Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 088
  • 790
  •   1
Отговори
# 150
Сес, Heart Heart Heart

Ни са за теб, за тез от фотката са! Stuck Out Tongue Winking Eye Да ги нацункаш сичкити! Kiss

Айди и за теб да има, да н,съ сърдиш!

# 151
  • загубено

Кукундрела мумия намери и я дукара ф темата приказка да мели.

Заглавието на следващата тема!

Добитъкът у вас мързелува дружно Joy
Сладури.
Кога шъ прибираш дзверът?

Joy

# 152
  • Куциндрел
Сваки, прибра са той преди седмица, сега ходи на занималня. Първият ден ми скъса нервите за тази занималня, а сега потичква натам, че е забавно. Днес са на музей, а в четрътък на басейн. За тоя басейн как мърмореше, че щяло да бъде гадно, а после само пита - кога пак.

# 153
  • загубено
Хаха ,сладур Kissing Heart

Като си помисля,че след месец започват училище и ми се реве. Пак с начале.

Нося кофииииииии

# 154
Нерку,  те да почнат.....че както се чува...

# 155
  • загубено
Кво е туй затишие тук,а?
Де се скатахте синцъ?

Кофи

И нещо да съ похилите Joy

Епичен разказ! С глас се смях, а по едно време ми се и дорева:
☀️☀️☀️

На този ден преди 15 години се появи Магдалена.

Боже, раждането беше епичен резил!
За да стане ясно, че думата епичен е използвана уместно, ще кажа само, че на следващата година, като се появих за раждането на Дара, ме посрещнаха с думите
"Госпожа, нима идвате за второ раждане толкоз скоро" ?
Да те разпознаят на Пещерско в родилното, година и три месеца по- късно, при положение, че на вечер се раждат 7-10 бебета, явно доста си се постарал.
Та.
Него ден петък, жега от сутринта, се помъквам рано да пия кафе с приятелка.Сядам, поръчвам и се почнааааааааа.
Ще раждам, да идва Атанас!

Хващаме такси и след час вече съм налична в болницата. Ей тъй, от стола на кафенето се телепортирах направо там.
По принцип съм куражлия и излишни драми няма, но в тоя случай мога да се закълна, че ако се бе наложило да пледирам временна невменяемост, единодушно всички биха се съгласили, че друго немож да е.
В мен се всели некво същество дето не знае какво прави,  ма го прави със Сички Сили спонсорирани от УжасТ!
От вратата стана ясно, че се задава проблем. Викат ми: охоооо, Вие сте от ония,...ма я се успокойте малко, всичко, ще е наред.
Ко? От ония? Че аз съм баш на върха на тая пирамида от жени, дет не знаеш ко да ги правиш докът родят.
Тоалети, моалети ...легло и хоризонтално.
Ако са правили разбор на поведението ми, със сигурност са осъзнали, че допуснаха стратегическа грешка.  Да пльоснеш неква луда под прозорец, дето слънцето бавно и пече мозъка на 40 градуса, е предпоставка за последвалите събития.
Към момента на моята поява има още 8 жени, които кротко си търпят и чакат ред.
Бах тия контракции.....
Викам тия нещо са се объркали, напъна отвътре предполага да са появи дете първи клас.
Уплаших се, че няма да се справят и скъсах резко синджира с реалността и добрите обноски. Цирка продължи 10 часа .През това време успях:

Предродилна зала
1. Да сваля панталона на акушерката и да са докопам до парцала, с който бършеше машината до главата ми, и хубаво да си омажа лицето с него, исках да пия и вода от кофата.
2. Да апелирам от високата трибуна на болничното легло за “сдобиванесъссърца, щото вие такива нямате"!
3. Да подстрекая другите потърпевши, да викат силно, а не лицемерно да са стискат. Дет са вика един път ша раждаш, ша ни изтърпят.
4.Да търся точен размер на ръката на лекаря, щот ми се видя много голяма и не пасва според стандартите за гинеколожка употреба.
5. Да уя като чакал, независимо дали имам или не контракции.
6.Да искам среща с ръководството и незабавно закупуване на нови щори.
7. Да питам във всеки свободен от други дейности момент другарките по съдба "Всички живи ли са?" и "Нали няма да умрем" ( тва на фона на жена, дето небрежно си вееше с некъв лист)

.............
Родилна зала ( същинската част)
1. Успях да се откопча при влизане и да хукна по гол гъз из залата .
2. Кат кандисах да са качвам на магарето, държах "Никой да не ма пипа, щот мъжА ми е отвън", на първото дигане на крака са отказах и реших, че е време да си ходя. Започнаха преговори.
3. Те победиха, а аз нищо не чувах от инструкциите, щот НЕ МЛЪКНАХ!
4.Не знам как ставаше така, че всеки път кат трябваше да напъвам, сички сили ги хвърлях в концентриран вик от дълбините на Земята, за работа по същество  нищо не оставаше.
5.За някакви секунди припаднах, май ма свестиха с шамар.
6. Извикаха подкрепление ( разбирайте колеги дет да видят това чудо). Такива глупости съм говорила, че отделението се тресеше от смях на фона на мойта битка за живот.
7. Родиха ГООоооооооооооооооооо
Не помня името на лекаря, ма е първият мъж родил чрез чуждо тяло,  свърши сичката работа ....
8. Заподозрях подмяна на бебето
Чаках първолак, показаха ми бебе 2850 кг.
9.Кандисах!

