Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 797
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 105
  • до най-прекрасния мъж
Парочистачката от брошурата става само за пода. Имам подобна на Силвър Крест, ползвам я за целия апартамент - ламинат, плочки и балатум. Чисти доста добре. Но няма как да се ползва за други цели, за такива си ползвам ръчната. Отново Силвър Крест от Лидл.

# 106
Видях я, имаше маски за коса, крем за ръце , но на мен не ми хареса. На тази марка е https://shop.lillydrogerie.bg/r-ce-vege-avokado-100ml
И аз не съм и фен.
След толкова хвалби тук за маслините в буркан, взех няколко, мислете му ако не ми харесат 😏😸

# 107
Маслинките са меки моите. Не помня предните пъти така ли бяха, или сега са омекнали тези. Иначе не са лошавки, особено за 2.50 лв., особено и че са в зехтинче екстра върджин, не в олио и гОла вода...

Часовничетата ме интересуват, нищо не казвате за тях, пък питах..айде пак да питам Simple Smile

# 108
  • Козлодуй
Взела съм предния понеделник без да огледам айвър в тумбестите буркани с хартиика отгоре като го отворих разхерметизиран и хартииката ми е попречила да видя че мухлясал отгоре ама нали е скъп изхвърлих само половината избърсах със салфетка горната част на буркана и пак го ядохме ама пиша да го поглеждате дали не е мухлясал под хартията

# 109
  • София
Има ли в Лидл охладено бутер тесто?
има, стои около топените сирена.

# 110
  • Под гъбата
Някой с отзив за гръцкия зехтин ? Маслините каламата джъмбо в буркан са страхотни

# 111
  • Бургас / UK

Часовничетата ме интересуват, нищо не казвате за тях, пък питах..айде пак да питам Simple Smile

Tета,някой спомена, че са само тези показани в брошурата и черния бил по-груб на живо Blush
ПС: намерих ,коментара е на soul81 ,пост 92

Аз да попитам за памучните тампони на СИЕН,разпадат  ли се като се почиства лицето или си стоят цели ?

Брадичке ,Благодаря за Новата тема  Hug

# 112
О, че не ми е излязло, отивам да го търся, мерси.

Тампоните на мен не ми се разпадат.

Зехтинът е хубав, аз го харесвам, и ще си взема пак. Скоро го пускаха този островния гръцки-Крит, Сития и т.н.

# 113

Tета,някой спомена, че са само тези показани в брошурата и черния бил по-груб на живо Blush
ПС: намерих ,коментара е на soul81 ,пост 92

Аз да попитам за памучните тампони на СИЕН,разпадат  ли се като се почиства лицето или си стоят цели ?

Брадичке ,Благодаря за Новата тема  Hug
Памучните тампони Cien са много добри. Ползвам ги от доста време. Тънички са и не се разпадат.
Часовниците ги видях, не ми направиха кой знае какво впечатление. Розовият ми е много кукленски, а другите - грубовати.
Панталоните за 11.99лв. са хубави, но нещо не отговарят на размерите, имайте го предвид. Клиновете и те са хубави.
Топено сирене естествено нямаше. Пак ще им пиша за изчерпани наличности 2 часа след започване на промоцията.

# 114
Днес си купих чушкопек. Преди малко имаше едно издадено парченце от вътрешната страна и падна като мазилка. Утре ще ходя да го връщам. Егати качеството! Внимавайте!

# 115
За тампони и аз ще ходя,последните две години само тях ползвам и съм много доволна.Изобщо не се разпадат .И мицеларната вода Сиен е хубава,синята ползвам,вече трето шише свършвам от нея,казвам го като свързано с тампоните ,не че е в брошура или друго 😁

# 116
Супер са тампончетата за грим. На мицеларната вода се чудя, точно ми свърши синята и се двоумя дали да сменя с някаква друга, да не ми налютява на очите. Иначе чисти перфектно моята капризна кожа.

# 117
Преди разглеждах казаните (едно като голям метален леген с дръжка и капак на отделна цена) и също бяха олющени. Исках да си взема с (поне) 30 % отстъпка, но не ги намаляват. А има поне 5-6 - не знам защо стоят, до есента ли ще ги мотаят...

# 118
Някой с отзив за гръцкия зехтин ? Маслините каламата джъмбо в буркан са страхотни
Добър е. Въпреки пласмасовата бутилка.

# 119
Намирате ли още от пуешките кренвирши на промоция?
И да попитам има ли хубав шампоан против пърхот в лидл?

Общи условия

Активация на акаунт