За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 626
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
За цени не мога да кажа нищо но едва ли е много, мисля, че е в допустимото
 За д-р Ангелов и д-р Ризова както виждаш не съм написала нищо с претекст, че просто  #2gunfire  #Cussing out. Вчера присъствах на секцио на д-р Ризова и направо имах чувството, че разпориха момичета. И от личен опит не ги харесвам. За акушерки, всички са страхотни само с 1 изключение но дори не и научих името, тя е ужасна, много груба и се държи надменно. Но едва ли ще попаднеш на нея. Стискам палци и не се притеснявай, всичко ще бъде наред, само запомни едно от мен, когато ти кажат да станеш да се разхождаш не се прави, че не си ги чула ами наистина стани, това помага много и ще се чувстваш по- добре  Peace

# 211
Megita   аз бях с моя приятелка ходихме до Синди и на път за Изгрев седнахме там щото напичаше. Галко си все порцийката кърмица.
Ти да не би затова да не си се обадила че кърмех? И що не се обади  Thinking

За д-р Ангелов и д-р Ризова както виждаш не съм написала нищо с претекст, че просто  #2gunfire  #Cussing out.

Подкрепям  Peace

# 212
  • UK
Megita  Ти да не би затова да не си се обадила че кърмех? И що не се обади  Thinking

Ми не забелязах да го кърмиш но не се и загледах но не е за това де не знаех дали ще се сетиш коя съм  Laughing
 Та представяш ли си " Здравеййй аз съм от форума бг-мамма и съм Мегита, сещаш ли се  Mr. Green" не мога аз съм малко срамежлива  Mr. Green

# 213
Мерси мила!А би ли ми казала колко се заплаща за епидурална упойка?Ако имаш и някакви впечатления от др.Ангелов или др.Ризова,както и мнение за някоя готина акушерка ще съм ти много ама много благодарна!!!!!!!!!
Здрасти avella Wink .
Насочи ли се вече към определен лекар?

# 214
  • у нас
 Cry Къде сте всички, защо никой не е писал от снощи? newsm78 Sad

# 215
По разходки 1stroller 1swing Coffee piasyk motor

# 216
  • UK
 Момичета черпя ви всички, имам Имен Ден  Hug   bouquet

# 217
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МЕГИТА!
  smile3525bigdance2

Хайде на разходка, да се порадваме още малко на хубавото слънчице!

П.С. Днес кой празнува! Май Виктория??? newsm78

# 218
Честит имен ден на Мегита!   baloni

Галя води ли малката при някоя лекарка ?

# 219
Честит имен ден Мегита   bouquet newsm51 Gift

# 220
Честит имен ден на Meqita !!!   bouquet
Момичета, искам да ви почерпя - днес моето малко слънчице Виктория празнува своя първи имен ден !!! newsm38 cheers  bigdance2 Tada Честито на всички съименници !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 221
  • у нас
Честито на всички, които празнуват днес!!! newsm51 Tada  bigdance2/b][/color]

# 222

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!

# 223
Честит празник на Megita и Вики на rosi7! Да са живи и здрави, много щастие и любов да ги съпътства!

ninka, благодаря за инфото. Ходих там и обувчиците от 28 лв наистина са много хубави, но нямаше големи номера. Накрая купих едни от центъра.

# 224

станахме на един месец и да почерпим  love001
 newsm38 cook cook

Общи условия

Активация на акаунт