(Без)Перспектива?

• 13 302
  • 352
  •   1
Отговори
# 195
Жена овен - страшна работа. Мазохисти, идеалисти, докато не победят в собствените си представи - няма отказване.

# 196
Жена овен - страшна работа. Мазохисти, идеалисти, докато не победят в собствените си представи - няма отказване.

Всички огнени сме така, поне знаем, какво искаме, и се борим докрай.

# 197
Накрая обаче съжалявате горчиво. От лични наблюдения твърдя.

# 198
Много зависи от житейската ситуация и сферата, по принцип не сме  от хората които съжаляват до живот за нещо,което просто е трябвало така да стане. Винаги намираме сили да се изправим и в много тежки моменти.

# 199
  • Paris, France
Ако не греша, тя е овен а той рак.

Ужас.

# 200
Всички се изправяме след буря.
Идеята ми е, че търсите съвети, а не ги вземате предвид, защото вече сте решили. Импулсивността и идеализма ви опияняват и не мислите трезво. Дори да знаете какво искате, то не е най-доброто за вас, а още по-лошото е, че търсите помощ, а после не поемате протегнатата ръка.

# 201
  • София
Малей, мъж Рак...
Аз имам много добри приятели жена Везни и мъж Рак. Обаче тя въобще не му се връзва на емоционалните драми и манипулации.

# 202
Масово се наблюдава пускането на теми с оплаквания и "...какво да правя....И след това нито се приемат различните мнения,нито нещо се променя.Предлагам да изберем една по-бойна съфорумка ,която да отиде и да плесне два шамара на "милото"

# 203
Ей ся, ми дойде до шибна един шамар на тоя побеснелия от другата тема.

# 204
Масово се наблюдава пускането на теми с оплаквания и "...какво да правя....И след това нито се приемат различните мнения,нито нещо се променя.Предлагам да изберем една по-бойна съфорумка ,която да отиде и да плесне два шамара на "милото"
То лошото е, че решенията на оплакванията са очевидни. Ама направо ще ти избодат очите... И нищо.

# 205
Не сме мазохисти Овните. Ние с бившия ми мъж бяхме аз Овен, той Рак. Страшна работа беше!

# 206
Леле-леле, така си е, ако някой може да се справи с мъж Рак то това е жената Овен. Гледам го тоя трилър всеки ден. 😄

# 207
  • Paris, France
Интересно ми е как Овните понасят квачешката привързаност към семейството на Раците и как им издържат емоционалните терзания и изблици. Аз не мога.

С мъже Овни се разбирам идеално в приятелска връзка. С някои мъже Раци също, но да не е за дълго. То и мъже не са. В мъжете Овни има нещо женско. Обичат да молят за помощ жени.

# 208
Не сме мазохисти Овните. Ние с бившия ми мъж бяхме аз Овен, той Рак. Страшна работа беше!

Дай тогава акъл на Дени, тоя как да го изяде по скоро, считам, че в тиган с копър и чесън най ще му подхожда. Обожавам морски дарове.😀

# 209

И защо на „милото“, когато проблемът е само и единствено на „милата“? Вината, че търпи и продължава да се натиска – също.
Изключвам авторките на статии, приказки и т.н. турско-локумени драми. По принцип така си говоря...

Общи условия

Активация на акаунт