От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Само 3 лв/кг.

# 106
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте.
Имате ли информация, защо толкова се забави курс #893 05.09.2021 (UK21) на ggbg?
Вече една седмица е със статут "на път".

И мен това ме интересува. Някой ходил ли е до офиса?
И аз чакам пратка с този курс. За пръв път поръчвам от UK и тъкмо щях да питам стандартно за колко време идват. Друг път по-бързо ли е? Четох това на сайта им
"Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни".
Май все още не се води забавяне?

# 107
  • пустинята Гоби
И аз за сефте поръчах с GGBG, не ми се отказва още от благината да пазаруват от Англия. Къде следите курсовете, разцъках сайта, но не намерих?

# 108
И аз за сефте поръчах с GGBG, не ми се отказва още от благината да пазаруват от Англия. Къде следите курсовете, разцъках сайта, но не намерих?
В "моите пратки" в профила ми в сайта им.

# 109
Благодаря ти, есмералда Hug
Регистрирах се в доставки Англия,
получих код, който да вписвам към адреса, но има ли място, откъдето да си влизам в профила през техния сайт?

# 110
Здравейте.
Имате ли информация, защо толкова се забави курс #893 05.09.2021 (UK21) на ggbg?
Вече една седмица е със статут "на път".

И мен това ме интересува. Някой ходил ли е до офиса?
И аз чакам пратка с този курс. За пръв път поръчвам от UK и тъкмо щях да питам стандартно за колко време идват. Друг път по-бързо ли е? Четох това на сайта им
"Курсовете от Англия тръгват всяка неделя и пристигат нормално всяка сряда/четвъртък. Митническото освобождаване е от един до три дни. Обработката и актуализацията на получените пратки отнема от един до два работни дни".
Май все още не се води забавяне?
Предният курс я получих на петият или шестият ден от тръгването на камиона за България. Сега девети ден е със статут "на път".

# 111
Усещам как много скоро някой от превозвачите, продължаващи да внасят от Англия без никакви документи, ще изгърми жестоко. Как си мислите - Габиели, които са най-голямата транспортна фирма, да спрат превоза, защото не могат да си уредят нещата законово и да оставят конкурентите си да продължат да работят и да печелят от техните клиенти?!

# 112
Усещам как много скоро някой от превозвачите, продължаващи да внасят от Англия без никакви документи, ще изгърми жестоко. Как си мислите - Габиели, които са най-голямата транспортна фирма, да спрат превоза, защото не могат да си уредят нещата законово и да оставят конкурентите си да продължат да работят и да печелят от техните клиенти?!

И на мен нещо такова ми се струва, че е причината за забавения курс на ггбг

# 113
Последната ми пратка с GGBG беше в курс #886/22.08.2021 (UK21) и този курс също беше закъснял.

# 114
Последната ми пратка с GGBG беше в курс #886/22.08.2021 (UK21) и този курс също беше закъснял.

Бяха го разцепили на две, но и първата част закъсня де

# 115
Дали няма общо, че 06.09 беше почивен?

# 116
Колко от превозвачите с транспорт от Англия искат описание на стоката, която пристига на техен адрес?

Може да има забавяне заради много поръчки покрай първия учебен ден.

# 117
Моята информация е, че “Габиели” не пътуват, защото търсят офис в Северна Ирландия( не само офис/склад, но и персонал и т.н). Колко време ще отнеме - не се знае. Останалите фирми, които продължават да пътуват, вероятно го правят не съвсем законно ( по отношение на нашите митници). От фирмата съм доволна, още повече, че имат офис в Бургас и не се налага да ползвам куриери. Вече имало и друга фирма, която има офис в Бургас, но цените са двойни.

# 118
  • пустинята Гоби
А каква е логиката да се местят в Северна Ирландия като тя е част от Англия и правилата биха били същите?

# 119
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
А каква е логиката да се местят в Северна Ирландия като тя е част от Англия и правилата биха били същите?
изпревари ме, тъкмо щях да питам същото.  Не виждам разлика. Освен ако наемите са по-ниски от тези в Лондон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт