Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 062
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
  • тук, на мястото си
Дубру  ютру!
Чистит Димитрувден!

# 691
Дубруту. Никуй ли ней скокнал да тургне кофиту...?!?!!!

Ноо ми са работи неска....

Честит празник на сички именяци и изобщу на сички!!!!

ПС: Малиии, Алфич, ноо си бръзаа. Дукат напиша и си турила кофиту. Мерси ти!!!!

# 692
  • тук, на мястото си
Оправна булка съм! Ама чекъй сига, чи съм заета с тъз тортишка дету си турила.

# 693
  • загубено
Торта,кафее ихааа,  кво поичи да иска човек Simple Smile

Честит празник на празнуващите!

Гутен сабалян кукс

# 694
Торта,кафее ихааа,  кво поичи да иска човек Simple Smile

Моа да кажа "спукойствие", амъ знам, че няа ми съ случи.....Rolling EyesSatisfied

Нерко,

Скрит текст:
при вас нали тестваха учениците? Как е това за децата? Тук искат да ги тестват два пъти седмично с неинвазивни тестове /уж/, та не знам..... Аз ще се съглася, де, къде ще ида.....

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 12:21 от Soul Free

# 695
  • Countryside
Соулчи, лично мнение, не си пускай детето в тази ситуация, ако можеш, изчакай 2 седмици. Нека малко намалеят случаите. За тестовете аз съм ок, с близалка щели да са. Колко ще са точни един Господ знае, а пък кога ще ги поръчат и доставят също Божа работа. Хич не вярвам да стане за другата седмица.

Морген, миси за кафету, че и тортичка!

Честито на именниците, живи и здрави!

# 696
  • загубено
Соучи, тестват 2 пъти седмично със Селф тест. Ние тестваме,и попълваме данни в страница в нета. Печатаме и с бележката децата влизат в училище. Болните се деижат м/ у 3/4 000 на ден. Имахме дете в класът на малкото болно .
Пратиха ни на Рапид тест ,после който е положителен на ПСР. Децата не са стресирани ,свикнаха. Когато излезе болното дете,оставихме почти всички децата в къщи за 2 седмици от страх. Веднага можеха да се върнат след отрицателен Рапид тест.
Не знам колко са надеждни тестовете,при големият когато беше болен го отчети. После се потвърди с Пср. Аз не виждам край на това. Говорят,че ще трябва да се научим да живеем с него.

# 697
Нерко, и тук май нещо подобно предстои. Предполагам, че искат да върнат 1-4 клас от другата седмица, т.е. от 2.11 и после 5-7 клас. За големите, не знам.
Много заразени и починали има тук, не знам направо.....

# 698
Хай кукис!👋
Ут мен следобеднуто италянску кофи 😉

Да кажа и аз к'во мисла за тестувити у даскалото.При нас тестват учениците вече няколко месеца.В началото бях притеснена,с хиляди въпроси в главата,как,кой, с какво ще тества детето ми.На първия учебен ден видяхме лично как става тестването,децата сами се справят чудесно.Не забелязвам да са стресирани или да им се отразяват зле на психиката.Сега съм много по-спокойна когато го пращам на училище.

# 699
  • загубено
Соучи, ако имаш вариант остави го в къщи. Няма да стане нищо,ако не ходи седмица на училище.

Сънши, здрасти .
Ааааа .... къде е кафету? Mask
Този ли шгу дунисе ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Кажи му да вземе и нещо по твърдо Imp

# 700
Ще видя как ще е .....подивява вкъщи, то това е.... то за седмица няма да приключи това, тестването ще е минимум цялата тази година. Зависи колко тестове имат за усвояване.

Сънше, тоз е изпил кафету бре?!?!? Ко ши прайм сия....!?!

# 701
Мани мани Нерче,аз кафета качвам то кво излиза 🤣 съсипаха я тая мама

# 702
  • загубено
Сънши, я не ми се скатавай .
Марш за кафе .
Ако имаш нужда от помощ, младежът мои помогне. Joy

Отивам да проверя домашните и съ връщам дан изпусна кафету Joy

# 703
  • тук, на мястото си
Кофи  ли? Ко кофи ви гови , то вечи рикиену времи.

# 704
Сънши, я не ми се скатавай . Марш за кафе .
чакам и аз,вари го ощи

Общи условия

Активация на акаунт