Изпитани сайтове за парфюми - август 2021

• 74 922
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Поръчка направена на 31.07 от Делириум, днес ме чака в офиса на куриера. Преди малко получих известие, бях забравила че поръчах Орхидеята 😂

# 76
Моята кошница в Нотино също е празна Hushed. Такива попадения имах..Сърдита съм им, нищо няма да си поръчам, нищо, че има БД.

# 77
Моята кошница в Нотино също е празна Hushed. Такива попадения имах..Сърдита съм им, нищо няма да си поръчам, нищо, че има БД.
И аз така. Ще поръчам от Beautymall каквото търся.

# 78
  • Стара Загора
Моята кошница също са я изпразнили, а отдавна си попълвах нещица на добри цени. Хич не ми харесва тази практика. В момента цените им са завишени и то не малко...

# 79
  • Стара Загора
Радика ,благодаря,за новата тема ! Two Hearts Моята кошница ,в Нотино , не е изпразнена .Аз чаках безплатна доставка , така ,че действам ,докато не са я изпразнили !

# 80
  • София
Благодаря и аз за красивата и подредена нова тема! Flowers Hibiscus
Получих си Byzance Ormonde Jayne от makeup (от втория опит) - перфектен и стабилно опакован, както обикновено, дойде доста бързо - поръчан в понеделник, беше пристигнал в офис на Спиди в петък. Milen, още веднъж, много благодаря за навременната информация. Flowers Cherry Blossom
Masque Milano имат безплатна доставка до 09.08 с код fsaug21. Шипингът им иначе струва 10 евро до Бг. Не бях сигурна дали ще важи за сетове, но поръчах успешно сетче с мостри от новата им линия Milano Fragranze с кода. Поръчах вчера, днес вече е шипнато (въпреки предупреждението за летни отпуски и забавяне на обработката на поръчки в нюзлетъра им), ще дойде с DHL Express, чакам го към края на седмицата. Simple Smile
Oт сайта на Ormonde Jayne ни вест, ни кост все още - поръчах на 29.07, поръчката не е мръднала, а се предполага, че се стараят да обработват в рамките на 24 ч. (според инфо в сайта). Относно доставката пише, че е до 2-3 работни дни след поръчка (до английски адреси). Започва да ме обзема леко притеснение... Не намерих информация какъв куриер ползват, но шипинг таксата им е 7 паунда от точка А до точка Б в Англия за поръчки до 149 паунда.
Edit: Току-що получих мейл, че поръчката е обработена. Grinning Куриер - DPD.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 12:29 от Klodilia

# 81
Празнете и пълнете кошниците редовно, това ви пожелавам! Flowers Hibiscus

Klodilia , честит да е и с много настроение да поливаш! Flowers Hibiscus

Нотино и - 30 % да бяха пуснали днес на PDM, пак нямаше да могат да ми развалят настроението, коeто makeup ми създадоха. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 14:10 от Milen™

# 82
  • Пловдив
  https://douglas.bg/rochas-girl-conf-58420

Дали е траен  и може ли да се намери на по добра цена? Мисля, че е нов и го няма все още.

# 83
Кой изкупи екслузивните Герлени от Дъглас тази сутрин? Сега е останал само GUERLAIN EMBRUNS D'YLANG. Simple Smile

# 84
  https://douglas.bg/rochas-girl-conf-58420

Дали е траен  и може ли да се намери на по добра цена? Мисля, че е нов и го няма все още.
Не го виждам по други сайтове. Парфюмчето не е нещо кой знае какво. Леко акватичен, цветен, летен аромат. Сравнително траен е като за такъв тип парфюм, но няма да впечатли с нечувана трайност.

# 85
  • Стара Загора
За мен Girl е абсолютен нетраен компот. Както каза приятелка след като си тръгнах от мола, го забравих. Има толкова много парфюми, че изобщо не знам как са могли да направят подобно безумие.

Да кажа, че има красивия сочен с вкусна нектарина Floral на Jimmy Choo в парфимо на 54 лв (90 мл тестер). На мен ми е голям, така че си поръчах 40 ml за 42 лв от parfumi-Shop, с код Summer излезна 39,50 лв. Ще си го взема от шоурума. Някой писа, че били в отпуск до края на месеца. Като ми се обадят ще разбера.

Днес и вчера тествам новото Туили и ми хареса най-много от всички. Armani Idole Aura е красив бонбонено солен парфюм с луксозна свежа роза и топли ванилови нотки. Прилича ми на Emilio Pucci Sabbia 167 без соленото и на Avon TTA Voyage. Не погледнах цена, но в Нотино го имаше скоро.

# 86
Здравейте, момичета! Аз май обърках темите исках тук да напиша, нещо се омотах в парфюмните теми 😊.
Преди седмица се върнах от Италия, в една Сефора купих за дъщеричката ми някакъв супер намален комплект за 5 евро (душ гел, хубаво несесерче и....) и ми сложиха мостра на Aura mugler  леко се влюбих Simple Smile,  ( в Бг няма как да се случи) дават ги с неудоволствие и за покупка на парфюми 😅🤔 . Иначе това лято си преоткрих D&G ligt blue / ухае ми на лимонено лято/.
Чета ви с интерес, не съм купувала он лайн парфюм от България, четох и назад в темите, какво ще ме посъветвате за Тестерите от parfuim.bg , струват ми се супер изгодни, извинявам се ако е имало подобно обсъждане, не открих 😊 . Слънчев и усмихнат ароматен ден ❤️

# 87
Аз пък не видях кое е намалението на Дъглас 20 % на всичко ? Брайтче ?

# 88
  • Бургас
На всичко не съм написала Stuck Out Tongue Closed Eyes -10% отстъпка на всички парфюми до 50 мл. и
-20% отстъпка на всички парфюми от 50 мл. или повече.Има и някои неща с -25, 45, 50%.

# 89
Нещо малко, но златно пристигна от Parfimo, нямам никакви забележки, приятна изненада беше капачката със златните нишки, тъй като е тестер
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/J-Adore-L-Or-10371.html

Общи условия

Активация на акаунт