За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 13 630
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
avella знам че се прилага, защото аз като раждах имаше момиче с епидурална! За съжаление немога да ти дам по- подробна информация  Tired

Иначе за ПРОСЛОВУТОТО БУРГ.РОДИЛНО незнам какво да ти кажа! Аз попаднах на страхотна акушерка, която през цялото време ме напътсваше /без да имам никаква уговорка с нея/ и всичко мина много леко. А тази, с която се бях уговорила даже не дойде  Sad
Според мен всичко е въпрос на късмет !!

Леко раждане !!!

# 196
  • Бургас
Авела, знам със сигурност, че правят такава упойка, но мен ме разубедиха като ми казаха, че след това матката по-трудно се контрахира и имаш адско главоболие няколко дни. Не попитах за цената. Иначе ми казаха, че почти всички лекари в "реанимацията", искам да кажа анестезиолози, я прилагат, естествено с уговорка. Говори с лекаря, който ще ти води раждането. Не се оставяй на тези, които са на смяна, защото обикновено род. зала е препълнена, а са 2 акушерки и 1 лекар, който почти винаги, ако е вечер спи, а акушерката ако има доста родилки едвам се оправя с всички. Най-добре си намери някой лекар. Не ти препоръчвам моята, защото не съм доволна. Другите мами да кажат при кой. Чувала съм добри отзиви за Драгнева, Ангелов, Дорийска и т.н. Успех и леко раждане!

# 197
  • Бургас
Крис77, изчисти си кутията, че вече 2 съобщения ми ги отхвърля. Ще се чуем по-късно. newsm68

# 198
Карнобат 8400   ПУ "Минчо Невалин"      ул."Петър Берон"24      тел. 0559/22955

Извинявам се,че се намесвам,но името е  ПУ "Минчо Неволин"  Wink

Имам един въпрос-Къде водите малките на заведение през деня?Тоест къде сядате с децата
И също-Къде се намира "Патиланци" ?

Лека вечер

# 199
  • Бургас
Скъпи бургаски мами!
На много места пусках теми ,но там не получих за съжаление отговор.Та въпроса ми е прилага ли се епидурална упойка в Бургас за норм.раждане?А И при кой доктор родихте /с или без уговорка / и колко си платихте?Мерси за отговорите ви !!!!!!!Терминът ми наближава /15.12/ и освен вълнение вече усещам и доста страх-особено като чета за ПРОСЛОВУТОТО БУРГ.РОДИЛНО!!!!!
Какви ви са впечатленията на тези ,който са родили наскоро?

Да прилага се епидурална упойка,това ще го коментираш с гинеколога ти той ще се погрижи.
Моята брменност я води д-р Добрева.Случи се така че и родих при нея,тя беше на смяна когато отидох в родилно.Не съм се уговаряла с никой.Не мога да се оплача от внимание,чак беше прекалено.Свързвам го с това че съм мед сестра и от колегиална гледна точка не ме оставиха,което пък не ми направи раждането по леко.40 мин дрямах на това магаре,два пъти ме сразаха,е родих накрая ама с големи мъки......както и да е
Искам да ти кажа че с угпворка или не никой ням ада ти гарантира безпроблемно раждане.
Така че направи това което сметнеш за добре..и успех:)

# 200
  • у дома
Avella, в Бургас се прави и епидурална и спинална упойка. Моя близка приятелка роди преди месец със спинална упойка и е много доволна. Бременноста и наблюдаваше д-р Дорийска и уговорката беше с нея. За съжаление координати не мога да дам сега, но ако се интересваш пиши.  Hug

# 201
Момичета ИЗДИРВАМЕ Емилиян. Моля ви погледнете снимките, дали не сте го виждали някъде? Имаме съмнения, че последно е видян във вашия град.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=140192.new#new

# 202
Момичета спешно ми трябва инфо Димитрова дали работи със ЗК Hug

# 203
Sillveto, за съжаление не съм го виждала и не мога да помогна, но наистина се моля да се завърне жив и здрав в къщи  Praynig
Galiq_82, коя Димитрова е това?
Утре ще ходя в "Славейков" и ще имам около 1 свободен час. Дайте малко информация къде по магазините около "Младост" мога да намеря детски момчешки ботички /No 31-32/.

# 204
Soleada става въпрос за педиатърката, не й зная малкото име, кабинета й е на ул. "Поп Георги" 7  bouquet

# 205
Sillveto,стискам палци да се намери момчето!Дано всичко е наред!

# 206

Утре ще ходя в "Славейков" и ще имам около 1 свободен час. Дайте малко информация къде по магазините около "Младост" мога да намеря детски момчешки ботички /No 31-32/.

======================================================================
Аз купих на  баткото много хубави боти от Младост.Магазинчето се намира от страната на зеленчуковия пазар.От едната страна на маг.  продават пердета,хавлии и др.,а от другата мисля че има дънки.Ботите струват 28лв.  Peace

# 207
  • Бургас
Момичета спешно ми трябва инфо Димитрова дали работи със ЗК Hug
Гале, аз знам, че не работи. Тя е завеждаща на неонатология и няма право да работи с касата.

# 208
  • UK
 Ренито вчера те видях с бебето и отще едно момичета пак с бебе пред хотел Аква на една пейка но не посмях да кажа нищо понеже не се познаваме  Blush

авелла тук вече се правят всякакви упойки, аз уча за МС и имахме практика в родилна зала и мога да ти дам много имена и телефони
 д-р Добрева - 0888/423512
 д-р Душепеев - 0888/628564
 д-р Гамишев - 08986/9289
 д-р Георгиев - 0887/890201
 д-р Ковачева - 0888/920713
 д-р Трепечов - 0888/206978
 д-р Лазарова - 0888/206964 - не я препоръчвам!!!
 д-р Шик - 0888/206914
 д-р Дорийска - 0888/908706

Надявам се да са от полза   Hug

А ето и снимката от срещата ни в Хепи  Hug   натисни тук

Последна редакция: чт, 09 ное 2006, 19:32 от Megita

# 209
  • Бургас
Мерси мила!А би ли ми казала колко се заплаща за епидурална упойка?Ако имаш и някакви впечатления от др.Ангелов или др.Ризова,както и мнение за някоя готина акушерка ще съм ти много ама много благодарна!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт