От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Но мога да попитам как ще ми опаковат пратката!
Не, не можете!
Знаете ли какво значат общи условия на един сайт? Условията за доставка прочели ли сте ги?
Платили сте определената цена за доставка, а сайтът от своя страна е доставил коректно и без допълнително оскъпяване съответният продукт на адреса, който вие сте посочили като адрес за доставка!
Да недоволствате, че Амазон са си изпълнили ангажимента за доставка според условията, които вие сте приели, е меко казано абсурдно!

# 376
Цитат
Но мога да попитам как ще ми опаковат пратката!
Не, не можете!

Не мисля, че можете да ми кажете какво мога и какво не мога да направя!
Знам, че винаги мога да опитам!
Естествено, че съм чела общите условия на Амазон.

Не желая разговора да преминава в нападки или в неприятен спор, но ще си позволя да цитирам написаното от самите Общи условия за опаковането на пратките.
https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=GMD974XRCEEJJDQJ
Или по точно в първия абзац, както и в първите думи в последния абзац.

Винаги може да се изпрати обратна връзка към продавач/сайт и да се уточнят подробности по дадена клауза от договор! Стига да има повече сигнали от потребители.

# 377
Може също превозвача да преопакова. Някои превозвачи имат такава услуга.
Или ако нямат, да се помоли, че да не плащате обемно тегло.

# 378
  • софия
Точно ДА ще набичат такава такса "преопаковане", че цената за обем ще е за предпочитане.
При отоношението, което те и Габиели имат към клиента ("Като не ви харесва, ползвайте друг."), цената на услугата е по-малкият проблем. Всеки има право на избор и различни очаквания към качеството на услугата - какво би приел и какво не.

# 379
И при мен първия път ДА ми пратиха в някакъв офис на еконт на другия край на града, ама си я пренасочих за 3 лв. и от тогава нямам проблем.
Те ползват някакви яки отстъпки там за куриерската услуга, миналата седмица си взех една пратка - 3 лв. и някакви стотинки беше доставката с еконт.

# 380
  • Варна
Здравейте момичета от Варна, с кой превозвач сега пазарувате от UK. Аз много години с Габиели, сега съм спряла опитите за пазаруване от UK. Благодаря

# 381
  • Варна
Здравейте момичета от Варна, с кой превозвач сега пазарувате от UK. Аз много години с Габиели, сега съм спряла опитите за пазаруване от UK. Благодаря

Аз поръчах няколко пъти с Shopper.bg.
Всичко е нормално.

# 382
Аз също чакам първа доставка от shopper.bg. До този момент всичко е както трябва.

# 383
Изцяло съм се доверила на GGBG!

# 384
Евентуални Габиели през Ирландия, но често доставката се плаща и курсовете досега са само веднъж на месец.

Пуснах сега една поръчка с Доставки Англия, защото много ги исках нещата и тъкмо днес получих мейл, че е пристигнала. Но работното им време е безумно за работещи и мисля като цяло да огранича поръчките от Англия. Повечето от нещата си ги намирам и от Германия.

# 385
  • пустинята Гоби
Де да беше същото от Германия.

# 386
Доставка Англия са ми сметнали по обемно тегло пратка 40х36х30см.   Никъде не намирам над колко см се смята на обемно?

# 387
Доставка Англия са ми сметнали по обемно тегло пратка 40х36х30см.   Никъде не намирам над колко см се смята на обемно?

То май не е над определен размер, а взимат по-скъпото от тегло и обем за конкретна пратка и таксуват него.

# 388
  • софия
Няма.
Цитат
Теглото на пратка, по което изчисляваме дължимата сума за доставка се определя според реалното или обемното й тегло – взима се по-голямото от двете.

# 389
Не знам тия от ДА как мислят да развиват бизнеса си. Май разчитат на клиенти, които се лъжат да поръчат един път с тях и край.
Пратката ми от курса на ГГБГ от 14ти вече е изпратена с Еконт.
Много са бързи, браво.

Общи условия

Активация на акаунт