От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 060
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
ДА имат добре развит бизнес. Не са новаци. Мисля, че доста ги ползват за превоз на лични багажи. Гледах, че са транспорт на една прекрасна инициатива за осигуряване на оборудване и играчки в отделенията по педиатрия на сдружение "Ангели за България", което е в Лондон.
Подозирам, че целевата им група не са клиенти като нас и им е все едно дали веднъж ще се излъжем или ще ги ползваме по-често.
Това са мои разсъждения на база информация, на която съм попадала.

# 391
Според мен разчитат на лични пратки ДА.
Аз не знам някой останал доволен от тях.

Офисът в Слатина им е винаги пълен, но според мен не са тип нашите .
Като те обръснат 2 пъти за обем и ще ти излязат златни. Трети път няма да се лъжеш.

# 392
Аз съм доволна от ДА, за 2-3 седмици ми пристигат нещата, до офис на еконт и за без пари. Последно за два леки пакета платих 6 лв. и някакви стотинки всичко - и транспортната услуга на еконт.

# 393
Някой поръчвал ли е от ASDA с ГГБГ? Пишат, че те преопаковат продуктите и има допълнителна такса, но не споменават колко.

Вчера ми е пристигнала пратката при тях и още не е отбелязана в системата, а пратка от Амазон от днес, вече е отбелязана. Дали това преопаковане бави нещата имате ли впечатление?

Дано тръгне с курса в неделя.

# 394
Да, ДА превозват главно лични багажи, които са куфари, кашони и тн., интернет поръчките в моя офис поне се броят на пръсти. Затова и правилото с обема. Защото моята пратка от Амазон с 1 кг. тегло, но троен по размер кашон, им заема място в камиона, което могат да уплътнят с по-тежък товар.
Аз ги ползвам от януари почти всеки месец и само 1 път съм изгоряла и то с кашона на Амазон. За другите малки пратки нямам проблем, но те са и опаковани адекватно от изпращачите. Затова ги предпочитам пред това да плащам на ГГБГ по 5 лв на всеки започнат килограм, дори ДА да ми сметне обемен товар, пак ми излиза по-изгодно.

# 395
  • Стара Загора
Здравейте, занете ли кога ще е следващия курс на GGBG от Англия за България?

# 396
В неделя тръгват принципно. В четвъртък са в София.

# 397
Извинявам се , ако не е в точната тема , но не намерих нищо актуално , и затова ще питам тук. Някой има ли идея как седят сега нещата с гаранцията на техника купена от УК в сегашната ситуация , и потенциялно ще се полва в Бг? Интересува ме само гаранцията , мога да си донеса лаптопа сам . ще ходя натам за 2 седмици края на месеца.
Информацията онлайн е доста противоречива , съпорта в УК ми каза , че се призвала в ЕС гаранцията ,но ми се иска ако е възможно някой който е купувал нещо от там скоро , и е ползвал гаранционна поддържа тук да се включи.

# 398
  • София
Здравейте, и аз ползвам услугите на ДА и съм доволна. За последно поръчвах през май и пратката ми пристигна доста бързо. Доколкото разбирам и от сайта им, и от писаното дотук, няма промяна в условията им, въпреки новите митнически правила. Но все пак да попитам тези от вас, които са ги ползвали наскоро - така ли е...?
Каня се да поръчвам от английския еBay и се чудя дали няма да се изненадам неприятно...

# 399
Аз съю недоволна от ДА.
Цената е 3лв/кг., но това за мен не е от значение. Предпочитам да платя 5лв. повече, но пратката ми да пристигне за седмица и да имам яснота какво се случва с нея.
Някои казват, че ги таксуват дппълнително за обемни пратки. Мен не са ме възнаграждавали с подобна екстра, но пак съм недоволна, не бих ги ползвала отново и в никакъв случай не бих ги препоръчала.

# 400
А с кой доставчик пристигат за седмица? Че то преди брекзита пак пътуваха по 10 дни, след това още 2-3 за обработка…

Аз миналата седмица и тази получих две пратки с ДА, няма никакви бумащини и допълнителни такси.

# 401
С ГГБГ беше при мен за 5 дни.

# 402
Успех с предколедните поръчки с ГГБГ и висенето на опашки по 2 часа в студа. Аз лично съм пас по отношение на поръчки от Англия с тях. Достатъчно ми беше мръзненето на огромна опашка миналата година, никога повече.

# 403
Аз получавам с Екинт.
Не знам в офисите им как е положението.
Но наистина не препоръчвам ДА.
Бих пуснала поръчка и с cargobee, тях не съм ползвала досега.
Тепърва предстоят намаления в UK

# 404
Тепърва предстоят намаления в UK

Този петък им е ЧП, нали?

Да не съм изтървал нещо Joy

Общи условия

Активация на акаунт