Слънцето пече, а зима ни влече, че като дойде зима, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще има! (Тема 4/2021)

• 24 188
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
Пускам  линкове към посредници: Тук пускам линкове към сайтове: Примерно в Трендьол има уникални неща. Може да се пазарува през посредници или познати в Турция,директни доставки до България не правят. Аз лично не пазарувам през посредници , но ходим сравнително често в Турция. От изброените за Милослава има само хубави отзиви , като лично аз няколко пъти съм си писала с нея по различни въпроси (основно за лекарства и ин витро) , но не съм ползвала услугите й. Ако всичко е наред, ММ ми е обещал един шопинг тур пролетта в Истанбул.
А това са двата комплекта , които за сега сме харесали :
Скрит текст:

# 601
Безкрайно ти благодаря!Бабчето вече я сърбят ръчичките!

# 602
iren благодаря за линковете - много полезно! 😊 Намери ми занимание за днес 😁

Аз също съм на мнение, че има много комплекти, които са скъпи и съдържат много излишни неща, но както и iren e пратила има и по-малки комплекти на добри цени.
За синът ми аз си направих комплекта - взех си комплект боди с ританки, отделно шапчица,  пелена и одеялце и една жилетцица за всеки случай (роди се октомври и не знаех какво ще е времето) и всички неща се съчетаваха помежду си.
Сега мисля да направя същото - мисля да си подготвя по едно боди с къс и дълъг ръкав и в зависимост от времето да преценя кое ще облече, за отгоре или цяло гащеризонче или комплект блузка с ританки, шапка и ръкавички, по-дебела пелена или одеялце.. в крайна сметка то няма да е навън, от болницата в колата, от колата вкъщи.

За суеверията - ние само не казвахме на никой преди първата ФМ и не исках прекалено рано да купувам неща. Иначе си се подстригвам (вече два пъти), ходя на педикюр, правя си маникюр.. поне сега да не изглеждам като абориген, нищо че си лежа вкъщи.. 😂

# 603
Аз влизам да се оплача, че ми отмениха дълго чакания час за ФМ и ми казаха просто да стоя и да чакам обаждане, изобщо не знам дали ще е днес и съм страшно разочарована 😡🥺

# 604
Това къде?Много неприятно!
 FB, как си днес, момиче?
  Избрахте ли имена вече,момичета?Има ли натиск от страна на родата на кой буквата да носи малкото човече?
   Аз като бъдеща баба нямам грам претенции.И децата ми знаят,нищо че се шегуваме от време на време ,че ще носи на баба буквата.Най-важно е да е живо и здраво и родителите  с желание и любов да изберат името.
    От няколко места чувам , че ако носи моята или на ММ буквата, трябвало да помислим как да се отчетем.Ей това не го разбирам!Аз ще се отчитам с безкрайна обич и подкрепа.Все едно ,ако не е на някой от нас , няма да му купя нищо,или няма да го гледам,или да помагам при нужда?!/ по гадно стечение на обстоятелствата другата баба не доживя сватбата и внуче,ясно е ,че на мен ще разчитат децата ми/.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 11:58 от марулета

# 605
В МЦ Сигридов.... Поне да ми бяха дали обяснение дали ще е днес, утре или друг ден. И много добре знаят, че не съм от София и съм пътувала за това специално

# 606
AlisonParker как така и то без обяснение?...

# 607
  • до най-прекрасния мъж
Алисън, то ти имаш ли време да чакаш? Доколкото си спомням вървим горе-долу в еднаква седмица. То няма за кога да се отлага вече. Дано се разрешат нещата още днес, че да не се разкарваш отново.

# 608
Ами в 22+3 съм, Сигридов мисля, че ги прави до 23+6, но дори да имах време пак е несериозно. Бих влязла в положение, но той не е лекар, който следи и изражда, за да има такъв случай. Просто ми беше казано, че "са се случили някакви неща"

# 609
  • София
Алисън, много неприятно. Дано все пак днес се състои и да дадат някакво по-професионално и смислено обяснение защо е отменен часа. Flowers Four Leaf Clover

# 610
Алисън, това е направо нагло, чакаме по един месец за такъв преглед, че и си пътувала, поне да се бяха обадили вчера... Дано те приемат днес.

За фризьорите - хич не съм суеверна, преди две седмици си отрязах половината коса, че не беше в добра форма вече, а чакам момче Smile Фризьорът беше мъж и хич не се впечатли Simple Smile
Магнерот пия 2х2, сутрин и вечер, получава се след храна. Иначе не успявам да го наместя, спрямо желязото, b12, хормона за щитовидната, т.н.
Като гледам колко сте напреднали с пазаруването, започвам да се паникьосвам - от много работа нямам време и нищичко не сме купували още.

Аз от една седмица съм с кашлица, не е ковид и са ми чисти гърдите, ама помолих да работя от вкъщи, по-добре ми е. Ама пък нещо ми се учестиха контракциите, дали е от кашлицата? Чакам с нетърпение ФМ, която е на 24-ти, ще съм 21+6 гс тогава. Надявам се шийката ми да издържа, че много се притеснявам с тези чести свивания, а и като гледам колко скъсени шийки има тук, се плаша. Иначе бебчо си ритка, поне за това съм спокойна Relaxed

На всички стискам палци, особено на момичетата с премеждия!

# 611
Момичета на ФМ АГ ми каза като си изпия pregna formula и ogestan Mother and baby да ги сменя с Премама Дуо. Можете ли да ми дадете отзиви за тях?

# 612
Еее Али, това е повече от разочароващо, много съжалявам! Чакаме 2 пълни седмици++ въобще да отворят, че и от преди това (последните дни на юли също беше ужас) и сега отменят това важно изследване 😐😐 Дано се обадят скоро, но особено пътуващите трябва да са с приоритет!! Поне обяснение да имаше.

Ако нещо ти се наложи - доволна съм от Надежда за ФМ. Модерни са и с опит и не беше такъв бой с часовете. Аз се записах там и до последно се чудих кой час да избера - този или да дочакам в МЦ Сигридов. Чувала съм и добри неща за МЦ Марковс, Сигридов е препоръчвал и МЦ Фемина. Токуда последно бяха много заети с часовете.

# 613
Съжалявам, Алисън, можеше да предложат алтенратива при друг специалист, ако той е зает, поне, или друг час. Предполагам, че съвсем скоро ще ти звъннат. Напълно имаш право да се ядосваш, но няма смисъл от това. Дано скоро недоразумението и нещата да се разрешат.

# 614
  • до най-прекрасния мъж
Момичета на ФМ АГ ми каза като си изпия pregna formula и ogestan Mother and baby да ги сменя с Премама Дуо. Можете ли да ми дадете отзиви за тях?
Пия ги почти от самото начало. Много съм доволна. Имай предвид, че са две таблетки вътре - едната е витамини и минерали, другата е капсула Омега, аз си ги пия заедно. Не са ми ги препоръчвали, казаха ми да си избера някакви и тези в аптеката ми се сториха най-красиви Joy и си карам с тях.

Общи условия

Активация на акаунт