Парфюмни размисли и страсти (август 2021 г.) - 263

• 66 121
  • 685
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Имам чуденка между HUGO BOSS BOSS BOTTLED и DOLCE&GABBANA POUR HOMME.
За мъж на средна възраст трябва избера парфюм.Господинът носи класически аромати ,сам си пожела парфюм, не е парфюмозависим и тези двата със сигурност няма. 
Ще поръчвам онлайн и нямам къде да тествам,та се осланям на вашата помощ пак.
Привет Did-ko, аз бих се спрял на версията Boss Bottled Intense Eau de Parfum Hugo Boss
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Inten … Parfum-40468.html
За мен, това издание е перфектно, като ароматна композиция с по-наситен и богат аромат, а като представяне - чудесни трайност и сияж.

# 481
Имам чуденка между HUGO BOSS BOSS BOTTLED и DOLCE&GABBANA POUR HOMME.
За мъж на средна възраст трябва избера парфюм.Господинът носи класически аромати ,сам си пожела парфюм, не е парфюмозависим и тези двата със сигурност няма. 
Ще поръчвам онлайн и нямам къде да тествам,та се осланям на вашата помощ пак.
Привет Did-ko, аз бих се спрял на версията Boss Bottled Intense Eau de Parfum Hugo Boss
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-Bottled-Inten … Parfum-40468.html
За мен, това издание е перфектно, като ароматна композиция с по-наситен и богат аромат, а като представяне - чудесни трайност и сияж.

x2  , не помня дали тази версия я спряха , но предполагам се намира още онлайн.
Моментното състояние на Dolce&Gabbana Pour Homme е много зле

, ЖАЛКО разводнено подобие на оригинала

Разликата между двата , особено за някой който е ползвал версията със стикера е МНОГО голяма. Ако се търся нещо подобно на оригинала , за по-зрели на години,или вкус за парфюми мъже ,

Проверих заради теб , и в Parfimo 125мл е на промоция за 72лв. Има и големи 200мл , които по-трудно се намират. От чисто любопитство , какво разбираш под "мъж на средна възраст" ? Smile

Парфюм за спорт

Парфюм за деня

Парфюм за вечерта

# 482
  • София
Да попиша и аз малко, макар все още да нямам аромат с преобладаващи солени нотки.
Вчера открих перфектната череша за лятото и днес опустоших пробичката от 2 мл. , като си поръчах "гюмче" от Елинор. Ароматът е Intense Cherry Montale. tuali спомена, че тези дни усеща тежки Монтали около себе си. Тази череша няма нищо общо с тежката удова и мускусна база присъща на Монтал. Началото шупва на нослето като газирана напитка със захар и бергамотче и след минутка идват черешките. Узрели и сочни череши, без да са накъртващо сладки, но са си сладички. Simple Smile  Усещат се дълго, подпрени леко от цветята в сърцевината и си отиват плавно с утихването на аромата сред много лека кремава пудреност от ванилията, муска и сантала в базата. Черешата е като в Black Perfecto by La Petite Robe Noire Eau de Toilette Florale Guerlain, но само тя. Няма толкова много роза, няма кожа, няма накъртващата сладост от леко прегоряло черешово сладко. Черната рокля ще е хубава в студените есенни дни и с кожени дрехи, докато тази черешка е много удачна сега, дори в летните жеги. Няма опасност да предозирате, - седи по-скоро интимно и нежно. Няма опасност да ви се сгади от сладост, защото е сочна. Да, може да се каже, че ароматът е сравнително монотонен и със сигурност няма да ви изненада неприятно.
Другото ми познанство е Sicily Mancera. Запознала съм се само с около 150 аромата и за първи път попадам на най-свежата цитрусова "Fanta" в парфюм. Началото е експлозия от цитруси - ярки, слънчеви и сочни.Много позитивни и разхлаждащи. Искаше ми се през цялото време да усещам аромата така, но за жалост, при цитрусите това е невъзможно. И все пак, ароматът си остава позитивен, нежен, ефирен и подходящ за горещините.
И докато със Sicily можете да започнете летния ден на брега на морето, да се гоните с вълните и солени пръски да закачат раменете ви, то Coco Vanille Mancera е това, което ви трябва за летните вечери и разходка по кея, когато морския бриз си играе в косите ви. И докато първия е щуро, весело и знойно момиче, то втория е чувствения сексапил на жена.
Харесва ми, че се запознах и с трите аромата.
Чакам с пратка от Нотино и мостра на новия Alien Goddess - ще го видим Simple Smile
От Дъглас пък, при вчерашната промоция, на сляпо поръчах J`ose Eisenberg. По отзивите във Фрагрантика така и не успях да се ориентирам. Ако се окаже аромат-шамар, идеално ще ми е. Обичам провокативни парфюми.
Благодаря за търпението при прочитането на този пост! Purple Heart

# 483
Благодаря, момичета и момчета, за бързите съвети!
Ще потърся предложения  от Deetron макар,че доста ровене ще падне - поизчерпан е този Бос .
Благодаря за труда,WaltherP99, Dolce-то веднага отпадна благодарение на теб. Ще видя обаче INTENSOto , че и ММ ми е рожденник.
Та, мъж на средна възраст ми е вече не чак толкова млад и все още не чак толкова стар. Laughing    Нещо между 45 и 55 предполагам ,с риск да засегна някого. Горе долу де.
Сега ме извинетИ, имам парфюми за поръчване!

