Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 200
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Боба заради колики и подуване на бебчо.  Това за крушите и смокините със синьо сирене е добра идея и без това вчера си мислех за смокини, а сестра ми само ми хвали един вид круши от техния зеленчук , а и сложих бутилка от бялото вино да се изстудява Simple Smile

# 526
Оо, ясно, благодаря. Не ми беше и минало през ума. Имам още доста за домашно явно!

# 527
Момичета само подуших когато майка ми си правеше кафе и веднага имаше реакция от бебчо. Вчера си сложих да хапна чушки с кайма и ориз и изядох каймата и ориза без проблем. Когато се насочих към чушките и от хотела върнаха храната към кухнята Grinning Шегувам се с таткото, че ще прилича на него, защото той не понася чушки Grinning

# 528
Черната черта на корема ми излезе чак в 9 месец и не беше кой знае колко наситена. След раждането избледня. За момента не се е появила още.

За боб, леща, грах, зеле и т.н е защото са газообразуващи и при кърмене могат да създадат допълнително колики. Иначе точно снощи си хапнах аз салата от зеле.

# 529
И дъщеря ми казва, че не й понасят чушки-нито сготвени, нито сурови.А преди ги ядеше по много и всякак.Кафе и шоколад също не понася.
   И да,когато започнете да кърмите,много е важно да следите како ядете,за да спестите газови неразположения на бебето.Сега плацентата има функция да редуцира някой неща,но тогава с кърмата минава всичко.

# 530
  • до най-прекрасния мъж
Аз за окосмяването отдавна щях да пиша и все като тръгна да пиша, забравям. При мен е ужас, особено на корема. Преди имах само мъх, сега от под гърдите до под пъпа са си тънки дълги косми, макар и светли. Отделно, по краката забелязвам, че трябва всяка седмица да ги чистя, иначе растат много бързо. Преди изкарвах по две седмици, сега не карат и една. В понеделник тръгнах да обличам рокля, бях ги махала до гладко преди 6 дни и съм спокойна. Добре, че се погледнах, направо се уплаших и се преоблякох - хем много, хем дълги, хем тъмни. Кога пораснаха, не знам.

# 531
По краката и триъгълника си решавам проблема с кола маска, че и за мишници те... Понякога мишниците ги минавам с бръснач.

# 532
FB, как си, какво става?
Аз имах ужасна вечер. На ляво вече всичко ме боли, по гръб и на дясно вече ме боли, защото бебетата притискат нещо и като цяло ставах всеки час за да се размърдам. Мрън мрън

# 533
  • London
Аз съм като първа братовчедка на Чубака 😃
Коремчето ми е доста окосмено в момента ама засега не смея да пипам. Не знам кога ще ми избият бушоните и ще го изчистя 😆

# 534
  • София
Уф, значи не е само при мен проблема с окосмяването. Успокоих се. Grinning Аз от преди имах малко излишни косъмчета под пъпа и ги махам, ама сега взеха все повече и повече да стават. Ще продължа да махам само тези, които съм махала и преди. Дано останалите паднат след раждането.

Иначе от няколко нощи спя добре и се събуждам само по веднъж за тоалетна към 4 сутринта. Преди на всеки два часа ставах. Нооо пък вече ми е неудобно да спя в поза полу-корем и си спя на една страна с двата крака сгънати и възглавница между тях и вече две сутрини се събуждам с болки в кокалите - някъде там където краката ми се свързват с таза Grinning

Допълнително супер бързо се изморявам с разходките навън и започва да ме боли кръста. Disappointed Много съм нещастна, защото по принцип съм много активен човек и вървя километри на ден. Бях убедена, че и като забременея пак ще прекарвам часове в разходки, но сметките май ще излязат криви.

# 535
FB, стискам силно палци да се успокоят нещата при теб и лекарите да направят най-доброто за вас!
Стискам палци и на момичетата, на които предстои фетална морфология! Надявам се да успеете да се отпуснете и да се настроите положително.
Минавам да споделя, че днес неочаквано си купихме количка: Cybex Balios S Lux 3 в 1 - в момента в Raya Toys е много намалена и е на цената на 2 в 1, а и на летните от този модел (959 лв.) Цветът е само тъмно сив, но и ние не искахме много шарена. Бяхме се насочили към други модели с 4 амортисьора (на Jane), но цената беше с над 500 лв. по-висока.

# 536
Момичета минавам да ви кажа, че мина операцията 1.10мин бях под упойка. Тече ми кръв, не ме боли сега по рано само околу 2 часа все едно менструални болки, сега съм по добре. Но не ми дават да ставам 24 часа и това с подлога та ми е много неудобно.

Усещам бебчо ритка си, добре е.
Не мога да ви опиша на всички благодарността си към разбирането ви. Обичам ви всички, дори и виртуално. ❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘

# 537
Радвам се, че е минало добре. Ще издържиш. Ти си силна жена. С теб съм Heart

# 538
Момичета минавам да ви кажа, че мина операцията 1.10мин бях под упойка. Тече ми кръв, не ме боли сега по рано само околу 2 часа все едно менструални болки, сега съм по добре. Но не ми дават да ставам 24 часа и това с подлога та ми е много неудобно.

Не мога да ви опиша на всички благодарността си към разбирането ви. Обичам ви всички, дори и виртуално. ❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘
Много се радвам, че е минало. Лекарите какво казват, добре ли е положението сега?

# 539

Много се радвам, че е минало. Лекарите какво казват, добре ли е положението сега?
Никой нищо не казва и това ме вбесява само дойдоха да питат за 1 минутка как съм и това е

Общи условия

Активация на акаунт