Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно - 30

• 95 478
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • тук, на мястото си
На морето:
Келнер, сметката!
Това е елитен ресторант, господине! Сметката я носи кардиолог!

Катаджията дълго ме гледа и накрая ми вика: Нищо ли няма да ми предложиш??
Аз: Хайде да се оженим

Оженихме се, скромно: пръстени, подписване, целувки... Но, развода, изживяхме шумно: подаръци, приятели, салюти!

# 376
  • София
Моцарелата е страхотна напитка, но накрая остават някакви големи бели топки... какво да правя с тях, някой знае ли!?

Само в България докато си на работа се чудиш как да изкараш некви пари.

Всички хора са носители на интелект, но при много от тях е безсимптомно.

За да може един мъж да задържи една жена, трябва от панталона, портфейла и главата поне едно да му е пълно.

Синът ми вече една седмица носи тениска с надпис "Вярвам на Бойко Борисов". През това време са го били, оплювали, дори са хвърляли бутилки по него. Страшно е да си представя какво ще му се случи, ако излезе навън...

За рождения си ден най-малката ни дъщеря пожела парти в стил "Пепеляшка". Така и направихме - заведохме близначките на ресторант, а нея я оставихме да чисти вкъщи...

Ако вземеш заем от банка, ще го плащаш 30 години.
Ако я обереш, ще си навън след 10.
Следвайте ме за още финансови съвети.

# 377
Съвети към туристите:
-Ако сте се загубили в планината: Потърсете мъха по камъните.
Зеленото успокоява.
-Ако сте се загубили в гората: Боровете са на север, палмите - на юг.

# 378
# 379
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 380
Не е виц, но звучи като такъв. И вече втори ден си се смея като си спомня разговора.
Неграмотна клиентка от ромски произход, която е забравила да съобщи, че има сключен брак в Кипър, с пакистанец. Питам я: "Защо?". Отговорът: "Ми това не беше истински брак. Нямаше ходене до църквата, нямаше халки... Само се подписахме на нЕкаква хартия". Rolling Eyes People Bride With Veil

# 381
  • София
Не е виц, но звучи като такъв. И вече втори ден си се смея като си спомня разговора.
Неграмотна клиентка от ромски произход, която е забравила да съобщи, че има сключен брак в Кипър, с пакистанец. Питам я: "Защо?". Отговорът: "Ми това не беше истински брак. Нямаше ходене до църквата, нямаше халки... Само се подписахме на нЕкаква хартия". Rolling Eyes People Bride With Veil
Хахах...остава да е било на тоалетна хартия. Или на салфетка...Joy

# 382
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
винаги съм се чудила ако човек подпише в друга държава как информацията стига в България. сега с европейския съюз може би има някаъв обмен, но извън него?
не е лесна работата с този контингент. Simple Smile

# 383
# 384
Скрит текст:
винаги съм се чудила ако човек подпише в друга държава как информацията стига в България. сега с европейския съюз може би има някаъв обмен, но извън него?
не е лесна работата с този контингент. Simple Smile

Сключила го е 2019 год., регистриран е в България октомври 2020 година. Да им имам обмена бих казала.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
В магазин влиза въоръжен сексуален маниак и крещи:
- Сега ще изнасиля някого! Мадам, Вие как се казвате?
- Мария...
- Вас няма да изнасиля, майка ми се казва Мария. А ти, бе младеж, как се казваш?
- Иван. Но всички ми казват Мария...

# 385
# 386
В далечния север е извършено престъпление.
Полицията разпитва заподозрян ескимос:
- Какво правихте през нощта от 15. ноември до 03. април?

# 387
Млада еврейска двойка се жени. Отиват при равина да им разясни въпросите около морала:
- Никакви танци! - казва им той - Това не е морално!
- А секс?
- Е, секс може, няма как. Нали деца трябва да се раждат.
- А какъв секс? Например - жената отдолу, мъжът отгоре? - любопитстват младоженците.
- Да, така може.
- А обратното - мъжът отдолу, жената отгоре?
- И така може.
- А прави?
- Прави не може! Вие като почнете така и до танци ще го докарате!

# 388
  • тук, на мястото си
Ако една мравка може да носи 10 пъти повече от собственото си тегло, значи ли, че 50 грама мравки могат да ми донесат една бира?

- Как се представя новият ни нападател?
- Като Вазов е...
Но Вазов никога не е играл футбол...
- Именно!

- Пешо, жена ти още ли те ревнува така безпричинно?
- Не, Ванка, намерих ѝ причина...

# 389
  • София
Прибирам се вчера късно, а на детската площадка двама тинейджъри. Разпалено говорят на висок глас и след всяка дума псувня!
Викам им:
-Момчета, по леко с псувните!
А единият ме поглежда нагло и казва:
-Ай си глей работата бе дъртак! Кво ша ми напраиш?
-Кво ли? Ша ти отпера един шамар!
А той скача вади телефона, насочва го към мене, навира ми го в лицето и казва:
-Я повтори пак! Я пак, сега си онлайн и 300 човека те гледат!
Добре, че съм човек с хумор. Казвам:
-Добре повтарям за всички. Младежо, не е прилично да се целувате с приятеля си на обществено място! 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт