От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 65 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • пустинята Гоби
Ако беше обяснила, нямаше да изглежда странно. И аз пазарувам с тях от 2012 г., ама с моите парцалки и ел. уреди, не съм интересна Cry . Пък и ползвам Еконт последните години, офисът им ми е на ужасно място.

И за 5 лева бих плащала с банка, щом се налага, все пак за да поръчам от другия край на Европа, явно ми е важно. И за мен са коректни, писала съм вече - склад като аптека, нищо загубено за 9 години.

# 196
  • В полето, под тепето.
За Габиели. Получих имейли преди няколко дни с информация за новия им адрес в С Ирландия. Стори ми се странно, погледнах тук ,никой не го обсъждаше. Днес бях се офиса и ми потвърдиха, че е вярно . Който не вярва може да ги пита лично.  На мен не ми харесва работното време на новия офис, сложни инструкции за доставка, и не знам защо трябва да си с Prime . Плащането по банков път не ме притеснява.  Пост в темата ме подсети, че имам регистрация в shopper, засега ще ползвам тях.

# 197
За Габиели. Получих имейли преди няколко дни с информация за новия им адрес в С Ирландия. Стори ми се странно, погледнах тук ,никой не го обсъждаше. Днес бях се офиса и ми потвърдиха, че е вярно . Който не вярва може да ги пита лично.  На мен не ми харесва работното време на новия офис, сложни инструкции за доставка, и не знам защо трябва да си с Prime . Плащането по банков път не ме притеснява.  Пост в темата ме подсети, че имам регистрация в shopper, засега ще ползвам тях.
Шопър бързи ли са, че ДА от началото на Септември до сега нищо още не са ми доставили, пък си имам пратки дето си ги искам по-бръзо и предпочитам да платя повече ама да не чакам толкова дълго...

# 198
Бихте ли ми казали как стои въпроса с получаването на стоката в Бг? Тя пристига в София, Пловдив или др, а след това има ли възможност за препращане с някой от бг-куриерите?

# 199
Да, ако няма офис в твоя град, ще ти я изпратят с куриер.

# 200
  • Бургас
Аз все още нямам имейл от тях. Като ви чета малко е съмнителна работата, но знае ли човек.

# 201
Аз все още нямам имейл от тях. Като ви чета малко е съмнителна работата, но знае ли човек.
Обаждане от непознат номер и имейл от непознат имейл не от техният.
Съмнително е.

# 202
  • ВАРНА
Обаждане от непознат номер и имейл от непознат имейл не от техният.
Съмнително е.

И аз това влизам да споделя - непознат номер ми звъни, но знаят, че пазарувам от Амазон и съм клиент на Габиели ... Питат дали искам информация за офиса им в Ирландия, ще ми я пратят на мейла. Мейлът е gabieliassist@gmail.com
Струва ми се странно ...

# 203
  • пустинята Гоби
Безумно е, нормалният начин е да информацията, както досега и не го напишат на сайта си.

# 204
Здравейте. Включвам се в темата с въпрос към вас. Изчетох всички предходни страници, но не се ориентират напълно. Искам да поръчам добавка за моята котка от Англия, тъй като не се предлага никъде в България, а е важна за състоянието му. Преди месец опитах да я поръчам директно от сайта, оскъпи се неимоверно, около два пъти на цената с митнически такси и освобождаване.
Сега смятам да поръчам чрез превозвач. Не ми е ясно как да подходя. Трябва превозвачът да има офис в моя град, в случая Пловдив. Преглеждам превозвачите на първа страница и избирам такъв. Оттам какво следва? Регистрирам се в сайта на превозвача и оттам взимам адреса на офиса им в Англия? След това поръчвам добавката от сайта, на който се предлага, като попълвам данните на превозвача, т.е. неговия адрес в Англия? А респективно в сайта на превозвача съм попълнила мои данни за офиса в България, в който да го получа?

Благодаря предварително.

# 205
  • пустинята Гоби
Не е нужно превозвача да има офис в Пловдив, защото може да изпрати пратката по Еконт/ Спиди навсякъде в страната. Вече, ако искате да спестите този разход, тогава търсете превозвач с офис в Пловдив. Иначе другото става, както сте го описала.

# 206
След това поръчвам добавката от сайта, на който се предлага, като попълвам данните на превозвача, т.е. неговия адрес в Англия?
И твоя ID, който превозвача ще ти даде.

# 207
Много ви благодаря! Ако има още нещо, което трябва да знам, ще се радвам да го чуя. Дано първата ми поръчка е успешна.

# 208
  • Sofia
Ще е успешна, не се притеснявай, нищо сложно няма. Simple Smile
Въпросът е, че някои от превозвачите, изредени на първа страница, в момента не доставят от UK – Gabieli, например, но може да има и други, т.е. нямаш особен избор откъм фирма-доставчик.

# 209
Здравейте,някой с пратка скоро получена от Доставки Англия да каже кой курс се раздава?Аз имам пратка получена в офис на 04.09 и все още пътува,пътува.Това ми е първа поръчка чрез тях.

Общи условия

Активация на акаунт