Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 209
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
Габи , развесели ме. За това суеверие ли става въпрос или някоя друга щуротия?
Вече 2 пъти съм била на фризьор и  което при мен включва: подстригване, измиване и прическа, Щяха да са и повече, ако не бяха двата месеца на леглови режим. Скоро пак ми предстои посещение при фризьорката , която между другото не е и в нашия град , но мисля да го съчетая с фотосесията на бременното ми коремче . Отделно на всеки 4 седмици си ходя и на маникюр. Само защото съм бременна, не мисля , че трябва да заприличвам на караконджул.
За пазаруването пък съвсем нямам скрупули. Количката я взехме в момента , в който ми разрешиха да ставам и набелязахме останалите неща. Дрехи всякакви сестра ми ми даде . От мен се иска само да ги изпера още веднъж и да ги сортирам по размери, че са от 50 до 68. Купихме многократни пелени, слинг, бодита. Другата седмица, като вляза в седми месец, ще поръчам и комплект за изписването. Изчакваме още да видим дали ще се състои бебешкото изложение в Бургас, ако не ни затворят пак и да забранят събитията и от там ще донапазаруваме. Имам и още някои неща, които от Испания ще си взема. Като цяло нямам много място за съхранение иначе отдавна да сме приключили с шопинга.

# 571
При нас вече навсякъде се знае... От работата научиха още юни месец от болничните. А с ММ работим в една съща фирма. На родителите казахме още в началото, а на по-далечни хора след третия месец. До тогава бях забранила да се казва... Вечер заспивам само на лявата страна с ръка на корема, а през нощта се въртя и на дясно. Като ме заболи таза се обръщам и така. Относно кихането за сега нямам проблем...
Едит: аз си ходя на маникюр всеки месец ама за фризьор не смеех, е оказа се, че моята фризьора е на почивка и ще чакам до другата седмица поне до сряда... Относно акнето което ми изби се мажа с Розова вода. Сега не ми се иска да използвам химии върху себе си...

# 572
Момичета, минавам на отчет. Както ви се бях оплакала, че ми е много притеснено за ФМ, мина! И мина чудесно. Най-накрая май ще я отпусна тая душа. Докторката каза, че няма никакви забележки, всичко изглежда перфектно. Девойкта си отговаря точно на седмицата и дните, тежи 340 гр., мята ръце и крака във всички посоки, смуче си пръста и си прави бебешките неща на спокойствие. Лекарката дори каза, че след такива ФМ обикновено изобщо не прави последната (около 28 седмица), но имайки предвид ситуацията, ще ми я направи за лично спокойствие, но не очаква никакви изненади, особено в комбинация с пълните генетични изследвания, които направихме още в началото. За първи път от доста време, се чувствам спокойна и щастлива 🥰

За фризьора - изобщо не се впрягам, подстригвам се и даже се боядисвам, без това от стрес половината ми коса е побеляла… А странните усещания като придърпвания тук и там, дори изтръпвания и т.н., са съвсем нормални и в реда на нещата, така че спокойно.

Алисън, ти остана да се похвалиш утре с добри новини. Стискам палци! ❤

FB, как е положението при теб?

# 573
При нас съпругът ми е много суеверен, с първата бременност два пъти казваха момче, ходих да се подстрижа и на ФМ казаха 100% момИче, та аз излязох виновна, че съм му орязала достойнството. 😂 Този път преди да почнем да опитваме ходих да се подстрижа доста и от тогава не съм ходила, а онзи ден видях фризьорката и се смяхме по тоя повод. Иначе си се боядисвам вкъщи. Вчера си купих боя, че другата седмица съм на обучение, да не ходя като "зебра" както някой го определи. 😁

Иначе на родителите си казахме като бях във 2 м., а на всички останали + на работа след 3-я. Не съм била тъпана пред някакви хора, с които не се виждаме често и не поддържаме връзка де. Още нищо не съм купувала, но искам да видя и какво ще ми влезе в употреба от каката.

На маникюр също ходя всеки месец.

Започвам сериозно да се замислям дали да се връщам на работа през септември...не съм карала Ковид, а с този бум, с който ни плашат пак...а там определено съм в една от най-рисковите среди. Не ми дава обаче мира и мисълта, че ще стоя толкова време вкъщи...

