От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
И аз чакам в офис Запад, вече трета седмица винаги в четвъртък вечерта имам мейл и в петък ходя да си я взема. Затова попитах, явно сега целия курс се е забавил.

# 76
]Получих първата пратка с Лерон, доволна съм и определено са по бързи от Габиели.

# 77
Направих регистрация в Ггбг,
И само искам потвърждение, че цифрите преди името са ми ID Simple Smile

# 78
  • софия
Да. Това е. Вероятно си скрила част от цифрите. Би трябвало номерът да е малко по-дълъг Simple Smile

# 79
Благодаря,  Звънче!
Скрих част от цифрите и аз не знам защо, по инерция.
Просто никъде не беше упоменато изрично, че това е ИД и затова реших да питам тук.

# 80
  • софия
Естествено, че няма да го дадеш целия. Не е нужно всички да знаят ид-то ти Simple Smile

# 81
  • Стара Загора
Здравейте, интересува ме дали GGBG приемат пратки от Англия на адреса си там? Обмислям да поръчвам лакове от nailpolishdirect. И ако приемат как стои въпросът с ДДС-то? До сега съм използвала само Габиели.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:16 от Phoenix_

# 82
Някой знае ли какво става с курса на ггбг 886 от Англия, който трябваше да пристигне в края на миналата седмица?

# 83
Здравейте, аз първо поръчах и после ще питам, но все пак.

Доволни ли сте от Лерон?
Имах поръчка до Лерон в Аглийския офис на доста висока стойност и за 10 дни дойде - в офиса на куриер, като през цялото време получавах емейли за получена, транспортирана, пристигнала.

# 84
Здравейте ,за първи път поръчвам на адрес на GGBG,  и не ми е ясно има ли къде да се регистрира пратката с тракинг номера и ако не , как си търсите пратката ,ако нещо се случи и не я регистрират GGBG ?

# 85
Никога досега не ми се е налагало да си регистрирам пратка с тях, дори не мисля, че има такава опция изобщо.

# 86
ГГБГ сами регистрират пратките, ние нищо не правим. Ако има пратка без ID, обикновено след пристигането в София намират ID по имената и също я регистрират.

# 87
Някой питаше по-назад за забавения курс от миналата седмица на ГГБГ. Получих си нещата в понеделник (трябваше да са пристигнали миналия четвъртък), а пък тези, които трябваше да тръгнат от Англия в неделя, тръгнаха във вторник и съответно днес (четвъртък) няма как да са в България. Не знам дали ще наваксат или ще продължат и нататък по този начин.

# 88
  • пустинята Гоби
Какво попълвате в адреси във формата на ГГБГ, ако искате да получите пратката с Еконт? Адреса на офиса ли?

# 89
Какво попълвате в адреси във формата на ГГБГ, ако искате да получите пратката с Еконт? Адреса на офиса ли?
Попълва се адреса на офиса на Еконт, ако искаш да вземеш пратката от там.

Общи условия

Активация на акаунт