Последна фаза ( манипулации следродилни)
1. Преговори за заслужена почивка. Не може ли утре да продължим.
2.Рев как от мен нищо не е останало и по- добре да не си правят труда да ШИЯТ тая съсипия.
3 използване на краката като лост, да копна лекаря под мишниците в опит да го вдигна и изхвърля.
4. Край на манипулациите и осъзнаване, че имам бебе.
5. Пълна ахница и прилив на неимоверна гордост от добре свършената работа .....от моя страна.

Междувременно са излизали сестри да  питат
"Чийна е таз жена" "Има ли неква вълшебна реплика дет да ма свърне"? ....и казвайте ги тия неща беее, че водите туй нящо.( Всичко съпроводено със много смях)
Атанас е изпушил две кутии цигари, взрян в икона на Христос върху кибрит.

За да стане още по- ясен колосалният размер на това падение, съм длъжна да кажа, че нямам никакво оправдание . Бях качила 9 кг. през бременността, върху 53 и в чудесна физическа форма. Седмица преди това се чепих върху маса да боядисам тавана.
Нямам в крайна сметка нито  един шев РЕАЛЕН. (жената дето си вееше с листа, бе с 30-32 бр.)  В нито един момент не е имало заплаха за мен или бебето ....раждане по- учебник
Съзирам планувано представление от страна на Всевишният, за разтоварване и забава  на цял етаж медицински персонал.

На изпроводяк към стаята, седнала на носилката, с високо вдигнати ръце, като Цезар в колесница на почетна обиколка на Колизеума виках с пълно гърло
"Аз го родих това бебе"... добре че не съм решила да го дигна над глава та си кат Цар Лъв.
Атанас: "Ти го роди, браво душо ,ти си Герой'!
Муахахха  и героя😂!

Честита да ни е Магдалена!

П.п. как Атанас ми донесе корсета от сватбата за изписването, (па ми забрави гащите) в комбинация с фру- фру нощница и боти....догодина по същото време.
Сега само, ще кажа, че от болницата си тръгнахме с ладата на татко, цялата в слама,щот беше товарил бали за конете ,аз със корсет и по гол гъз, Атанас с работни дрехи и Магдалена, която беше олицетворение на Снежанка в некъв пънк вариант.
Щастието бе безмерно!

# несиединственатабългарскамайкаюнашка

Марина Георгиева

# 156
  • Куциндрел
Хилоу.
Ко стаа?

Опс, май зор имам.

Ади ду посли.

# 157
Мммм, заседнах...

помушт!!!!

# 158
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мятам се с плонж да благодаря на Лабри.

сладур неземен и прекрасен, получаваш потупване по рамото пред строя! Simple Smile
вчера почерпих с твоя домашен ябълков сладкиш.
https://bg-mam.ma/p/297129/23801131
поради спецификите на областта, в която съм в момента, ябълките бидОха заменени с праскови и смокини и стана като във вица за рецептата за скариди със забравих какво. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 за който не се сеща, вица завършва със "сменихме скаридите със сланина, но пак беше вкусно"
снимков материал няма - свърши преди да се сетя да снимам.
неведнъж съм те хвалила за простичките и лесни рецепти, поздравяваме те и сега.
а славата ти ще се носи от стара Британия, през Украйна, Индия, Китай, та чак до САЩ. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 159
Уууу, Добри, ти па! Убуу ма фалиш, ма те ми прости и лесни рецепкити щот сам мързилива и хич ни сам любител на секво готвини. Гледам така по-набързу квот моа да смотам. Joy Радвам са, туй най-важнуту чи вий било сладку. Инак, сланинката сий убуу нящу, скариди.......абе, и те ни са за исфърляни, ма другу си е сланинката нашенска.
Йеее, кат снимка пред знамето ино времи! Дуя са! Grinning

Ай дъ пучерпя пу случая!

# 160
лабаво ти е почерпката. Wink
довечера ще пусна египетски коняк. Simple Smile сега му е ранко.

# 161
Ба, лабава! Ка щялу? Сал 10 саатя е пу нашу времи! Joy

# 162
  • загубено
Ко стаа?
Само да ви нагледам минавам .

Лабри,бря ти си била звезда готвач .
Вече тъ следъ кво постваш.
От доста време не чета форума ,само тази тема .

Добрииииии, Добриииии,  коняк ли каза? Къв коняк? Де гу? Ехооооо изхвърли часовника и сипвай Joy

# 163
  • Куциндрел
Оп, намерих новия ни хит - Луга Луга.

https://m.facebook.com/watch/?v=370917291329189&_rdr

# 164
мухахаха.
див горски кУтак!

Общи условия

Активация на акаунт