Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 188
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
FB, бързо възстановяване и скоро да си си вкъщи при семейството. Довечера ще мине визитация, питай ги. Няма ли шанс за катетър? Аз също видях зор с подлогата след трансфера и накрая помолих за катетър, защото вече не издържах, а трябваше да лежа още час.

# 541
FB, добре че е минало вече, радвам се, че всичко е наред и ритка бебчо! Бързо и спокойно възстановяване! Повече никакви тревоги и мисли за болници до термин! ❤️🍀

# 542
  • London
FB, браво ! 🙏🏻 Всички тук ти стискаме палци и ти пожелавам до края повече никакви тревоги и притеснения ❤

# 543
Минавам да споделя, че днес неочаквано си купихме количка: Cybex Balios S Lux 3 в 1 - в момента в Raya Toys е много намалена и е на цената на 2 в 1, а и на летните от този модел (959 лв.) Цветът е само тъмно сив, но и ние не искахме много шарена. Бяхме се насочили към други модели с 4 амортисьора (на Jane), но цената беше с над 500 лв. по-висока.

Иха, благодаря, наистина е много намалена! Лека ли е, как е маневреността? Би трябвало нейното столче за кола да е достатъчно откъм сигурно пътуване, нали?

Едит: има я и във Вис Виталис. Виждам пише, че има промо код PROMO5 - 5% за суми от 400,01 лв до 800,00 лв. и PROMO7 - 7% за суми от 800,01 лв до 1000,00 лв.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 17:36 от dее92

# 544
FB, дано всичко да е наред с теб и бебчето! Сигурно много се страхуваш, но мисли позитивно. Това винаги помага.
Относно написаното от dee92 за лекарите, съм напълно съгласна. Няма да се впускам в подробности, че мога дълъг разказ да напиша. От много години ходя при един и същи лекар. Сега, заради възрастта си ходя и на ЖК по здр.каса и на ФМ ходих, че и на двама-трима други специалисти. Олелееееее...Смятам да огранича максимално достъпа си до другите лекари, освен моя. Много си го харесвам по принцип, а сега се убеждавам колко невероятен човек и професионалист е.
За окосмяването - не го пипайте. Предната бременност имах малко по гърдите и под пъпа. Всичко, което почиствах остана после, другото изчезна след раждането.

# 545
За окосмяването пишете да не се пипа, но ако се прави секцио не трябва ли корема да е обезкосмен? На ММ са му махали апендикса и то по спешност и пак са го накарали да се обръсне изцяло от пъпа надолу. Та дори да не е планово секцио, а по спешност, може пак да искат да се махнат и в болницата единствения вариант ще е бръснач. Аз предпочитам да си ги махна с друго
FB дано да помогне процедурата и макар че сигурно ще трябва да лежиш до края, от тук нататък да нямаш повече тревоги 🍀

# 546
FB браво, радвам се че всичко е минало добре. От тук нататък много почивка и среща с бебчо чак в 9ти месец! 🍀

Alison не знам за секциото, но с първата бременност АГ изрично ме предупреди ако не искам и след раждането да имам косми да не ги пипам. Търпях си ги (махах само 2-3 по-дълги косъма около пъпа с пинсета).. и след това наистина изчезнаха сами.

# 547
Момичета минавам да ви кажа, че мина операцията 1.10мин бях под упойка. Тече ми кръв, не ме боли сега по рано само околу 2 часа все едно менструални болки, сега съм по добре. Но не ми дават да ставам 24 часа и това с подлога та ми е много неудобно.

Усещам бебчо ритка си, добре е.
Не мога да ви опиша на всички благодарността си към разбирането ви. Обичам ви всички, дори и виртуално. ❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘
Страхотни новини, бързо възстановяване ти пожелавам! Blush

# 548

Иха, благодаря, наистина е много намалена! Лека ли е, как е маневреността? Би трябвало нейното столче за кола да е достатъчно откъм сигурно пътуване, нали?

Едит: има я и във Вис Виталис. Виждам пише, че има промо код PROMO5 - 5% за суми от 400,01 лв до 800,00 лв. и PROMO7 - 7% за суми от 800,01 лв до 1000,00 лв.

В магазина се усещаше много маневрена количката Simple Smile (така е и според няколкото английски ревюта, които прочетох). За комбинирана е лека - 11.7 кг с летния кош. Кошчето има разни сертификати за безопасност, надявам се, че е сигурно. Иначе, е леко и удобно, променя се според размера на бебето, може да се фиксира с колани или с тяхната допълнителна система. Но не съм сигурна, че ще е подходящо до 24 месеца, както пишат.

Във Вис Виталис ни казаха, че тези отстъпки не важат за стоки в промоция, но може би ако си купите други неща ще можете да използвате за тях отстъпката за по-голямата сума. Разбира се, може да звъннете и да попитате.

FB, бързо възстановяване!

# 549
  • London
Alison, добър въпрос ! Аз ще съм със секцио, та ще питам още следващия път дали ще ми обръснат корема 😃 Защото ако е така, предпочитам с кола маска да си го дръпна аз, вместо бръснач.

# 550
Раждах със секцио - нищо не съм махала от корема - само триъгълника.

# 551
Да попитам на всички от вас ли са пускани изследвания за вирусология - херпес, цитомргаловирус, епщайн бар вирус и други по-специфични? Зачудих се, защото на мен нито Ковачев, нито Сигридов са ми ги искали, а пък в групата на клиниката им доста жени споделят, че са им били назначени. Дали е според случая или по-скоро се искат от всички бременни?

# 552
На мен за три бременности тези изследвания никой не ми ги е искал и не съм ги пускала, от приятелки също не съм чувала да са ги пускали.
По-скоро може би ги искат според индивидуалния случай.. 🙄

# 553
На мен са ми пускали някакви, но тези определено не са ми ги искали. Искаха ми от рода на хив и сифилис.

# 554
И на мен не са ми ги искали , само стандартните и задължителни ХИВ, хепатити и тн.
Даже не всички видове хепатит.

Общи условия

Активация на акаунт