш постоянно чувство за вина".
Вече съм на 25 еп., малко ми остава от излъчените епизоди.
Лошото е, че после ще чакам и този сериал седмица след седмица, а и ми се увеличава бройката им- Присъда, Всичко за брака, Кардешлерим, Азиз и някои други за запълване на дупки. 😀

Светълче, ако ти се гледа нещо за душата Азиз (като изключим патриотичния патос)  е почти  като приказка.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 07:12 от pepel_ot_rozi

# 582
Светълчо, Затворник има преведени 5 епизода /все още не го гледам и не знам , колко са излъчени/ в групата Турски сериали с превод във ВК.

# 583
Брей, ще ме зарибите и мен с това момиче! Досега не посягах към него, щото много не обичам Бурджу, а също и психарии, ама ми събудихте любопитството. Особено Пепелхен, с която горе-долу едни и същи харесваме.Simple Smile

Якут, благодаря зя отговора, но, доколкото разбирам, ти на турски ги гледаш сериалите - нещо непостижимо за мен...

Досега рових из нета за Бараж на разбираем език, обаче след 3 еп. няма...
А Затворникът пък изглежда по-късно е станал интригуващ, щото там пък първите епизоди нямат превод.

Има качени епизоди на Бараж преди ефир в сайта playtube.tv

# 584
Пепелче, Марси, Мимчи - благодаря за отговорите, помогнахте ми.Hug

Наистина не издържам на насилие и жестокост аз, лабава ми е психиката. (По тази причина не гледам новини.)

Преди време започнах да гледам Уважение заради Нежат Ишлер - ами не можах, сдухах се още при първите по-жестоки сцени и се отказах. И Башкадър така го зарязах още в началото, въпреки Йойкю, заради която го почнах.

Азис го бях подхванала заради Мурат (много обичам Мурат), ама нещо не ме задържа. Ще се върна пак, щом казваш, Пепелче. Обичам приказки аз, стига да не са много лигави и захаросани.

Общи условия

Активация на акаунт