Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 066
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Didia, това с алергията си е сериозно, но пък на комичната част с разритането на торбите се смея с глас😀
Това е малко, като да се издигнеш в очите на слепите.
Всеки има качества, заради които е бил оценен и предпочетен и не е задължително да отговаряш на нечии критерии за " добра булка".

# 496
  • София
Оооо и моят умира да си поръчва скъпи храни и едно не му стига та няколко различни. Сега на морето баща му единият ден му каза, че му отделя по 20 лв. на ден за ядене ад си прави сметка какво ще яде и Митко посърна, защото с 20 лв. на морето трябвало да яде само кюфтета и цаца. И маркови дрехи обича, и маркови парфюми, но и за това баща му е виновен и така го е научил. Дано да работи нещо доходно, защото си е харчило и все скъпите неща заглежда.  Въпреки че дупе знае 2 и 200.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 08:24 от мама МОНИ

# 497
  • Между гори и планини
Важното е, че си имала желание да помогнеш, това интелигентен човек ще оцени. А с алергиите шега не бива, сега имаш оправдание да седиш "чердак праз", или кълка връз кълка 🤣
Моя още не е суетен, носи дрехи които му харесват, но можем да платим. За маркови парцали нямам пари. Парфюм не ползва, само одеколон на Old Spice и такъв стик за подмишниците.

# 498
  • София
И нашият младеж по морето малко се поизхвърля - като почне със салата Цезар, мине през нещо основно и завъшри с чийзкейк... Изпитвам лек уплах като трябва да седнем някъде Sweat Smile. Но те са си и в период на интензивен растеж. Хапват.

# 499
  • о`майна лунна нощ е
...
Моят е изключително съобразителен. Винаги се стреми да не ни натоварва финансово, когато си избира нещо необходимо за купуване. Чак понякога ми става едно такова чоглаво...

Аналогична ситуация и в наше село. Пак водихме дежурния разговор преди началото на учебната година.
- Синко, раницата ти всеки момент ще остане само на дръжки. Да ти купя нова? ..
- Не, мила майко, имам си две.
Какви две, бе! И двете са си изпяли песента, ама пусто телешко недоварено не ще да харчи "излишни" пари. Все пак имам лек пробив, защото намерих изгодна раница Nike SB, типична тийнейджърска г*зовейка.
Скрит текст:
Вид има, качество вероятно да, но не е идеална за училище, защото е без подплата и бързо ще се протрие. Градски тип раница е. Но я поиска като му пратих снимката и му я купих. Сега водя преговори да му взема и една на Wenger поне да има нещо сериозно, в което да си мъкне нещата за училище. Утре обеща да отиде и да я види, а ако имам малко късмет - ще купим и нея.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 16:57 от `ТуиГ

# 500
  • Някъде в Европа...
Гледам за снахи и свекърви говорите 😃...Аз ще съм добричка - не желая да се меся ако са настрани и ми идват на гости само ако са поканени 🤣 Да не разчитат, че ще им правя зимнина или че ще спускам да им гледам децата...За снаха - да имат еднакви интереси, желания и възгледи за живота, просто да са колкото се може повече еднакви, за да не им се налага да правят големи компромиси със себе си и да се уважават, друго не искам.

За харченето - коронната реплика на синковеца е "мамо, един живот живеем, тук и сега 😃"..И аз като млада бях с такова мислене - и за "живот", и за покупки 😉

# 501
Air, харесва ми как разсъждава твоя младеж. 🙂

И Моника се хвърля много по парфюмите, луд фен е. Но то си е резонно, и аз съм така. Парюмоманията ни тресе и  двете.

# 502
Нещо сериозно съм се разработила и не мога да ви изчета. Видях, че имаме рожденичка - да е здрава и щастлива!

# 503
  • о`майна лунна нощ е
Олеле, забравих рожденичката! От здраве да не се отърве!
Като казах здраве - така се втасах от подскачането от +40 на +20 с климатик и обратно, че ми е подута главата, гърлото ме стегна, а синусите крещят, ще се пръснат. Толкова ми е затапено и болящо.
Сега вместо да се наслаждавам на бирата в хладилника, топля вода за чай и рева от капките Кармолис, с които го доливам.
Но тъй като в тях има алкохол, макар в малко количество, имам право да кажа Наздраве и ЧРД! ... с Кармолис /Боже, какво падение/.

# 504
  • у дома...
Единственото ми изискване за зетя е да е живял сам преди да се вземат. Такъв дето мама го е дундуркала не ща! Макар, че едва ли някой ще ме пита.

# 505
  • София
Весана, да си жива и здрава!

# 506
.... с Кармолис /Боже, какво падение/.
Това да ти е падението. Joy
Като гледам други личности от много по-сериозни излагации не се трогват, пък за падение не го отчитат! Joy
Политическият ни "елит" се тресе, ти за едни Кармолис се вайкаш....

Единственото ми изискване за зетя е да е живял сам преди да се вземат. Такъв дето мама го е дундуркала не ща! Макар, че едва ли някой ще ме пита.
Да не те разочаровам, ама трудна задача си си поставила...

# 507
  • София
Единственото ми изискване за зетя е да е живял сам преди да се вземат. Такъв дето мама го е дундуркала не ща!
С две ръце се подписвам тук. Simple Smile

# 508
И аз, и аз!

Немци, холандци, австрийци, отварят широко вратите на дечурлигата в една определена възраст и всеки се оправя сам. Има и там изключения, разбира се.

# 509
  • Някъде в Европа...
Единственото ми изискване за зетя е да е живял сам преди да се вземат. Такъв дето мама го е дундуркала не ща!
С две ръце се подписвам тук. Simple Smile
Търсете военен 🤣..те, на 19-20 г влизат във военното училище и 5 г., искат - не искат, се оправят сами 😉, при това на режим...

Общи условия

Активация на акаунт