От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте. Искам да направя поръчка на дрешки от George, за пръв път ще ми е. Сега отворих сайта и ми излезе информация, че доставят и до България. Някой възползвал ли се е от тази доставка или е по-добре чрез посредник?
Доставят до България обаче доставката е от порядъка на 30 лв. така че вие си предценявате дали искате да заплатите тази сума.

# 661
Не излиза ли горе/долу същото с посредник или е значителна разликата?

# 662
От Британия начисляват и ДДС, освен това, ако е нещо дребно, транспорт от 30-40 лв не си струва, ако е обемно и тежко, с куриер може да не си струва.
А може да мине през държавната поща и ако няма тракинг, просто да си изчезне някъде.

# 663
Здравейте, понеже ще поръчвам за първи път, та може ли да ми кажете правилно ли е попълнено и къде да си напиша ID номера, който е в сайта на Габиели?
И още нещо - някой поръчвал ли е от немския амазон пак за тях, понеже няма много описание как да се попълва този адрес в сайта им.
Благодарско и поздрави

# 664
Имам получена пратка на адреса на shopper.bg от събота. Те по принцип изпращат ли мейл за това, защото  все още не са ме уведомили? Ползвала съм ги преди години и не знам как са сега.

# 665

В събота получих последната си пратка от George - пакетът беше между 3,5 и 4 килограма, покупките ми за приблизително 100 лири. За доставка платих 25 лева - това е транспортът от Англия до Русе (без таксата за доставка на George). Ще забележите и разлика в цените в английската и българската версия на сайта - това е ДДС-то, което се начислява за България, както писа по-горе Tsve Ty.

# 666
GEA, с кой доставчик и това включва  ли  Еконт?

# 667
GEA, с кой доставчик и това включва  ли  Еконт?

Да, включва Еконт. Използвам ГГБГ напоследък.

# 668
Имам получена пратка на адреса на shopper.bg от събота. Те по принцип изпращат ли мейл за това, защото  все още не са ме уведомили? Ползвала съм ги преди години и не знам как са сега.

Изпращат имейл със снимка на пратката. Ползвала съм ги няколко пъти в края на миналата година, може би веднъж имаше забавяне с имейла от тяхна страна.

# 669
Здравейте, за първи път ползвам GGBG, пратката ми вече е при тях, в склад UK.
Iизбрала съм доставка до офис на Еконт, в кой момент и къде ще напиша адреса на офиса на Еконт. И след получаването на пратката в склад БГ трябва ли да пращам мейл, за да ми я препратят към офис на Еконт.

# 670
Още в началото трябва да напишете адрес на офис на Еконт, понеже ако сте написали Ваш адрес доставката ще е до Вашия адрес. Още сега можете да промените

# 671
Здравейте, същият въпрос - обаче за ДА.  Регистрирах се по нощите и съм вписала моя домашен адрес.  Обаче, не намирам къде мога да задам доставка през Еконт.  Знаете ли как става и дали лесно могат да бъдат намерени на телефон?

# 672
На ДА съм писала мейл да ми променят адреса и много бързо отговориха.

Сега пък аз се чудя за ГГБГ - въведен ми офиса им в Люлин и сега за всички пратки трябва да редактирам до офис на Еконт. Мога ли сама да ги променя или трябва да им пиша?

Да изкажа позитивното си мнение от ДА - пратка тръгнала на 26.01, беше в офиса в София точно за 1 седмица, всичко е точно с пратката.

# 673
За ГГБГ - мисля, че ако е активен бутона можете сама да го направите.    И да, изглежда, че за всяка пратка може да го правите.

За ДА - ами те май нямат такава система - регистрирах се през нощите, набързо и регистрацията не е питала за опции - имаше адрес - и попълних домашния адрес.  Това означава, че ще ми ги докарат с Еконт на  адрес или че трябва да посетя техен офис?   Даже няма възможност за преглед какво съм попълнила при регистрацията, или поне не намирам.
Но много се радвам, че ги хвалите ДА. 

Всъщност, офис на Еконт или доставка до дома с Еконт голяма ли е разликата в цените?

# 674
Здравейте,
във вторник в офисът на GGBG в UK са получили 3 мои пратки (от един куриер, един изпращач и в един и същи час). Но само 2 са отразени в профилът ми. Писах им веднага, казаха да изчакам 48ч., изчаках но 3-тата още не е въведена.
Случвало ли ви се е да има забавяне? Притеснявам се, да не се загуби.

Общи условия

Активация на акаунт