Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 975
  • 750
  •   1
Отговори
# 255

Уоу красавица Heart Eyes

Рени, благодаря за мнението GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 256
  • Яко в Матрицата...
Еве, кое мнение? Thinking

Сега чета, че все пак Чачо щял да играе в нов сериал на OGM. Май ще е драма, като за Несли Grinning

# 257
Рени, и ние това обсъждаме и като пусна снимката само, аз се пошегувах, сори Kissing Heart

Значи драма ще е, така ли Thinking Как точно се превежда това Yalı Çapkını ?

# 258
  • Яко в Матрицата...
Simple Smile да ти кажа не знам как се превежда…
Така разделено написано… yalı е бряг, çapkın е женкар… Ако е изписано заедно е земеродно рибарче, едно сладко птиче. Само в някакъв контекст може да се види какъв ще е подходящият превод.

Сега чета Бирсен, дизито щяло да е по ТВ8, ти да видиш.

# 259
Благодаря, Ренку Kissing Heart

Ранини пък пише, че канала не е ясен още, както и главната актриса.

http://www.ranini.tv/haber/45534/1/cagatay-ulusoyun-yeni-projesi … oldu-yali-capkini

По-оскъдна и внимателна откъм информацията е Ранини, за разлика от откачалката Бирсен Grinning

# 260
Simple Smile да ти кажа не знам как се превежда…
Така разделено написано… yalı е бряг, çapkın е женкар… Ако е изписано заедно е земеродно рибарче, едно сладко птиче. Само в някакъв контекст може да се види какъв ще е подходящият превод.

Сега чета Бирсен, дизито щяло да е по ТВ8, ти да видиш.
Благодаря, Ренку Kissing Heart

Ранини пък пише, че канала не е ясен още, както и главната актриса.

http://www.ranini.tv/haber/45534/1/cagatay-ulusoyun-yeni-projesi … oldu-yali-capkini

По-оскъдна и внимателна откъм информацията е Ранини, за разлика от откачалката Бирсен Grinning

Бряг, женкар, земеродно рибарче (сладко птиче), а гугъл преводача от линка на Еви брутално отсича "зловещият рибар" Joy Харесва  ми Joy

# 261
  • Яко в Матрицата...
Накрая да не стане зловещото рибарче Joy

ПП Рускините и те наблягат на сладкото птиче в превода. Не знам…

# 262
Накрая да не стане зловещото рибарче Joy

Joy

Подкрепа от Арас за Три коруша Heart Eyes

# 263
Малко инфо от рускините, за това земеродно или синьо рибарче

Вот инфа о птички зимородок 😁 Зимородки моногамны, хотя среди самцов встречаются такие, которые заводят несколько семей. Чтобы стать парой, самец преподносит самке пойманную рыбку. Если самка примет дар, то предложение принято. Пара создается только на теплое время года. Зимой зимородки разлетаются по отдельности, но весной возвращаются к старому гнезду, где и воссоединяется пара. А теперь представьте персонажа Чага учитывая это описание

# 264
  • Яко в Матрицата...
Чачовият герой ще е един чапкън сигурно - с две семейства минимум Stuck Out Tongue Winking Eye Демек, може и двете спрягани актриси да участват.

# 265
Рени Grinning Ами тоз чапкън направо се набива в окото, няма какво да си кривим душите Stuck Out Tongue Winking Eye

Патроните пак са на концерт на Мурат Далкълъч,  този път на сцената в Харбие Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CUImPucLwzM/?utm_medium=copy_link

И Тансел Онгел е с тях

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:56 от Еванджелин

# 266
Момичета , здравейте Hug
Аз също вчера или онзи ден четох за Чачо и Озге и си помислих ,че , макар тя да винаги да  ми е била  симпатична е леко невзрачна и като излъчване и като актриса . Просто тя не поражда спорове , възторзи или неодобрение . Сори за феновете и , пак казвам - много е мила и се радвам ,че е щастлива в любовта и в кариерата . Докато Неслихан е фурия , не те оставя безразличен , или се прекланяш пред таланта и необичайната и красота или неистово я неодобряваш заради това ,че е засенчила някой твой любимец Grinning
Аз също няма да се настройвам Несли с кой ще играе , просто съм си втълпила ,че ЩЕ бъде скоро на екран и искам да съм права Scream
В Контакта ли има превод на Присъдата ?
=======================
Ако в сериала с Чаатай ще има 2 главни героини освен него ( няма лошо , модата е да има и повече ГГ ) , аз , ако съм актриса  не бих искала да сравняват играта ми с тази на Несли Stuck Out Tongue Winking Eye

# 267
По-некадърна от Йозге ми е само Ханде Ерчел, изобщо не си ги представям в едно изречение с Неслихан. На Чаатай съм му гледала само Огледален свят, там май ми хареса, беше преди много време и не си спомням много, но поне е хубав, ако не друго.

# 268
Има ли концерт Мурат, Несли и Кадир са на първа линия Grinning

Ново...

# 269
A Линда иска да го разстреля Мурат Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз го харесвам , има хубави песни , макар да не съм фенка на турските .
vermilion21 Hug , аз също си мислех така за Хандето , но изгледах сериала и с Керем Бурсин и вече не смятам така . Вярвай ми , много съм критична - момичето има напредък ( явно ходи на уроци ) и много добре се справи с ролята си ( имаше и драматични моменти ) . Разбира се с Неслихан не трябва да я сравняваме , тя е друга класа . Талантът е от Бога .А и не трябва - всеки си има предимства и недостатъци . Но уважавам хора , които не стоят на едно място , а влагат труд и се усъвършенстват . Не понасям актриси , които стават само за украса , а нвсякъде има такива от Ямбол то Стамбул и от Холивуд до Боливуд Stuck Out Tongue . Но Ханде вече не е от тях .
Васе Hug
Здравейте Патронки Heart

Общи условия

Активация на акаунт