отзиви за мебелна компания ирим

• 13 160
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да повдигна темата за Ирим. Някой с пресни отзиви.
Аз също мисля за кухня от Ирим ?
Току що приключих с ремонта на кухнята. Шкафовете са от модулните на Ирим. Поръчах ги в Практикер. ПДЧ-то им е леко крехко. Лично ги сглобявах. Нямаше проблеми. Само шкафът за вградения абсорбатор трябваше леко да се коригира - повдигнахме дъното със сантиметър нагоре, за да влезе докрай уредът. Плота много ми харесва като цвят и гърбът е същия, обаче с него имаше малък проблем. Въпреки сериозното монтажно лепило, се изметна и разлепи на места. Е, залепих го пак, тоя път с пяна и сега е ОК. Пак с части от гръбчето затворих едно неизползваемо пространство до печката, но не рискувах да ползвам само него. Подлепих го с пдч плоскости, останали ми от стара секция. Ами, старото пдч няма нищо общо със сегашното - много по-здраво и дебело е. Да видим колко време ще изтрае, че тоя триседмичен фитнес по ремонта не ми се повтаря скоро.

# 31
Вкъщи правихме ремонт преди 2години,сменихме всички мебели с тези на ирим доста съм доволна.Преди бяхме взели някаква спалня от виденов и започна да се рони пдч-то.Цените на ирим са добри и качеството е добро.

Общи условия

Активация на акаунт