Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи

• 41 075
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • In transit
Намерих един пълен курс на Витас, за напреднали е, ако на някой му е полезно Deepen Your Practice

# 616
Оооо, браво! Това е курсът след Find Your Practice, сиреч за по- напреднали е.

Сещате ли се, че преди пандемията ежегодно се провеждаше нещо като йога- съмит в РИУ Правец? Тридневен. Е, доста светила идваха на него, Витас в това число, даже мисля, че UDAYA бяха нещо като съорганизатори. Точно си бях нагласила плановете за лято 2020 и бях разпределила децата по лагери именно с уклон да мога да се включа пълноценно, и ни тръшна пандемията. Тогава май до последно не се знаеше, дали няма да се проведе, но САЩ си затвориха границите, в резултат на което нищо не се случи.
Любимият ми Дилън също покрай йогавайб е идвал в Сф, веднъж даже си бях в Бг при едно от посещенията му (април 2017 или 2018 беше), но билетите за неговите сесии и класове се изчерпаха буквално за минути и не успях да се вредя. Disappointed

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 23:32 от TuЛи

# 617
  • На острова
Отворих да видя видеата на този Витас, ама ми стои черен екран, бе картина, иначе чувам глас. Да няма рестрикции за УК? Регистрирах се, ама не. През телефона пробвам, утре ще видя на лаптоп как ще е.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 00:40 от ~Миа~

# 618
  • София
Оооо, браво! Това е курсът след Find Your Practice, сиреч за по- напреднали е.

Сещате ли се, че преди пандемията ежегодно се провеждаше нещо като йога- съмит в РИУ Правец? Тридневен. Е, доста светила идваха на него, Витас в това число, даже мисля, че UDAYA бяха нещо като съорганизатори. Точно си бях нагласила плановете за лято 2020 и бях разпределила децата по лагери именно с уклон да мога да се включа пълноценно, и ни тръшна пандемията. Тогава май до последно не се знаеше, дали няма да се проведе, но САЩ си затвориха границите, в резултат на което нищо не се случи.
Любимият ми Дилън също покрай йогавайб е идвал в Сф, веднъж даже си бях в Бг при едно от посещенията му (април 2017 или 2018 беше), но билетите за неговите сесии и класове се изчерпаха буквално за минути и не успях да се вредя. Disappointed

Вчера се рових на профила му във фейса и го открих този йогасъмит, в хотел Рила е, за догодина има насрочен, тази година пак не е имало. Но не разбрах това за йога учители ли е, за напреднали или могат и новобранци като мен да се включат? Въпреки че мернах цени за дете например, не видях нормални цени, и ми се струва, че е доста.

При мен се отварят видеата.

# 619
На Udaya си е yoga retreat за начинаещи, напреднали, ентусиасти и който друг желае. 2020 и аз планирах да ходя, но ... Жалко! Щях да се засека с Тили 😍 За догодина ще помисля, но вече имаме други планове и не мисля, че мога да ги съчетая. Чакам Витас да обяви нещо в Калифорния. Sarah Beth имаше планове за retreat тази година, но и при нея нищо ... Боховците ако организират нещо може да отида.

Днес - Stretch 1 - Find your practice. Любимец ми е Витас Heart Eyes

# 620
  • In transit
Отворих да видя видеата на този Витас, ама ми стои черен екран, бе картина, иначе чувам глас. Да няма рестрикции за УК? Регистрирах се, ама не. През телефона пробвам, утре ще видя на лаптоп как ще е.
При мен на черен екран са като ги отварям през файърфокс, с хром се отварят нормално. Пробвай с друг браузър.

# 621
добро утро на всички, приемате ли новобранци?
на мен нещо ми омръзна от другите тренировки и, вдъхонвена от невероятната Жаки, реших да пробвам малко йога упражнения за начинаещи. стартирах с 30-дневеното предизвикателство на Таня за начинаещи. признавам, че доста ми допада и на този начален етап се справям с показаното. ще се радвам на съвети за добри практики за начинаещи, защото нямам никакъв опит. за съжаление към момента мога единствено да се гърча у дома Wink иска ми се да ставам рано за практикуване, а вчер да си правя другите упражнения, но не ми стигат силите - лягам много късно, отсъствам по 11-12 часа от дома и ми е трудно с недоспиването. сутрин само поздравявам слънчето Wink
хубав ден на всички!

# 622
catty m, за всякакви йога ентусиасти е. И си е цифричка, но съм се зарекла някой ден да ме огрее, да видим когИ. Grinning Сега се сещам, че четох нещо за хотел Рила, но май беше още на ниво планове за 2021, които така и не се осъществиха.
Сега погледнах- всичко май е разпродадено? Ако е така- още по- добре, защото посочените дати най- вероятно не биха ми били опция така или иначе.

И сега се сещам за Биляна Савова, която пък стои зад идеята https://www.plantobe.net/plantobeprogram Там пък, хем цените също са доста високи (5 дена- 2000 лв, 10 дена- 3000, това за година 2021, за 2020 може да са доста по- различни, знам ли), хем местата явно са доста ограничени и свършват бързо. Ето, сега гледам за догодина, през октомври... и честно казано, дори да реша да се запиша (въпреки че ми се свиди да дам толкова пари), дори за мен вече 12 месеца напред ми е трудно да гледам. А толкова ми се ходи на нещо подобно, на морето, уединено, в мълчание- през есента!!!

# 623
Моята свекърва ходи на разни йога лагери на морето, но не знам подробности. Със сигурност обаче не са такива цените. Та явно има и по-достъпни алтернативи.

# 624
  • София
Много ми се ходи на такова нещо, имам ужасна нужда, че съм напрегната като опъната струна, ама толкова пари не мога да отделя, за съжаление.

Следя едни други ретрийти, за 3 дена, ама не предлагат самостоятелни стаи и не ме устройва това.

# 625
Има, има и по- евтини, и на нашето море, и на гръцкото, на много нормални цени.
Но на мен конкретно всичко, което се предлага за време на престоя ме блазни, не самата идея за "йога ритриит". Иначе се хващам сама (или с приятелки), наемам една къща в Родопите и готово.
Но първият включва присъствие на наистина ключови към момента за мен фигури и техни практики; вторият-  масажи, практики... И единение, тишина, възможност да останеш сам със себе си за по- дълго време, да се чуеш.

# 626
Ехе, 2-3 хиляди, те гонят цените на чужбинските направо.
Аз на едно в Хърватска му бях хвърлила око, 10тина дни с обикаляне по острови и в Дубровник, ама по-нататък ще е, надявам се.

# 627
За 3 бона ще ида в Индия в истнска школа за 260 часа и сертификат ще взема:)
А Ковид е, няма да ида никъде…😂🤪

Zenata, добре дошла, много съм радостна, че съм те побутнала косвено към йога!
Има много класове за начинаещи, какви езици ползваш? Аз правя на руски и английски, от българските много рядко Стела.
Та ако искаш само на български, другите момичета могат да препоръчат.

# 628
Joy Жаки, ами аз съм от 40 +, тъй че....може и руски, и английски, да.

# 629
  • София
Баш щях да пиша, че за тези пари и в Индия и в Тайланд и в Малайзия и Индонезия мога за месец да ида. Можех де, без ковида.
Разбирам, че всеки трябва да цени труда си, но и някакво съобразяване със стандарта трябва да има. Но щом има кой да ги плаща тези пари, да са им честити.

Общи условия

Активация на акаунт