Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 212
  • 685
  •   1
Отговори
# 105
На морето си нося парфюмите ,които съм набелязала за летни ,защото живея на морето.Ако отивам на почивка вземам според настроението и възможностите за носене на багаж.Иначе много си харесвам на морето Шанелите -  Paris - Riviera ,Chance Eau Tender edp, Chance Viva , двата Габриел , N 5 L eau .. Сега пък след душ сложих Latin Lover божествен иланг иланг с жасмин..Обожавам Rosa Verde , Jadore  и фланкърите му, Туберозата, Мимозата , Honor  и Reflection на Amouage.
Инаме от солените Izia  и Wood Sage & Sea Salt Jo Malone London.

Денси ,благодаря за новата тема .Относно Floral Musk  в тая жега не усещам всичко ,но е по-флорално сладка вариация по темата Бакара ,Бакара в жегата ми е по-линеен ,докато този има развитие и в един момент край морския бряг вече вече уд-а който усещам беше с една  " препечена " жилка ..

# 106
В гръцката Сефора има страхотни намаления на почти всичко. Нямаше как да не намажа една дълго отлагана любов - хипнотичната отрова с 25% на Диор и червилце. На тази жега си ми беше много добре с него. Бях взела със себе си само червената ябълка на Нина, но тя изчезваше от кожата ми буквално за минути. Направи ми страхотно впечатление как всяка вечер за вечеря гърците бяха много добре парфюмирани. Ммм. Като че ли зимата повече crave-вам цитруси, вода, море. Лятото бързо се насищам и искам нещо сладичко, интересно. На отиване на бг летище тествах ла ви интенс с едно пръс на китката. Познайте дали десетте ми пръс на Нина се усетиха в сравнение. Хареса ми доста.

# 107
На мен това с парфюмирането на вечеря на Гърците изобщо не ми прави добро впечатление. На съседната маса имаше дама с Alien, едвам се навечерях! На задух и 30 градуса изобщо не беше ок.

# 108
Здравейте група, предстои ми да купувам подарък на тийнейджърка, голяма фенка на Ариана Гранде и съм решила да и купя парфюм на Ариана, бихте ли ми казали кой ви допада най-много и кой е най-приятен? Благодаря предварително!

# 109
Здравейте група, предстои ми да купувам подарък на тийнейджърка, голяма фенка на Ариана Гранде и съм решила да и купя парфюм на Ариана, бихте ли ми казали кой ви допада най-много и кой е най-приятен? Благодаря предварително!

Мога да дам най-точно мнение за R.E.M., защото си го купих неотдавна. Той е унисекс, има леко мъжко звучене. Не бих го препоръчала за тийнейджърка, но все пак зависи какво ѝ харесва. Аз бих избрала Sweet Like Candy, ако харесва сладки, но Thank you, next, Ari и Moonlight също стават. Cloud според мен е по-особен и накъртващ.

# 110
Много полезна информация, благодаря Ви! Heartpulse

# 111
  • The Evergreen State
Аааа момичета що не казвате за Izia La Nuit?! Бива ли така ?! Stuck Out Tongue

Ходя си аз парфюмно отегчена от сума ти време насам но ето че в този слънчев ден при случайна обиколка на любимите ми парфюмни щандове в мола най-накрая стигнах до нея. За втори път тествам и Chanel Paris- Riviera.
Спокойно мога да изпръскам по флакон само от тези два парфюма и да не ми трябва нищо друго. Много ме грабнаха и двата, такова нещо не се беше случвало от много време насам. Парфюмно развълнувана съм.
Пръснах и трети - Aqua Allegoria Pera Granita Guerlain. И него бих взела ей така за разкош. Допаднаха ми и трите много, много френски парфюми Smile но първите два са просто Kissing Face Sparkling Heart

Нощната Изия е приказка, комплексна е и с дълбочина. Ако шиприте са вашата стихия няма как да не я харесате.

# 112
  • Чукарландия
И аз съм от групата, която заради формата на флакона (обувка?!? 🙄wtf) все още не съм пробвала нито един от фланкърите на Добрите Гърли.
Но може би ще се престраша с Very Good Girl, комбинацията личи-роза, която обожавам, а и заради споменаваната прилика с Delina и Angel Nova! 😉

# 113
Здравейте, знаете ли освен от Делириум, от къде другаде може да се закупят парфюмите на Kilian? Ако има от къде да взема тестер ще е супер.

# 114
В Парфюми Шоп - от там си купих втората Принцеса. Има и тестери.

# 115
  • Враца
Изведнъж, нещо ми стана и си поръчах Gold Intensive Aoud Mancera.
Без да съм чела отзиви и без да съм го тествала. Просто ми излезе на една промоция и ми падна мъглата. Simple Smile
Сега, не знам какво очаквам, но се вълнувам.

# 116
Когато не знаеш какво да очакваш е мега вълнуващо Stuck Out Tongue
Обичам тази тръпка, та ако ще и да не е 100 процента положителна

# 117
И аз да помоля за отзиви за Mancera Gold intensive aoud. Във фрагрантика има много ласкателни отзиви, ама мен комбинацията роза с уд не ми е любима. Дали си струва?
Аз се чудя между него и Borea.

# 118
  • София
Можете ли да ми предложите дамски парфюм с олибанум, но без пачули, че на моята кожа, ако го има в аромата, взима връх над всичко останало и става много остър? По принцип до сега съм ползвала само леки и нежни парфюми ,но си взех She Wood и много ми харесва.Да е по-дамски и мек. От скоро съм в парфюмните теми и още не познавам много аромати, но сега непркъснато ви чета и интереса ми е неописуем.

# 119
Фрагрантика пише, че олибанум е тамян. Аз не мога да помогна, защото нямам и не обичам парфюми с тамян.

Общи условия

Активация на акаунт