Йога за напреднали, ентусиасти и начинаещи

• 41 069
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Годините са само число Simple Smile
На 40 можеш да се чувстваш и изгледаш в пъти по- добре, а и имаш опит с баланса:)))

Пет пози, които облекчават болката в гърба.

# 661
Много надъхващо ми действат постовете на Жаклин! Аз днес гордо да се отчета 😁 днес вече не ме боля корема, видях, че кранчето протече 😇 и си направих една щадяща халф праймъри Simple Smile знам, че скучно все едно и също споделям, но повторяемостта ми помага да си подобря постоянството (което на мен ми е проблемно). А иначе като съм в топ форма, ме сърби за още и подхващам някое бонус клипче или картинка от ваште 😊

# 662
  • София
Благодаря на Mikkey за споделените линкове с практиките на Витас. Отделих днес 1 час с него, но съм в много лошо психическо състояние и ми беше малко тегаво. Направих за първи път и водена медитация.

# 663
Нямам какво да отчета 7 - ми ден гадна хрема, обилен и болезнен цикъл 😔 и нерви, нерви, нерви
Но си ви чета и скоро ще "избухна "

# 664
Нямам какво да отчета 7 - ми ден гадна хрема, обилен и болезнен цикъл 😔 и нерви, нерви, нерви
Но си ви чета и скоро ще "избухна "

Точно сега имаш нужда от йога! Нещо релаксиращо! Виж на Бохо нещо, дори водената и медитация да правиш стига! Връшай се на мата! 🧘♀❤

# 665
Момичета, как сте? Практикувате ли?
Ето малко идеи върху които да поработите:

Някой ден и титибасана:)

Подготовка за мост:

# 666
Аз тъкмо направих бакасаната, още мъча и до никъде за буджапиндадана, титибасана доста време да помисля за нея 😁 иначе и моста още мъча, и си правя това разтягане на раменете назад ✌

# 667
  • In transit
Божеее Жаки, Забравен профил, ще взема да се скрия в ъгъла. Joy
 От първата серия с картинки на Жаки мога само т.2 и 6. Другите нямам шанс скоро. От втората серия подготовката за мост са ми ОК, но мост...no way.
Другите две, пак така...но благодаря, запазих си ги, знае ли човек някой ден мога да успея да ги направя.

Иначе си тренирам всеки ден, май само в неделя почивах. Редувам сериите от Find your practice 1 ниво...Уж няма бързане, обаче имам яка мускулна треска и цялата съм мокра накрая на тренировката.

# 668
Ето една йога практика от любима моя инструкторка - Rebecca Pacheco- за нея разбрах покрай бягането. Тя има специални програми разработени за Runner's World - някои го има в YouTube. Линкът ще е активен до края на седмицата:
https://drive.google.com/file/d/17VFgJGoUvH034HdEfsNAoi97Opu0fRC … /view?usp=sharing

# 669
тази седмица почивам - то цикли, то чудо...не мога да мръдна.

# 670
  • here, there, everywhere
Някой с впечатления от doyouyoga? Днес имат lifetime pass за около 97 евро.

# 671
Преди и след разтягане:

Ето как да разтегнете:

Това за малко по- напредналите, на които оства съвсем мъничко до пълен шпагат.
Имайте предид че със захлаждането на времето, гъвкъвкавостта неминуемо намалява, да не се чудите защо има регресия, не е страшно, нормално е. Оптайте да практикувате в затоплено около 24-25 гр поне помещение. А ако е по- хладно преди практика хубаво загряване, подскоци, тичане на място, не започвайте на “студени” мускули, не напъвайте прекомерно. Една микро травма може са ви върне много назад. А студено време и “студено” тяло са предпоставка за проблем.
Аз неща които правя лятото или в Тайланд без проблем, днес например не можех. Но знам от какво е и не се ядосвам на тялото си:) 🙏
Не пишете, надявам се сте заети с йога🥰❤🙏

# 672
Също и сутрин тялото е по-сковано Simple Smile аз затова предпочитам практика през деня, въпреки че йогите масово по ранни зори стават за йога. По-приятно ми е през деня и се наслаждавам повече Simple Smile освен лятото. Лятото вдичко е възможно Simple Smile
Заети сме, стараем се да вмъкваме йогата. Но аз днес си очаквам новата бехлъзгава постелка и ще ме засърби да я пробвам 😊
За клипчета - бол безплатни в ютюб има на канала на purple valley ashtanga yoga - и водени практики, и обяснения и стречинги на отделни зони ✌

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 06:33 от Анонимен

# 673
Искам от сърце да благодаря на Mikkey за сайта с практики на Витас! Hug
Опънахте ли мата днес?
Аз се отчитам с Витас- Strength 1.
Скрит текст:

# 674
Здравейте! Скромен запис в темата от мен.
Моето ниво е гъвкава като за дърво:). Много съм вдървена, работата ми е на компютър целодневно, на 46 съм. В последните години практикувах фитнес, не най-редовно - на приливи и отливи. С йогата съм правела проби през годините, но не съм се задържала към нея. По едно време се опитвах да правя редовно 5имата тибетци, но те пък са еднообразни за мен.
От известно време ви следя и правя 30-дневно предизвикателство с Таня, както и други практики (за начинаещи) чат-пат, на случаен принцип от нета. Целта ми е да направя йогата част от ежедневието си, като така да противодействам на пораженията от седеното пред компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт