Кукундрела плавници нахлува, за рабута не ще да чува - 106!

• 18 051
  • 790
  •   1
Отговори
# 120
Алфич, ноо за връщане ша има, кат пураснат.....!!!! Да сме живи и здрави всички само. Пък другото ще се нагласи.

# 121
Алфич, за ко тий тоз дохтур? Ш,ти мини и без него. Аз сам казала, че искам да си мра без дохтурска помощ! Grinning

# 122
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ино кафе в новата къща? за малко изтървах изгрева, излязох в 5.

и преди да гракнете - днес е нормален работен ден. мъжО работи, аз правя списък за харчене. Simple Smile

# 123
Добрииии, сбръчкосах са ут завист! И ич ни е бела! Grinning Квай таз убаа къща и ча сига я пуказваш! Бошкееей, къща! Мечтата на живота ми, дет ще я усъществлявам в некой друг живот. Че и маж намерила, он рапти, тя списоци за арчине прай! Simple Smile
Ан тъй, Добри, тъй са прай! Уф, много е красиво, пукажи ощи нещу, ку искаш, де.

# 124
лабри, качвам от телефона, че е по-лесно уж, а пиша от лаптопа. но на телефона трудно си намирам темите, та ми е малко през-ръка всичко.
но ще опитам да съм по-редовна със снимките. Simple Smile
и да ви разсмея малко Simple Smile успокоява ме мой недовършений, че сега ще съм пенсионерка, а той ще работи.

бре, мискинино, как пенсионерка?! за НОИ съм престъпно млада, пенсия няма да видя скоро.
той щял да ми дава, а аз само ще харча.
турнах очилите, вдигнах показалец нагоре и му разясних разликите между пенсионерка (получава от НОИ) и държанка (получава от мъж).
после се смяхме, че на стари години съм се залепила за чичко-паричко и ще ме издържат.
ам тъй де, кой кога сколаса.

# 125
Ми тъй то, кой как се уреди! Не знам, ма си мисла, чи по-дубря държанка на чичко-паричко-маж, утколкот пенсионерка на НОЙ! Joy

# 126
мммнеее, по-добре да не зависиш от мъж. Wink

# 127
мммнеее, по-добре да не зависиш от мъж. Wink
Абе така е, ама и от ноЙ не е добре да зависиш.....Simple Smile Начи, запряткай ръкавци и съ усигурявкай сама! Да има за дъртити гудини! Joy

# 128
  • Оптимист по принуда
Добриня, лека адаптация на цялото семейство, пожелавам ви това да е едно прекрасно ново начало за вас Heart Успех!

Ша харчиш, ся ти се е паНнало Hug

# 129
Добри, прекрасно изглежда новата къща...! Много хубави спомени да имате в нея....!
Къде е това, екзотично изглежда....?!?!

# 130
Уф, бе, Добриии, ма ноу сам проздъ! Blush Мислех, че нейде тук съ намира новата къща с таз зеленинка, пък то било далеч. Ма добре, чи сам читанка, чита и уча, ей, гу научих де си. Grinning
Дано да се чувствате добре там, много е красиво!

# 131
  • Countryside
И чаветата не разбират, мъ хич.....!!!! Май май шамарената фабрика ша тряа да проработи.
Ми то, как вика Лабри, чаавету щот мъжко налЕ Joy

Добри, завид, завид, чи и палми имаш....

# 132
ох бре, Лабри. палми, плумерии и няколко стрелиции ли са, банани ли по десетина метра височина на Бъзглав няма как да отледам. Simple Smile не че не искам. Simple Smile

Египет е държавата. пазаруването е довечера. Пиша ли, пиша...

# 133
Добри, кат ни разбирам ут китки и букетки, реших чий на мурету нейди, щот там палми сам виждала, ма кви, ни ма питай.
Плумерий, стрелиций (гърмят ли) туй гу не знам квой, сал бананити са ми известни, щот ги ям. Ама ут Лидл! Joy

# 134
  • Куциндрел
А честито, Добри, поздрави на всички.
Мен по ме интересува дали взе тенжурата?

Общи условия

Активация на акаунт