От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 639
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Втори път поръчах с Доставка Англия уж да събера 2 пратки с 1 курс. Не стига, че ги разделиха, но и за пратка 1.100 кг платих 6лв... Ами много е. Бавни са и абсолютно неорганизирани. Чакам Габиели да се завърнат с нетърпение.

# 151
Някой знае ли дали фирма kds shopping от Пловдив дали работят все още,че ги ползвах преди и искам да поръчам неща от Джордж?

# 152
Колко много се бавят доставки Англия? И се плаща само 3 лв/кг ли? А мито?

За две седмици идват напоследък. Нищо не се плаща допълнително освен килограмите, не им пращаш никакви скриншоти или декларации.

# 153
  • София
kdshopping използваха транспорта на Габко, доколкото си спомням. Не съм ги използвала. Виждам, че сайта им не работи. Предполагам, че не работят.

# 154
  • Sofia
Някой знае ли дали фирма kds shopping от Пловдив дали работят все още,че ги ползвах преди и искам да поръчам неща от Джордж?

Не работят, затвориха.

# 155
  • София
Откакто пазарувам извън БГ използвам ггбг, но последните пъти много се бавеха. Явно заради наплива на клиенти и текучеството на хора, но се изнерях като знаех преди как беше. Реших, че ще използвам Доставки от Англия. Пратки пристигнали на адреса им е Англия на 27.08 взех благополучно в петък - 17.09. Разочарована съм, че пратка пристигнала на 31 август не успяха да натоварят със същия курс, а на всичкото отгоре все още чака да тръгне от там. Та следващ път няма да има и се връщам при ггбг.

# 156
Ясно, значи да не се надявам пратки пристигнали при тях на 20.09, да тръгнат с курса от 22ри.
Ами, колкото и да не бързам, то от Китай по-бързо ще ми пристигат нещата, та ако се изложат още първия път, когато ги ползвам, то ще им изтрия адреса и ще приключим.

# 157
Първия път на мен пристигна много бързо.
Имам чувството,  че за зарибявка го правят и после ти стъжнянат живота от нерви Grinning
Да не говорим, че като попитах защо така се случва ми се отговори, че не се знае как товарят пратките.
Доста пратки превозват, личен багаж ли е Или покупки, по специално в слатина е доста пълен склада няколкото пъти като ходих.

# 158
  • пустинята Гоби
В момента няма много избор на доставчици, така че забавянето, ако не е фатално не е кой зна е какъв проблем. Аз съм много доволна, че изобщо има с какво да ми дойдат поръчките.

# 159
Редовно поръчвам от Beautybay с превозвач, ползвам ДА. Няма проблеми с доставката, и четирите най-популярни сайта за козметика изпращат до адреси на превозвачи.

Друг е въпросът, че ДА доста се бавят, аз свикнах вече да чакам по 3-4 седмици пратките. Ето сега например пратка, пристигнала на 01.09 в офиса им,  още не е дошла в офиса им в София.
При ГГБГ също не е различно положениета, на 31.08 е пристигнала пратката ми в склада им в Испания, още не е пристигнала в София.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 00:51 от esmeralda23

# 160
  • София
Не съм пазарувала от Англия откакто Габиели спряха да работят. Но се налага да взема спешно няколко неща. Виждам, че ГГБГ доставят, но не ми стана ясно пращам ли фактури като при Габиели или си плащам само 5 лева.....

# 161
Имам няколко поръчки от айхерб - до офис на Лерон в Англия и всички са предвижвани бързо - в неделя тръгват от техния английски офис, а събота си ги взимам от офиса на Спиди, като през цялото време получвам емейли- натоварена, пристигнала, предадена на куриер.

# 162
  • София
Само плащаш 5лв. Нищо не се прави и мен лично това доста ме улеснява.

Есмералда, благодаря. Харесах си едни неща и ще поръчам. Simple Smile

# 163
Втори път поръчах с Доставка Англия уж да събера 2 пратки с 1 курс. Не стига, че ги разделиха, но и за пратка 1.100 кг платих 6лв... Ами много е. Бавни са и абсолютно неорганизирани. Чакам Габиели да се завърнат с нетърпение.
Здравейте,с кой техен курс получихте пратка.Аз пуснах за първи път чрез тях.Пристигнала на 04.09. и все още пътува.

# 164
Само плащаш 5лв. Нищо не се прави и мен лично това доста ме улеснява.

Есмералда, благодаря. Харесах си едни неща и ще поръчам. Simple Smile

А ДДС-то къде се плаща? При превозвача ли?

Общи условия

Активация на акаунт