Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 083
  • 790
  •   1
Отговори
# 135
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пу, забравих я.
и джезвето забравих, и планетарния миксер, а гладачката само как забравих!
Wink но си взех малката "кравичка" - кубинска кафеварка на петна, като кравичка. подарък ми е от Горинич. сам я избра, сам я занесе на касата и каза "плати я, че искам да ти направя подарък за рождения ден."

# 136
  • загубено
Въх писали,писали мъ въ изчетох. Simple Smile

Добри, честито! Бързо и леко адаптиране ! Аз съм на принципа ,навсякъде има всичко. Носиш си паспорт и четка за зъби. Другото се копува. Четката за зъби е номер 1 за мен,че докат намеря от де да купя съскам. А и чубрица ,но вече има бг магазини навсякъде .

Алфич, ко си съ разглобила? Я се стягай,бебето ей ся ш проходи. Тряя тичане Joy Да минава бързо.

Соучи,само му се каниш на дзверъ. Ич и не почвай,тъй де шъ съ мориш ти Joy

Моят отива утре с приятели на море. Верно за 5 дни,ама изнесох напоителна лекция кое, как и защо. До вчера беше бебе .... та радвайте се докато са малки.
Ох шъ лудна докат си доди. Нерайдоф мъ покъса от шеги. И вика ,майка ти ще ти звъни само по веднъж дневно . Хаха баш тъй ще стане Joy

# 137
  • Countryside
Бунжорну бамбини! Кофиту? Joy

А и чубрица ,но вече има бг магазини навсякъде .
Ааа, Нерчи, ич ней баш тъй, ама карай Joy то на истук мая и леб няма, ти чубрица викаш Joy

пенсионерка на НОЙ! Joy
Ич не ти требе, саму пумисли тес животни колку урганик тор гинирират Joy

Въй, Добри, то сириозна раутата, викаш мигрира на юг? Малку ранку, щъркилити са ощи тука Joy ша съ връщати ли на пролит? Ни знам убачи ко ши праиш бис планитарния миксир Joy

# 138
страдам неистово. ама ще ми мине. Wink
моичкият беше човека с техниките, аз давах отпор по-як от тоя на Шипка през руско-турската война. Simple Smile

чубрица обаче съм взела. и самардала и сминдух.
нери, Simple Smile има всичко, но не можем да се разберем с пясъчните хора още. малко с пръсти,малко с пипане - става, но как да обясниш на човека, че си забравил гащите на детето и ти трябват, ама точно слипове, не боксерки или мъжка прашка.
иначе ще се връщаме, да - регулярно и за малко.
 Simple Smile ще посрещаме и изпращаме щъркели, лястовици...

мадам, благодаря за кафето. точно такова ми се струва най-правилно за сезона.

# 139
Дубрютру на сите....турям аз ут обикновеното кафе, чи ни мой са сабудя таз сутрин. Нощес зяпах флим до никуе време и сия едвам съ надигам.

Добри, ше свикнеш. На убууто бръже са свиква.

Вчеръ у парка си говорихме за разни пътувания насам натам от преди ковида.....Леле как ми съ оди някъде далечееееее................дет никуй не ма пузнава.

# 140
Добри,мир в душата ти и щастие в новият ви дом ти желая аз!
.... та радвайте се докато са малки.
Значи,Нерчи,ич не съ радвам кат ми цъфнат и двамцата у туалетната или кат седна на апнА и ми се сервира "мамо имам ако". 🤣🤣🤣

# 141
Скрит текст:
Добри,мир в душата ти и щастие в новият ви дом ти желая аз!
.... та радвайте се докато са малки.
Значи,Нерчи,ич не съ радвам кат ми цъфнат и двамцата у туалетната или кат седна на апнА и ми се сервира "мамо имам ако". 🤣🤣🤣

Сънши, Съншиии, ветар та вей на бел кон! Ни знайш ко ощи са в състояние да ти сервират! Joy Та напрау са радвай кат та дигнат от масата, щот имало ако. Simple Smile

# 142
ооооо,Лабрии,то туй сал малка част ут пруграмата,ма щото съм на тръстиката и не моа да пиша иначе цел ферман моа да напиша 😂 ама имате с Нерка праву де,кво ме чака,не ща и да си пумислям

# 143
Моят ми заяви, че нямал търпение да почне учебната година. Знаех си, че тактиката да го карам да пише и учи ще проработи....хахахахха В училище го тормозят по-малко.....

# 144
  • Куциндрел
Хилоу.

Добри, начиии ноу ма мъчи ина мисъл - какво има ф другите 2 пирамиди - на Хефрен и Микерин. Само за Хеопс дават по тв и има инфо в нетя. Разбраф, че на Микерин са намерили някакъв саркофаг, ама той потънал на път за Англия. Та имаш мисия - да рабереш кви камери и кво са намерили ф тез пирамиди.

# 145
в едната влизахме пролетта Wink италианецът, който е открил достъп до погребалната камера е написал датата и името си.
явно от тогава са започнали да драскат по стените, но сега се ограничават до три букви и шрифтът се различава. Simple Smile
имах и наши снимки, но от нета ми е по-лесно.

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B0

за другата не си спомням да са обяснявали нещо, което силно да ме е впечатлило. чета, че всичко намерено е в Бостън.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BD

# 146
  • загубено
Хилоу банда Joy

Букетче ,ау ко убуу кофи.
Мноу си оди с картофки и цаца Joy
Тенкюююююю.

Сънши,вервай ми акото ти е най— малкият проблем . Wink ще ме разбереш след има ,няма 10—тина  години .

Добри,имам предложение. Grinning
Ако срещнеш мумия,кажи и за темата Joy
Свежи попълнения винаги са нужни Joy Joy
Имам добра приятелка египтянка, тя все говори с носталгия как било преди и как е сега.

# 147
  • Куциндрел
Добри, миси, ся ша чита па руски.

Свакси, ноу дубра идея. Всякакви мумии са добре дошли тука.

Кукундрела мумия намери и я дукара ф темата приказка да мели.

# 148
# 149
  • Куциндрел
Тея двете вече сериозно си ходят. Толкоз им е жега, че нямат сили да се джанкат.

Общи условия

Активация на акаунт