От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 151
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
  • София
...Аз миналата седмица и тази получих две пратки с ДА, няма никакви бумащини и допълнителни такси.

Благодаря за споделения скорошен опит, MissChanandlerBong.

# 406
  • Бургас
Скоро получавали ли сте с cargobee? Не мога да намеря на колко време има са курсовете, а имам ратак, която от 11.11 е при тях.

# 407
  • Бургас
Чакам 3 пратки - от 11,14 и 17 пристигали при тях. Предполагам, че до края на седмицата ще ги получим.
Може да им звъннеш, ако нещо те притеснява. Много са любезни. Аз чакам само сандали и не са ми спешни. 🙂

# 408
  • Бургас
Аз чакам пратка с  cargobee от 09.11. Взех друга по-миналата седмица и тогава казаха, че вероятно ще имат курс през настоящата.
Не ми позволява да напиша ново мнение и поради това допълвам. Току-що видях, че пратката ми е получена в офиса в Бургас. Дано  Мария и radinna прочетат.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:02 от pafal

# 409
  • Бургас
И аз имам 6 пратки при тях.Днес ми писаха че са в офиса им в Бургас.

# 410
  • Бургас
Да и аз вчера получих мейл, че и трите ми пратки са пристигнали. Днес или утре ще ги взема.

# 411
Получих съобщение, че ГГБГ затварят офиса си в Люлин за неопределен период. Всички пратки могат да се пренасочват безплатно до офис на Еконт или с куриер до края на месеца. Жалко, беше ми удобен, дано намерят друга локация в района.

# 412
Пуснах първа поръчка с Ггбг до офис Младост. Да видим кк ще станат роботите.

# 413
  • софия
Получих съобщение, че ГГБГ затварят офиса си в Люлин за неопределен период. Всички пратки могат да се пренасочват безплатно до офис на Еконт или с куриер до края на месеца. Жалко, беше ми удобен, дано намерят друга локация в района.
Твърде кратко беше хубавото. Дано, все пак, намерят подходящ в района.
Аз бях доволна от услугата. Единствено беше малко неудобно за паркиране. Странно ми е това, което са написали.
Пак ще ползвам техния куриер.

# 414
Като прочетох написаното от ГГБГ, че офисът в Люлин не отговарял на високите им стандарти на работа, се смях с глас. Там не се чакаше, момичето обслужваше адекватно, нищо общо с офиса им в Младост.

Жалко, че го затварят, ползвах го за пратки от Германия. Явно им е практика, преди няколко години отвориха офис Запад и пак след няколко месеца го закриха.

# 415
Някакви спречквания имат според мен, тъй като е доста спонтанно решението. Можеше да кажат до края на месеца ще работи и приключва, а не от днес за днес.

# 416
  • София
Шопер бг обединяват ли пратки пристигнали в един курс?  Търся алтернатива на ГГБГ - вбесиха ме със съобщението си, че от днес за утре затварят офиса в люлин.

# 417
  • София
На 24.11 ходих следобяда и беше затворен офиса на ГГБГ в Люлин, имаше бележка на вратата. Стана ми тъпо, защото преди това проверих в сайта и нямаше информация. Не съм се оплаквала, но някой друг може да е , а може да не е и единствения случай, знам ли.

# 418
Разглезили сте се, радвам се че още има работещи варианти, макар и не дотам идеални.

# 419
  • пустинята Гоби
Аз съм предоволна откакто поръчвам с ГГБГ. Не попълвам регистрации като луда и пратките пристигат доста по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт