Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 970
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
В такъв случай , Еве , някой пише от телефона на момичето . Явно е ,че момчето не е виновно , ще стане голяма обърквация и тя ще разбере ,че е невинен . Всъщност тя видя ,че двамата баща и син се отнесоха честно , но първосигнално във фрага обвини прокурора ,че нарочно я е наел ...
Сериалът е пълен с тайни и загадки , дано изкарат повече епизоди .

# 241
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Simple Smile

Рейтът е добър за първа серия. 2 място!
Хареса ми серията, но много честни тия бее... Чак ми е странно Емир да е толкоз честен Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Шегата на страна - Каан играе чудесно. Личат си сходните с Емир мимики, но първите 2 мин само ми напомняше на него. Дано са написали добър сценарий. Засега ще го следя. И много се радвам на липсата на романтика. Напоследък турските дизи станаха много лепкави от ашк Wink

И да, пишеха си уж с Инджи. Като се успокои, Джейлин ще се сети, че докато си "пишеха", младежът беше в полицейското управление.

# 242
  • София
                                                          Сладури...

# 243
Ново, Несли на рожден ден на една от иранските си приятелки Heart Eyes

# 244
Добро утро , дружки - крушки Heart Heart Eyes Hug
Несли определено е добре , живее си живота пълноценно . Не и ли липсват сетовете ? Все пак това е животът и от малка Grinning Чудя се какво яде в тези ресторанти - и тя , и Кадир Rolling Eyes
За сериала на Каан - аз , както ви казах , познах ,че убитото момиче е сестрата .Може би защото съм пропуснала момента ,че и отговори на съобщението .
И на мен Каан ми напомни на Емир в началото ( то не можеше да е друго ) , но после така ме увлече филма ,че забравихаза Емир . На Каан му се отдава да играе силни и противоречиви мъже , няма спор . За миг си представих Несли в ролята на Пънар , биха били прекрасни ( мечти Stuck Out Tongue Winking Eye ) , но и Пънар е чудесна Flowers Hibiscus

# 245
Хелоу Kissing Heart

Прясно от нашето орле Heart Eyes

Още една снимка от снощи Heart Eyes

Хадиии стига се е мотала, да се връща Stuck Out Tongue Winking Eye

Фенски колаж

Зад кадър на дондурмата Sunglasses

Да не се смеела, разказвал нещо сериозно Grinning

# 246
  • София
Нашето прекрасно мимьонче!

Много красив фотошоп от верните фенове.

# 247
Добро утро дами Kissing Heart
Честит празник!

Снощи късно видях, че "Правосъдие" вече има бг превод (страхотна, бърза реакция на преводачите Hug)
Изгледах го, хареса ми! Чакам с нетърпение следващия епизод Heart Eyes Героите са вкарани в такива вътрешни противоречия и драми, а ситуацията е, толкова заплетена, че всичко е възможно като развой Grinning

Моите два цента или три куруша Grinning (както предпочитате) за случващото се.
Според мен, адвокатката е сгафила в опитите си да спечели на всяка цена в някое дело и най- вероятно е спасила от закона  убиец Grinning, а сега жертвите и отмъщават, чрез сестра и.
В две от сцените имаше мъж на мотор, който първо бе на мястото, на което бе открит трупа и наблюдаваше подозрително, а после същия обикаляше около дома на адвокатката, когато тя излизаше със сестра си. Веднага го нарочих за виновен Grinning
Мисля си, че може би братчето на прокурора е приятел или гадже на убитото момиче, предвид тревогата му за самоличността на жертвата и е натопен в цялата история. Интересно ми е какво крие той, че дори и заподозрян в убийство продължава да мълчи... Не разбрах, какво е онова злато скрито в книгата Thinking
Убиецът не само пишеше от телефона на Инджи, но даже прати и клип, на който тя спи, когато трупът вече бе открит. За това си мисля, че вероятно е познат на убитата и приятелката и, в която е отседнала. Доста заплетено.. и ми харесва Grinning
Надявам се сценарият да остане интересен и динамичен, рейтингът да се вдигне и да проследим цялата история Hands V

Несли Heart

Извинете, ама Картал с дълга опашка ли е Flushed

# 248

Джули, не Grinning това е коса на жена, застанала му отстрани, която не се вижда цялата и създава впечатление, че е негова, преметната през рамото.

Привет, момичета и честит празник Two Hearts

# 249
Здравейте, момичета Simple Smile
Като ви чета периодично, разбрах и за този сериал "Присъда", за което благодаря.  И ... хвана ме! Най-вече с моралната дилема пред главните герои: роднина или професионалист в екстремни ситуации, които лично ни засягат(?) Много тежка дилема! Особено за нас тук, на Балканите, където кръвните връзки са водещи.
Абе, кога и нашите ще направят нещо такова, защото е важно човек да се огледа точно през такива казуси? Confused
Играта е перфектна, въобще не мислех за ролята на Емир на Каан Ур., нито Пънар Д., която съм гледала в "Ти си моята родина". А ашк ще има, но не вярвам да стане "лепкаво" (това по повод изказването на Рени Wink)

# 250

Джули, не Grinning това е коса на жена, застанала му отстрани, която не се вижда цялата и създава впечатление, че е негова, преметната през рамото.

Привет, момичета и честит празник Two Hearts

Хахаха, Васе, благодаря ти. Не знаеш, колко ми олекна Stuck Out Tongue
Като видях тази руса опашка, вече нищо друго не виждах на снимката Joy И въпреки, че очевидно не е на място, от Ураз очаквам всичко, та се притесних Joy

# 251
Джули Joy Joy Joy

Като се вгледаш в снимката, пусната от Евето /щото е в по-голям размер, ще видиш част от гърба на жената, облечена и тя в черно отгоре, та се слива с облеклото на Ураз, и с дънки.

# 252
Несли и Чачо Heart Eyes
Би било прекрасно Sunglasses

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1440684600984887300

# 253
Джули, прочетох я новината, водели се разговори с Неслихан и Йозге Гюрел. Ами сладка е Йозге, ама нерде Ямбол, нерде Стамбул. Във всеки случай няма да се вълнувам, докато не стане нещо сигурно. Това лято постоянно се обнадеждавах и после ми потъваха гемиите. Отдавна, отдавна я чакам Неслихан с Чаатай, както и с Къванч. Дано имам щастието да я видя поне с един от тях, а дай Боже и с двамата Heart Eyes
Притеснява ме само, че се споменава името и на психоложката Гюлсерен пак. Романите й не свършиха ли бе?
Ако добре си спомням, имаше радост в туитър, че "Ако кралят загуби" бил последния й роман, край на драмите.
Честно казано, освен Истанбулска невеста, не харесвам нито един от останалите й сериали.

# 254
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Grinning

Общи условия

Активация на акаунт