# 484
  • Варна
Аз също трябва да купя парфюм за подарък за един господин и се бях спряла на https://elinor.bg/product/hugo-boss-hugo-just-different. Знам, че харесва свежи аромати. Моля за съвет Simple Smile

# 485
  • виртуално
Аз също трябва да купя парфюм за подарък за един господин и се бях спряла на https://elinor.bg/product/hugo-boss-hugo-just-different. Знам, че харесва свежи аромати. Моля за съвет Simple Smile
според мен този
http://www.elfragrance.bg/azzaro-chrome-aqua-eau-de-toilette-spr … myje-p-18194.html

# 486
Поисках си тестер на Rolling in love, Kilian от Делириум и добре, че го направих преди да купя. Не мога да разбера как парфюм с такава цена е толлкова нетраен. Буквално се пръскам 5-6 пъти и след 2 часа нищо. А момичето в магазина доста настояваше, че това е един от най-трайните парфюми от марката. За мен е абсолютно не предвид цената. Насочвам се към нещо друго, красиво, различно, трайно, но чакам да се влюбя отново.

# 487
  • The Evergreen State
Споделям статия на която попаднах случайно и ми се стори интересна. Склонна съм да вярвам на бройката пръскане на бутилка. Спомням си че имах малка бутилка от 20 мл парфюм доста отдавна и пръсках само него, два спрея на ден докато не го свърших. Изразходих го за шест месеца. Материала е удобен да прецените за колко време би ви стигнал парфюм според количеството и навика на пръскане. Заповядайте

https://nstperfume.com/2008/08/19/perfume-for-life-how-long-will … -collection-last/

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 13:12 от Athena

# 488
Ще се наложи да живея 200-300 години минимум, то се е видяло 😄

# 489
  • Sofia
Споделям статия на която попаднах случайно и ми се стори интересна. Склонна съм да вярвам на бройката пръскане на бутилка. Спомням си че имах малка бутилка от 20 мл парфюм доста отдавна и пръсках само него, два спрея на ден докато не го свърших. Изразходих го за шест месеца. Материала е удобен да прецените за колко време би ви стигнал парфюм според количеството и навика на пръскане. Заповядайте

https://nstperfume.com/2008/08/19/perfume-for-life-how-long-will … -collection-last/

Леле, леле..... за 3 живота Hushed А моята колекция е миниатюрна, в сравнение с на някои момичета тук Simple Smile Да сме живи и здрави всички и да си ги пръскаме с кеф!

# 490
  • The Evergreen State
Предполагам повечето от съфорумците биха предпочели да останат в неведение по отношение на скоростта на изразходване Stuck Out Tongue но понякога е добре човек да е наясно, особено ако се колебае дали да не се запаси с нещо и се чуди колко да вземе, или ако къта всяка капка от парфюм който има в колекцията си който е спрян или ако се колебае какво количество парфюм да си вземе ако харесва нещо но е наясно че ще го носи не всеки ден а приблизително само n пъти на месец.

# 491
Поисках си тестер на Rolling in love, Kilian от Делириум и добре, че го направих преди да купя. Не мога да разбера как парфюм с такава цена е толлкова нетраен. Буквално се пръскам 5-6 пъти и след 2 часа нищо. А момичето в магазина доста настояваше, че това е един от най-трайните парфюми от марката. За мен е абсолютно не предвид цената. Насочвам се към нещо друго, красиво, различно, трайно, но чакам да се влюбя отново.
Това си е строго индивидуално - при мен трае от зори до здрач - в косата до измиване ....

# 492
Колкото и да съм в неведение... количествата са дойстойни за дъго време дори, ако съдържанието е за пиене, а какво остава като са за пръскане! 😆
Едно време се шашках как сестрата на приятелка хабеше 1 шише с парфюм (30 мл нямаше, обикновено 100) за 10 дни! Ми има хора, на които никакво количество няма да им се види много.

# 493
Има-няма за още 100 години живот🤣🤣🤣

# 494
Това си е строго индивидуално - при мен трае от зори до здрач - в косата до измиване ....
И при мен е много траен, но определено не може да се каже, че е от най-трайните парфюм на марката. Има доста още по-трайни.

Днес получих новия ми парфюм на Initio и съм се напръскала до уши да го пробвам. Имам и три страшно интересни проби от мила съфорумка, които също ще тествам тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт