От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 395
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Давам инфо:
Вчера си взех пратка поръчана от Англия със Shopper.bg
До офис Варна
3 кг - 16,50 лева

# 91
Някой поръчвал ли е с Доставка от Англия скоро? Гледам, че май са си обновили цените, като за доставка на пратка от склада им в Лондон до офис на Еконт е 3,25лв/кг. Но не е уточнено до всеки офис на Еконт ли, или само тези в София.

# 92
Давам инфо:
До офис Варна
3 кг - 16,50 лева

Много благодаря, че сподели! От години си ползвах Габиели и съм доволна, но изобщо не бях обърнала внимание, че тази фирма има офис във Варна, камо ли че ми е на две крачки, за разлика от Габиели! Бързо ли пристигнаха нещата?

# 93
Някой поръчвал ли е с Доставка от Англия скоро? Гледам, че май са си обновили цените, като за доставка на пратка от склада им в Лондон до офис на Еконт е 3,25лв/кг. Но не е уточнено до всеки офис на Еконт ли, или само тези в София.
Вчера си взех пратка от техен офис в София, 3 лв/кг е.

# 94
Предвид промените от 01.07.21, си мисля, ако поръчам от английски сайт до адрес на превозвач в Германия /примерно Габко/ и после от Германия до БГ, дали ще мине без проблем, в смисъл без митници и ДДС..Някой пробвал ли е така...И си мисля, че ако е стоката е от сайт с предплащане на ДДС, ни би трябвало да има проблем, но ако не е предплатено ДДС то..Някой знае ли в Германия, какъв е прагът без ДДС на пратки от страни извън Евр. съюз /Англия, САЩ, Китай и т.н/

# 95
Промените от 01.07 не се отнасят само до България,  а до всички държави от ЕС. Необлагаем праг за внос от трети страни вече няма. Ако пратката е с предварително платено ДДС, няма да имате проблем. Но ако не е, по-добре не поръчвайте до Германия, мисля, че там ДДС не може да се плати бързо онлайн.

# 96
  • София
А защо не поръчате до адрес на превозвач в Англия, щом ще поръчвате от английски сайт?

# 97
  • Варна
Давам инфо:
До офис Варна
3 кг - 16,50 лева

Много благодаря, че сподели! От години си ползвах Габиели и съм доволна, но изобщо не бях обърнала внимание, че тази фирма има офис във Варна, камо ли че ми е на две крачки, за разлика от Габиели! Бързо ли пристигнаха нещата?
ДА,нямах абсолютно никакъв проблем с тях...
Даже си чакам фактурата за транспортните разходи.

# 98
Здравейте,искам да си поръчам от английски ебей ,кой превозвач да ползвам?Заради новите въведения- кой е по-изгодно?

# 99
GGBG, защото нищо не правиш. Поръчваш на техен адрес, чакаш имейл, че е тук и плащаш като го получиш. За мен удобството е преди всичко. Малката разлика в цените, не ми влияе.

# 100
  • София
Бих искала да поръчам от Маркс и Спенсър - правилно ли се ориентирам, че ggbg е ок вариант за поръчка до София?

# 101
  • София
маркс и спенсър имат доставка до България, пише че е 15лв за 3-4 дни.
цените са съвсем малко по-високи.
може би си струва да се пробва.
пише че не се плащат допълнителни такси.

# 102
Здравейте.
Имате ли информация, защо толкова се забави курс #893 05.09.2021 (UK21) на ggbg?
Вече една седмица е със статут "на път".

# 103
Здравейте.
Имате ли информация, защо толкова се забави курс #893 05.09.2021 (UK21) на ggbg?
Вече една седмица е със статут "на път".

И мен това ме интересува. Някой ходил ли е до офиса?

# 104
Здравейте, нялой поръчвал ли е скоро с доставки Англия?
Плаща ли се нещо друго, освен 3лв на кг?

Общи условия

Активация на акаунт