# 574
Rayli страхотни нови, дано при всички ФМ да мине добре и с добри резултати.

Относно подстригването и боядисването мен доста ме притеснява, ама вече ще отида на фризьор, наложително е  Simple Smile

Придърпвания определено има и се засилват сякаш, като вляза в нова седмица и после отшумяват.
А усещате ли засилване на течението с напредване на седмиците?

# 575
Райли, чудесни новини Simple Smile
Аз изобщо и не се опитвам да правя резки движения, да не говорим да се изправям бързо. Избягвам и осукването в торса, защото не ми е хубаво, не знам защо.
Аз се постригах средата на юли. Има че бях с червено омбре, червеното падна, стана някакво ръждиво, но не изглежда зле. Фризьорката отказа да ме боядиса докато не спра да кърмя, но аз и не държа де.
На маникюр спрях да ходя още при първото затваряне на всичко, ужа да използвам и малко почивка за ноктите, после пък маникюристката ми замина за Англия и не ми се ходи при друга.
Та така... Седя си вкъщи, дебелея си и си приличам на прасенце в кочинка.

# 576
Момичета имате ли по засилено течение с напредването? Не мога да преценя от жегата ли е, някакъв проблем ли има, а съм на лекар чак Септември.

# 577
Fairytale, 🖐️ за стоящите вкъщи прасенца 😂 Не съм ходила на маникюр отдавна, сама поддържах в началото. Поръчах си един уж по-еко лак с по-изчистени съставки, но и той ми мирише много силно и рядко го слагам. 😀

Повече ми липсват процедурите за лице, добре ми се отразяваше микронидълинг. Ходех на лазерна епилация и фото на краката. Фотото ми подейства по-ефективно в интерес на истината. Особено откакто разбрахме обаче, спряхме ходенията за глезотийки Sad Като знам, че съм шаш и ще се притеснявам кой е болен някъде и не ми е належащо, за съжаление отложих. И двамата сме домошари, свикнахме да работим от вкъщи, та не ми пречи. Но имам вече нужда от епилацията, ефектът все повече изчезва... 😭 Цената за многото процедури ми се струва вече неоправдана.

Лейди, не мога да преценя колко се е увеличило, но си имам на моменти доста. Чувам и при други дами е така. Миналият месец микробиологията ми беше чиста, стискам палци и при теб!

# 578
Момичета някоя от вас лекувала ли е ешхерия коли? Излезна ми на микробиологията,че имам,а АГ е в отпуска.Много се притесних,като прочетох какви рискове крие за плода.

# 579
Rayli страхотни новини. Супер. Момичета надявам се при всички новините да са страхотни. Heart Момъка ритка като чуе музиката която обичаме с таткото. А ние сме си купонджии на по 28 и 26 години, слушаме всичко стига да ни харесва песента, нямаме претенции дали ще е чалга или не...

# 580
Rayli дано и аз утре да отпусна малко душата като теб. Информативно искам да попитам тези,които пиете Магнерот - кога го пиете? На листовката пише преди или по време на хранене, а аз от темата за добавки бях чела, че магнезий се пие вечер преди лягане 🙄

# 581
Rayli дано и аз утре да отпусна малко душата като теб. Информативно искам да попитам тези,които пиете Магнерот - кога го пиете? На листовката пише преди или по време на хранене, а аз от темата за добавки бях чела, че магнезий се пие вечер преди лягане 🙄

AlisonParker И преди и след ядене си го пия 3х1 от около 3 месеца го пия.

# 582
Момичета някоя от вас лекувала ли е ешхерия коли? Излезна ми на микробиологията,че имам,а АГ е в отпуска.Много се притесних,като прочетох какви рискове крие за плода.
Аз имах преди години (не бях бременна), с един курс антибиотици се махна. Хубаво е да я изчистиш по най-бързия начин за да не го мислиш. И си искай и пробиотик.
Пия магнезий по всяко време... То ако и това трябва да съобразя Rolling Eyes

# 583
В началото си пиех цялата доза магнезий вечер преди лягане , ама АГ ме накара да си я разделя на 3 приема.

# 584
Сладки неща в Пепко 😊 :

Момичета, понеже започнах да си мисля поне за по-големите покупки, ми хрумна нещо относно зарядното за телефон. Моето е късо и дори не ми е напълно удобно, когато е включено на нощното шкафче. Някъде мернах съвет да си подготвим възможно най-дълъг кабел, ако контактите в болницата са малко по-далеч.

В emag има избор за 30тина лева и както повечето телефони са с USB C, сигурно няма да е излишно.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 19:12 от dее92

Общи условия

Активация на акаунт