Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 943
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 135
Някакви мнения за фонтанчетата? Представям си как бълбука и ромоли и аз релаксирам забравяйки всичко..Sweat Smile

# 136
Взех часовниче..и при нас имаше само 4 вида, по 2 бройки от вид.
Това си избрах

Взех и къси гащи от светлите, защото само от тях ми бяхте оставили.

Другото - обичайните неща, които си вземаме.

# 137
Имаме подобно фонтанче пак от лидъл,много е приятно.Ромоли си ,върти си водичката ,даже и за колики на новородено го пускахме и действаше.

# 138
Аз фонтанчета не видях(( Бих си взела едно за тераската.
Тете, с този съм в момента)) На мен ми хареса. Черният също е хубав, той ми е зимен, този летен. Не можах да избера и взех двата. Доволна съм много от часовниците им, преди все ги простирах и ми се смееха, забравях да ги свалям и ...тези и в морето, и в басейна, под душа, носят много и близо 2г ми издържат. Но имаше само тези два вида в този магазин, ти си имала повече избор))
Кои гащи взе, от дънковите ли. Аз се чудя сега за белите защо не взех и те ми харесваха, ама да изглеждам уж по-слаба ...карай.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 18:57 от Анонимен

# 139
И на мен само този и черния ми харесаха.
Другите два-не.
Аз исках и с по-малък цифербрат, ама гледам токава е модата ли, що ли..котлон им викахме навремето, то и още по-големи бяха Joy
С арабски цифри исках също, ама няма.

Дънкови взех, да, от светлите. От тъмните нямаше май номера, то 5-6 бройки имаше само останали...

За морето са пИрфектни, но ние с тебе си минахме от реда вече Grinning
Аз изкарах с трикотажните им лидлски гащури, супер ми бяха, и така..

# 140
Тоя и на мен ми харесва, като го гледам на снимките, но се чудя не прекалявам ли... 

# 141
Аз не видях другите два вида на живо, харесваше ми този четвъртия, но пък съм алергична към метал и не смея , то и ги нямаше, но поне да ги видя. Имаше само два вида, но повече бройки от при вас, но..не много .
Ми...то морето...така ми се ходи в тая жега, не мога да дишам.
Поне фонтанче да си имах на терасата и тях не видях. Този на халите е доста зареден, макар и малък магазин, доста неща имаше.
Харесват ми дънковите гащи, дължината особено, бе мен ме е малко срам да ходя така, ама мерак, може и така да си стоят. Хубави са обаче, модела ми харесва.
Да напомня за запалките, че там ги има и то доста бройки, тук търсехте.

# 142
Има ли в Лидл охладено бутер тесто?
В София на ст.гара,днес имаше огромно количество намалено бутер тесто.Не знам къде живееш,но ако искаш провери и в твоят магазин дали не е така.Simple Smile

# 143
  • shumen
При нас бутер тесто съм виждала преди.В тия жеги сега обаче не ми се ходи никъде.

# 144
  • Бургас
Благодаря на всички за страхотните пожелания Flowers TulipFlowers SunflowerFlowers Tulip Трогнахте ме с толкова положителна енергия и празникът ми беше още по-хубав Heartpulse А тортата беше с лидълски продукти, естествено Blush
Скрит текст:
Станалата вече класическа у нас спаначена торта, дето е любима на дечко и все нея иска да правя по поводи Grinning

...соленки Снак дей - голям процент масло в състава им, палмова мазнина и тн...
Ако са тези червените тип панделка от тяхната марка, преди нямаха "екстри" палмови, сега наистина ли вече имат?

# 145
bradata, браво, тортата изглежда уникална! Би ли споделила рецептата? Flowers Hibiscus

# 146
  • Бургас
bradata, браво, тортата изглежда уникална! Би ли споделила рецептата? Flowers Hibiscus
Благодаря Blush
Скрит текст:
Много е лека и вкусна. Ползвам модифицираната рецепта на Пепи за блатовете, а крема го правя от разбита до твърдост животинска сметана, в случая около 350мл от сметаната 36%, която смесвам после с леко разбити на крем малка кутийка маскарпоне и около 200гр крема сирене Голдеса с 4-5 с.л. пудра захар и малко лимонов сок. Блатовете ги направих 2 по-дебели и ги сиропирах с малко разреден сироп от бял бъз, а върху крема между блатовете наредих щедро малини. Така едва-едва сладкия крем и леко накиселяващите малини балансират сладостта на блатовете и като цяло вкусът е лек, а спанакът не се усеща и грам на вкус Wink

# 147
Прекрасна торта!
Моя мъж има купон за 40% намаление за бира.

# 148
Много благодаря! А украсата как се прави, сама ли я направи?

# 149
  • Пловдив
Благодаря на всички за страхотните пожелания Flowers TulipFlowers SunflowerFlowers Tulip Трогнахте ме с толкова положителна енергия и празникът ми беше още по-хубав Heartpulse А тортата беше с лидълски продукти, естествено Blush
Скрит текст:
Станалата вече класическа у нас спаначена торта, дето е любима на дечко и все нея иска да правя по поводи Grinning

...соленки Снак дей - голям процент масло в състава им, палмова мазнина и тн...
Ако са тези червените тип панделка от тяхната марка, преди нямаха "екстри" палмови, сега наистина ли вече имат?

Ето тези, но аз описах съставки на тях и на бонбоните Фъдж - общо за двете неща, възможно е палмовата мазнина специално да е била само при бонбоните, не съм сигурна. За маслото съм сигурна, че присъстваше и в двата продукта.

Общи условия

Активация на акаунт