Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 175
  • 685
  •   1
Отговори
# 90
Определено Мон Герлен Интенз.❤

Много ти благодаря Денси, поръчах го ♥

# 91
Определено Мон Герлен Интенз.❤

Много ти благодаря Денси, поръчах го ♥
Честито! Прекрасен е този парфюм, аз го обичам силно в хладно време. Сега му е топло, да знаеш през деня. Вечер на морски брез евентуално.

Въпреки че, всичко е относително.
Всеки ден започвам деня с Колоните на Ермес задължително. После вечер сменям. Обаче тогава вече ми се носи нещо тежко, защото цитрусите и хладните аромати ми писват. Днес наобяд така се напръсках с Катар Roja Dove, че…. Мислех, че ще убия хората около мен, но получих комплименти. Аз също го харесах силно в тази жега. Утре ще се напръскам с Оман Roja Dove. Той е  още по- плодов уд.
И двата парфюма са просто “уау”.

# 92
Не знам как си оцеляла с този парфюм, Денси! 😃 Аз сега се напръсках с Essence Narciso Rodriguez и въпреки, че знаеш - той не е тежък парфюм, ще се самозадуша, защото попрекалих с отпускането на пръста върху пулверизатора, по врачански... 🥴

# 93
  • Бургас
Колебая се между 2 парфюма, тъй като ще поръчвам на сляпо -  Mon Guerlain intense и Very good girl .. по описание и двата ми допадат, но като излъчване кой е по-секси и харизматичен?
Мон Интенз, обаче за мен Мон едп е много по- красив и траен.Край морето е великолепен.

# 94
Мисля че в цялата парфюмна тема само аз не съм хлътнала по Very Good Girl. Не че е лош, но не ме впечатли. Все още любим ми е класическия и Supreme, като не мога да реша кой от двата да взема.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 21:49 от Lale_Lili

# 95
Не си само ти. Аз откровено не харесвам Very Good Girl. Пробвах го с вълнение и тотално се разочаровах Simple Smile това е част от играта

Edit: Не харесвам Idol и производните и всички фланкъри на Angel, с изключение на Muse. Първообраза обожавам и до там Simple Smile

Ако има някакво значение, нали..

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 21:39 от Jollie

# 96
И на мен не ми хареса много. Затова пък бавно и славно почвам да се прехласвам по първия Idole. Още няколко теста ми трябват, но засега всичко в него ми допада.
Пробвах и Gypsy water най-после. И той много ми хареса, определено е унисекс.
И най-после успях да понося малко Бакара и екстракта, благодарение на мила съфорумка. Ами… и аз съм от тези, които имат love-hate отношения с него. “Зъболекарският кабинет” не ме пощади, но на сутринта това, което все още витаеше от екстракта ме приласкаваше отново и отново.

# 97
Аз все още не съм достигнала да пробвам оригиналния Бакара, но при размяна получих арабелска имитация и много ми харесва. Траен е, усеща се болничната нотка, но е лека и дава само нюанс на основния аромат. Ослушвам се и за оригинала да го пробвам, а до тогава щедро си ползвам имитацията ✌️
Много ме запалвате по нишовите аромати и има защо. Само цените да бяха по поносими, но няма как. Качеството винаги има цена.

# 98
  • виртуално
Мисля че в цялата парфюмна тема само аз не съм хлътнала по Very Good Girl. Не че е лош, но не ме впечатли. Все още любим ми е класическия и Supreme, като не мога да реша кой от двата да взема.
Не съм пробвала нито една от обувките.
Бутилката ми е толкова неприятна, че не искам да ги тествам

# 99
На мен бутилката ми харесва, но доста хора казват че е грозна и кичозна. Предния уикенд влезнах набързо в Сефора с приятелят ми и като я видя се засмя искренно и ми каза: "Хаха какво е това". 😄 Много го развесели това "нещо".

# 100
Не съм пробвала нито една от обувките.
Бутилката ми е толкова неприятна, че не искам да ги тествам

И аз го отбягвах заради отвратителната бутилка, докато не усетих разкошен парфюм на колежка. Като куче-следотърсач вървях по дирята, докато открия коя е и кой е парфюмът.
Купих го на същия ден, имам оригинала, не познавам другите, но ще ми е интересно да ги разуча.

# 101
И аз харесвам само първия. Но дори него го нямам.

# 102
Ново от Риана/Фенти
https://www.fragrantica.com/news/Fenty-Eau-de-Parfum-15374.html
Снимките никак не ми харесват, нито опаковката, нито тази боровинка.
Но продуктите Фенти са много хубави, може да се окаже и парфюмът такъв.

# 103
Оо, бих го пробвала! И бутилката ми харесва, като тези ретро аптекарски шишенца малко. Само да не е някакво банално роза-пачули.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 10:22 от tuali

# 104
Вчера разносих Alien Mirage. Нямах очаквания, затова и нямаше какво да оправдава. Солен, сладникав, адски държелив. До вечерта се чудих на кой парфюм така силно ми напомня и накрая се сетих - Narcisso Ambree. Не си го нося с мен, за да се убедя със сигурност, но драйдаунът е същият. Вярно е, че Mirage изобщо не е Alien. Утре го пускам на втори тест и после ще докладвам дали остава или си заминава.
Днес съм се поляла с Flora Futura - това вече е друга работа, има си извънземно колкото да не е без хич, но го има. Има хлад в този парфюм наистина и някаква лека тръпчивост. Лек е, почти няма шлейф, но ще си го нося като разхождам кучето и ходя до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт