Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • о`майна лунна нощ е
Веси, то оттам се тръгва. И говори много.

# 571
Доган си каза, че държавата има нужда от рестарт и гледам, че е напът да го постигне. Само не е дефинирал какво да се разбира под рестарт.
Всичко е точно...

# 572
Мерси, Googlish. 😊
Имаш ли лични впечатления от него?

Аз също съм чувала добри неща за него от колега, а баща ми ходи при София Ангелова от години и също е много доволен. В момента приема с направление, но в частния си кабинет в ж.к. Слатина.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 10:43 от Mateda

# 573
Аз да ви върна на темата със спестовността - моят се грижи за семейните финанси откакто беше на 3г. - Скъпите подаръци винаги поръчваше на Дядо Коледа Simple Smile

Да се изкажа и за политиката - искрено се надявам това правителство да НЕ мине, ГЕРБерското също и третият мандат да иде или в БСП, или в ДБ и те да оставят служебното като цялост, въпреки че някои от министрите май не искат да продължават.
ИТпростН просто избиха всички комплекси. Днес сутринта четох за образователната министърка - Боже, та как може имунолог да е образователен министър.. Моето мнение за Славчо и компания е изключително ниско, предполагам, че е вярно, че ТИМ го държат за топките .. все пак години наред му осигуряваха участия в техните хотели. Та от ИПОН/СИК/ВИС да се натресем на ТИМ, чудно..

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 11:10 от скаридка

# 574
  • Sofia
Мили момичета, благодаря за прекрасните пожелания и мисли към мен за моя празник! Официално остарях с още една година, но помъдрях с поне пет:) Денят ми беше натоварен с много положителни емоции и не разбрах кога мина...
Пращам ви виртуална прегръдка!
Бях обещала бебешка снимка, но при нас тече ремонт с пълна сила и достъпа до компютъра е невъзможен, включили сме само служебните лаптопи, за да работим. В първия възможен момент ще ви върна към спомените:kissing_heart:

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 16:30 от Vesana

# 575
  • София
Весана, с теб някога сме се срещали Simple Smile Помня по ника, а сега и от снимката се убедих. На площад Гарибалди ти продадох или си разменихме размери на едно момичешко яке от Ларедут. Simple Smile

# 576
Скаридка,още се смея с дядо Коледа и подаръците! Yum Изключително точна поръчка на детето.ЩО да ви натоварва с разходи! Просто децата са нещо прекрасно ,уникално и.....вече ми липсват моите възпитаници.
                     Весана, и двете сте прекрасни! Все хубави и умни дечица виждам тук,а майките сякаш са им какички!
                     На моите внуци очите не мога да видя.Щъкат из жегата с приятели от старите класове и ми е тъжно,че нито веднъж не чух да са с приятели от новите класове.Ран 10 кл ще бъде,а не съм видяла дете от неговия клас,а и не съм чула да говори за тях. Загубени две години на нови приятелства ,емоции и......пак се моля разумът да се върне.Не,че имам някакви очаквания,но поне надеждата умира последна.
                    За министЕрката кВо да кажа ?! То един не видях дето поне око да хване.И се сещам за Макаренко и учителския състав - твърди ,че в у-ще трябва да има поне един красив учител без значение дали знае и може.Децата трябва да имат и еталон за красота в ежедневието си.Та в планираното правителство и това не видях.

# 577
  • Sofia
Весана, с теб някога сме се срещали Simple Smile Помня по ника, а сега и от снимката се убедих. На площад Гарибалди ти продадох или си разменихме размери на едно момичешко яке от Ларедут. Simple Smile
Може, Рени, ако видя снимка, ще се сетя:kissing_heart:
Дидиа, благодаря за милите думи - сега не сме съвсем какички, ама няма да се даваме:hugs:
Кой питаше за кожен лекар - имам близка приятелка-известен онкодерматолог, мога да дам координати на ЛС. За съжаление от днес до 25ти август е в отпуска. Ако не е спешно, може да се звънне сега и да се запише час за след това, че при нея часовете са доста напред заети.

# 578
Ако сте изчерпали идеите за книги, извън задължителните:
Младежът приключи току-що първата книга от трилогията https://www.ozone.bg/product/princ-t-na-m-glata и каза, че много му е харесала.
Специално му взех тийн романите на автора с надеждата да му допаднат и не сбърках.
Може да се понравят и на някой друг набор. 😉

# 579
Vesana, какви сте куклета🥰

Шмърц, браво на младежа, че чете  друго ,извън задължителната литература.
Аз се примирих, че това лято ще чете само книгите за училище. А как четеше, докато беше по- малка...🙁

# 580
Бисе, не му се радвай толкова. Той от задължителните ни една не е прочел и не възнамерява да прочете. Ето защо съгласувахме десетина книги, които да прочете.

# 581
  • София
Десетина книги за лятото? 😱
Едно четиво за мъжки майки намерих. Не, че ние не си знаем всичко това, но е хубаво да го прочетеш пак и да си речеш, че у вашата къща всичко върви като по книга. 😂
https://ezine.bg/n13-113559-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE_%D0%B … D0%B0%D1%82%D0%B0

# 582
Моят също много хареса "Принцът на мъглата" (и аз я харесах), но след това не пожела да прочете някоя от другите на Сафон. Това обаче беше по време на четящия му период преди 3-4 години. Последно книга е чел миналата есен, когато прочете "Ако има кръв" на Стивън Кинг и "Библиотеката на Въглен връх". Оттогава - суша...

# 583
Ами аз я карам на принципа "со кротце, со благо и со малко кютек..." Joy
Не насилвам, но се връзвам на възел, докато открия нещо, което ще му допадне.
Обаче от време на време идва и сам си иска да му поръчам някоя книга, което е голямо постижение. Ама много голямо в моите очи. Joy

Слънчевата, ти не си представяй десетина книги с обема на "Война и мир". Joy
Те сега ги печатат хем на обемна хартия, хем с големи букви за слепци... та колко да са пък тия десетина книги непостижими за четене. Ето тази, споделената, я прочете за 2 дни. Предполагам, че и следващата ще я прочете за 2-3 дни.

# 584
Сложила съм му на четеца няколко книги, които със сигурност знам, че ще му допаднат, ама така се е запънало магарето му с магаре. Не, че не. Нямало да му харесат. Досега, за тези почти 9 години откакто се е научил да чете, няма книга, която да не му е харесала от препоръчаните от мен и въпреки това подхожда с огромно недоверие.

Общи условия

Активация на акаунт